< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (328. sayfa)

-
-
bunun dışında google hizmeti isteyen uygulamalarda henüz hic sorun yasamadim ben hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam çok sağolun,iki güne alacam cihazı, umarım destekliyordur microg.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
matepad 11.5 in orjinal klavyesini spacedesk ile kullanmayı başaran ; çözüm bulan var mı
-
Merhabalar Matepad 11.5 BTK W09 cihazımın pil kullanım kısmında huawei başlangıç ekranı en çok şarjı o tüketiyor. Herhangi bir ayarı var mı? Gbox dan Netflix ve blutv izleme dışında tableti kullanmıyorum bile
-
Şu gbox’a vs güvenerek aldık bu cihazı. Çok can sıkıcı bi durum.
Ben bu gbox vs olmadan, netflix, amazon falan nasıl kurabilirim? Youtube için internet sayfasını kısayol yaptım öyle kullanıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GBox ile yaşadığınız sorun nedir?
Hocam youtube vs gibi uygulamalar için şifrelerimi girme konusunda tedirginim. Pek güvenilir gelmiyor..
Basit bir güvenlik yaması gelmiş. Huawei den başka cacık ta beklemiyorum artık...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube hariç doğrudan gbox'suz kuruluyor. Ya app gallery üzerinden aratıp indirin yada aurora store gibi başka market uygulamalarını kullanın.
-
aurora store nedir hocam
Aurora store bir open source uygulama. Arkaplanda google play'den apk indiriyor. Arayüz bir market arayüzü. Marketteki tüm uygulamalara erişilebiliyor. Cihaz yada bölgeden dolayı bulunmayan yada kurulamayan uygulamalar bile kuralabiliyor.
-
6 yaşındaki kızım için huwaei matepad 11 se ürününü satın aldım. Ürün güzel ama bir konuda hayal kırıklığına uğradım. Cihaza family link uygulamasını yükleyemiyorum. Bunu yükleyebilen var mı? Ya da bir anlatım var mı? Teşekkürler.
-
Merhaba,
Family link google ürünü sanırım, çalışmaması normal. Harmony os 3.0 veya üzeriyse belki microg kurulabilir ve family link desteği belki kazandırılabilir.
-
HarmonyOS kullanıp da web tarayıcı konusunda mağduriyet yaşayan arkadaşlara Microsoft Edge tarayıcısını şiddetle öneriyorum.
AppGallery'den indirilebiliyor, herhangi bir kısıtlaması yok.
Edge'in şifre yöneticisi Microsoft hesabınızla giriş yaptığınızda Windows 11 ile de senkronize çalışıyor.
Arzu edenler Chrome'daki ayarlarını/yer imlerini/şifrelerini de aktarabiliyor.
Dahili CoPilot var, Google varsayılan arama motoru olarak belirlenebiliyor.
Google Chrome ile stres olmaktansa mutlaka denemenizi öneririm.
-
Arkadaşlar halen sorunuma bir çare bulamadım. Matepad 11.5 BTK W09 kullanıyorum. Ve honor başlangıç ekranı çok pil tüketiyor. Yok mu bunun çaresi veya sizlerde durum nedir? Bu durum bana çok anormal geliyor
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160541296
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 15 Şubat 2025; 14:39:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Sizdeki gayet normal gözüküyor. Bi Hard reset atıp tekrar deneyeyim bakalım sonuç ne olacak. Teşekkür ederim yanıt için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X