Şimdi Ara

Samsung Odyssey OLED G8 32 inç G80SD 29000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
3.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu dışı: Oled ekrana heves etmişken hala sorunları olduğu için vazgeçmiş kaliteli ips alırım diye düşünmüştüm. Dün mağazada Oled ve İps ekranları karşılaştırdıktan sonra bu riske değer dedim ve Oled monitör almaya karar verdim.

Philips 34 Oled alacakken Samsung sitesinde eğitim indirimi ile 32" g8'in 30 bin TL ye geldiğini gördüm.

Üstelik Parafta 1500 TL paraf puan verdi. İlgili Link:https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g8-g80sd-32-inch-240hz-oled-uhd-ls32dg802suxuf/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mağaza tanıtımlarda kıyas yaparken IPS panellere genelde SDR içerik açıp OLED'lere kontrastı uçurulmuş HDR içerik açıyorlar. Ona bakarak alım yaptıysanız geçmiş olsun, düzgün Adobe RGB ve nit değerine sahip bir IPS monitör büyük ihtimal sizin için yeterince iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Hocam mini led olmayan ips paneller(olanlar da blooming sıkıntısı çekiyor) zaten kontrast açısından yerlerde sürünüyor haliyle kontrast için özel bir içerik seçmelerine gerek yok ama tabiki parlaklık sorunu var bunu da unutmamak lazım. Şahsi görüşüm 29 bine böyle bir monitörün kesinlikle pişman etmeyeceği yönünde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu monitörde özel soğutma vardı ve yanık ihtimali görece daha düşüktü diye aklımda kalmış. Kağıt üstündeki özelliklerine göre fiyat gayet güzel duruyor. 21K-22K civarlarında 165Hz, OLED olmayan cihazlar varken aradaki farka değer bence. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 20 Ocak 2025; 14:21:10 >
  • öncelikle buralarda herkesin beğendiği ve hemfikir olduğu monitör görmedim. (daha @bjkyener partiye katılmamış )

onun dışında;
    parlaklıktan şikayetci olanlar olmuş, ama bu fiyata yanıyor.

• 55 inç 4k oled tv fiyatına 32 inç monitor mantıksız geliyor üstelik tvlerde trt bandrolüde var

• melihcskn M kullanıcısına yanıt

Pişman etmez, ama monitör dediğimiz ürünü bir kez alıp 15 sene kullanıyoruz. 3-4 seneye OLED monitörler 500-600 dolardan 250-300 dolar seviyesine inecektir illa. Bu dönem içerisinde almak biraz erken kaçıyor. 2016'da VR almak gibi bir şey bence. Daha erken prototip cihazlar sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğin segmentteki oledler malesef vasatın altında muhtemelen parlaklığı bu monitörden bile daha az olan eski seri oledler. Bu ürünün de parlaklığı çok yüksek değil tabiki ama yüksek piksel yoğunluğu ve quantum dot bir monitör olması, bahsettiğin oledlerin kolaylıkla üzerine çıkarıyor bu ürünü.

• hah bi işe yaramaz daha yutubır daha yahu bunlar ağzından sokak dilindeki tabirlere nasıl güvenip mal alıyorsunuz ya :D ayrıca 250 parlaklık olan monitorun neyini alayım en az 400nit lazım pencere ışığı girdimi boynunu büker monitor. ha bunun 2025 modeli 350-400nit ile gelsin o zaman düşünülür. geçen vatanda bunun 21:9 una baktım 250cd iğrenç karanlık bir monitordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 20 Ocak 2025; 16:42:21 >
  • Bende dün sipariş vermiştim gece, sabah kargolamışlar hepsijet ile. Şu an 40-45 in altına bu özelliklerde monitör yok. Bu fiyata gerçekten çok uygun olduğunu düşünüyorum.

Ufak bir bilgi vereyim düşünen arkadaşlar için, üzerinde mat kaplama var. Parlak değil.

• G6 oled'e karar vermiştim ama şikayeti çoktu IPS ekrana döneyim dedim IPS ekranın en iyi ürünlerinde bile eksi özellikler vardı Bence bu fiyat bandında daha iyi bir monitör yok olanlarda 45.000'den başlıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hz değeri ne olacak peki?

Sapla saman karıştırmaya benziyor bu kıyaslama.

• eğitim indirimi kısmı nerede site göremedim

• fod F kullanıcısına yanıt

Google a samsung eğitim indirimi yazın, edevletten öğrenci belgesi barkodu istiyor. Doğruladıktan sonra eğitim mağazası açılıyor.

aynı fiyata 240 hz varsa, adres ver buldozerle geliyom (yıkmaya)

• Bu fiyata bedava, 6 ay önce 46bin'den çıkış yapmıştı. güncel 3.gen Oledlerde alınabilecek en iyi cihazlardan.

• paraf 1500tl kampanyası bulamadım hocam link atar mısın

• hocam ben de aynı monitörü aldım inanın 1 hafta uzun araştırmalar sonucunda karar veremedim hiçbir monitöre en sonunda bu monitörün fiyatı cezbettiği için girdim aldım sizde doya doya kullanın ölü pixel yoksa çünkü en iyi monitörde bile pürüz bulanlar oluyor kimseyi mutlu edemezsiniz hayırlı olsun

• Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NUXUF 32" 1ms 165Hz UHD Quantum Mini-LED HDR2000 1000R Pivot Gaming Monitör

www.amazon.com.tr/dp/B0BF7JJRDJ/ref=asc_df_B0BF7JJRDJ1735649820000

buna ne dersiniz mesela iyi bi indirim gelse g8 tercih edilmez mi parlaklık muazzam aydınlık ortamda çok güzel olmaz mı?

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Hocam 15 yıl önceden kalma hangi monitörü kullanıyorsunuz?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.