Hocam bende son olarak shell kodunu yazınca no such file or directory hatası veriyor nasıl çözerim matepad 11.5 btk W09 kullanıyorum , |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (329. sayfa)

-
-
ls /sdcard/Android/data/moe.shizuku.privileged.api/
Kod
Yığını:yazıp çıktısını paylaşır mısınız?
-
-
adb shell yazıp sonrasında bu ls olan komutu girin hocam ben öncelikle adb shell yazdığınızı varsayarak yazmıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Alıntı
metni:sh /storage/emulated/0/Android/data/moe.shizuku.privileged.api/start.sh bunu dener misin?
-
./ koymadan ls ile devam et hocam.
-
shizuku kurup uygulamayı başlattınız mı?
-
Evet hocam birde gbox kullandığımdan
"adb shell sh /sotrage/emulated/0/Android/data/com.gbox.android/_root/sdcard/Android/data/moe.shizuku.privileged.api/start.sh" dosya konumunu kullandım ondada aynı hatayı verdi
-
önce aurora store yükleyin
sonra aurora store üzerinden shizuku kurun hocam. bir de öyle deneyin.
-
Tamamdır 5 dk içinde dönerim.
-
huawei matepad 11 2021 için kalem önerisi verebilir misiniz? Eski kalem çalışmıyor hiçbir şekilde bağlantı kurmuyor. sanırım ömrü bitti. Alternatif uygun fiyatlı kalemler var mıdır, not almak için kullanıcam genelde.
-
Başka kalemler yazılımla uyuşmaz tahminimce.
-
-
gbox üzerinden bir şey yüklemeyin. tabletinizin içinde çalışan başka bir cihaz gibi düşünün onu. dolayısıyla tabletinize taktığınız kabloyu kullanarak bilgisayarınız ile onun içine erişemiyorsunuz. shizuku+aurora store ile devam edin.
-
Sağolun hocam birde HarmonyOs 4 benim cihaza gelecekmi
-
ags6-w09 huwaei matepad 11 se cihazıma harmony os 4.0 custom rom tarzı birşey var mı yükleyebileceğim. Cihazım 2.0 üstü güncelleme almıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X