Şimdi Ara

Samsung Odyssey OLED G8 32 inç G80SD 29000 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kayayolu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
2.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben display portu taktım bilgisayar görmedi neden olabilir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan kaça alabiliriz bu monitöürü varmı bir yolu

• dimitradon kullanıcısına yanıt

emsalleri yurtdışında 999 dolara geriledi buradada düşebilir akakçede takibe al

30.200TL, paraf ile 1.500tl daha düşer 28.700 olur

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

ögrenci indirimimi sart

• emirsolmaz kullanıcısına yanıt
    Kumandadan PC seçtiniz mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet, aktif öğrenci olan birinin öğrenci belgesi gerekli

kendi hesabımdan alabilir miyim ? daha önce bir kaç defa alışveriş yaptım , kuzenimin belgesini kullanıp ?

• Hocalarım selamlar aldığımız ürün modeli için konu başlığı açtım ürünle ilgili sorunlarımızı, ayarlarımızı ve fikirlerimizi bu konu başlığı altında tartışabiliriz. Konuya destekleriniz bekliyorum teşekkürler.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-32-ls32dg802suxuf-odyssey-g8-g80sd-4k-oled-kullanicilar-kulubu-ana-konu--160524161

Bir deneyin hocam, en kötü yeni bir hesap açın ben öyle yaptım. Otomatik onaylanıyor zaten zor bir süreç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 22 Ocak 2025; 19:41:13 >

edevletten ögrenci belgesi almamız yeterlimi

Evet, o belgede TC de oluyor zaten. TC yazıp alt kısma sağ üst köşedeki barkod kodunu yazıp doğruluyorsunuz. Daha sonra eğitim indirimi mağazası aktif oluyor. Mobilde ise profil ayarlarının olduğu kısımdan eğitim indirimi mağazasına geçiş yapmak gerekiyor.

Yeterli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Yanlışlıkla DP yerine başka bir kablo takmışım. DP’yi taktığımda bilgisayarı hemen algıladı. Teşekkür ederim, hocam!

• Arkadaslar ben de dusunuyorum almayi. Yazilar nasil? Ozellikle Mac kullanan varsa eski monitorleri ile karsilastirabilirler mi? Mac'te yazilar cok net gorunmuyor.

• Guzel fiyat zamaninda 24 bine g6 almis olmasam dusunurdum gerci ekran kartim 4k icin yetmiyor alanlara h olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Parafım yok ama 30'a aldım daha once 37'yken almıştım ama bozuk çıkmıştı benimki (ekranın sağ yarısı sol yarısından tam ordadan ayrılcak şekilde bariz daha sıcak ve sarımsı renklere sahipti, özellikle beyaz bi ekrana bakınca aşırı belli oluyordu, muhtemelen monitörün anakartı arızalıydı) umarım bu sefer problemsiz gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Dawn -- 22 Ocak 2025; 23:8:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.