Şimdi Ara

Samsung Odyssey OLED G8 32 inç G80SD 29000 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zyprox Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
6.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Samsung eğitim indirimi diye arat, o siteden giriş yap ve belgeleri yükle, sanırım kısa sürede onaylanıyordu. Sonra yine eğitim indirimi diye girdiğin siteden monitörü bul ve al hocam bu kadar basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Sanırım stok kalmamış. Sadece g56 modeli çıkıyor. 4080 ekran kartli sistemde ve ps5/xbox da kullanacağım için 4k daha mantıklı geldi ancak alamayacağız sanırım. G6 alınır mı sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zyprox Z kullanıcısına yanıt
    Bitmiş görünmüyor hocam, sen yanlış yerden bakıyor olabilirsin.

https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS32DG802SUXUF/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 11 Şubat 2025; 14:50:13 >
  • G6 almıştım eğitim indirimi ile fakat ölü piksel nedeniyle iptal ettim. Şimdi içimden bir ses bu modelden de uzak durmam gerektiğini söylüyor. Eğitim indirimi şuan aktif stokta var bu sabah itibari ile. Yeni modellerin gelmesi ne kadar sürer onları bekleyeceğim.

Samsung Odyssey OLED G8 32 inç G80SD 29000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LouisVuitton -- 12 Şubat 2025; 13:12:12 >
  • LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Bende 34 inç 2k olan modelini kullanıyorum ama bir tane de 4k almak istiyorum konsol için. Yeni modeller gelse onlarda da öğrenici inidirimi olur mu ki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zyprox Z kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum bekleyeceğiz. Bende 3. günde piksel çıkarttı G6 modeli. Bu modelden de korkuyorum açıkçası. Ben bekleyeceğim büyük ihtimalle.

• LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Yeni model derken sadece 27 inç 4k modeli gelecek bildiğim, o da muhtemelen benzer performansta olacak. G80SD 1-2 sorun haricinde rahatsız etmiyor ama kusursuz bir monitör arıyorsan almaman daha doğru olur.

• Almaya karar verdim ama stok bitmiş maalesef. Yenilenir mi ki? Daha önce bitip yenilendiği oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.