Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
197
Favori
482.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

belli değil galiba net bir bilgi yok gelecek yazan da var gelmeyecek yazan da.

snapdragon işlemciden dolayı harmonyos next gelmeyecek ama o kesin.

• Eliya2019 E kullanıcısına yanıt

Bu cihazlarda custom rom yok maalesef. Üreticinin insafında güncellemeler.

• Eliya2019 E kullanıcısına yanıt

Hocam denilen gibi custom rom yok benim matepad 11.5 6/128 BTK-W09 tabletim 3.1.0 da seninki nasıl 2 de

• Cimbom_Edits C kullanıcısına yanıt
    Merhaba. 11.5 BTK W09 kullanıyorum ve gbox dan memnun değilim sizin Yaptığınız işlem ne gibi bir fayda sağlıyor ve nasıl Yapabiliriz? Saygılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt

Ben shizuku adlı root yetkisi veren 3. taraf bir uygulamayı adb yoluyla çalıştırdım ve 90 fps uygulaması aracılığıyla pubg de cihazımı 120 fps yaptım.Yoksa başka genel olarak faydası yok.

• Cimbom_Edits C kullanıcısına yanıt

Aurora store'da otomatik güncellemeleri açmasıda başka bir artısı.

• Arkadaşlar HarmonyOs için herhangi bir 3. taraflıda olur fps ölçer uygulama varmı?

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt
    işaretlediğim ayarın kapatılması gerektiğini ekleyeyim. yoksa yüklenmiyor.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

• Dostlar merhaba matepad 11.5 cihazımda USB hata ayıklama açık olmasına rağmen adb devices komutu verdiğimde ne tablete izin vermem için bir uyarı geliyor ne de adb devices kısmında cihazım listeleniyor bir türlü çözemedim telefonumu görüyor ama tabletimi görmüyor sorun ne olabilir?

• tct123_gs kullanıcısına yanıt

geliştirici seçeneklerine çıkıp yeniden girdiğinde hata ayıklama etkin kalıyor mu?

• berkantkz B kullanıcısına yanıt
    Günaydın hocam. Evet çıkıp girdiğimde aktif görünüyor.

usb hata ayıklama seçeneğinin altındaki hata ayıklama izinlerini geri al yapıp deneyin derim

Reis alt tarafta varsayılan usb yapılandırması yada usb protokolü gibi bir seçenek olacak onu dosya aktarımı MTP yapıp denermisin.

• Matepad 11 epeyde en ucuz 18.5 gözüküyor. Tab s9 fe 8/256 13bin küsür lirayken bunu almak mantıklı durmuyor. S9fe de galiba spen de mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkantkz B kullanıcısına yanıt

Yok olmuyor. Kafayı yemek üzereyim az önce okudu. Usbyi çıkarınca iptal oldu şimdi yine okumuyor. Neye göre okumuyor anlamıyorum. Her şey kurulu. Vallahi parçalıcam cihazı şimdi o derece delirdim. Yok mu yardımcı olabilecek? Mtpyi de seçtim ptpyi de olmuyo miktimin cihazı.

Bir ara benim cihazdada olmuyordu. Sonra farkettimki cihazdan veride aktaramıyorum, pc cihazı görmüyor dosya aktarımını açsam bile. Aygıt yöneticisinde baktım tableti tanımıyor üzerinde sarı işaret var. Sağ tıkla driver sil-kaldır yaptım. Sonra tekrar otomatik yükledi sanırım ve düzeldi. Adb olayıda düzeldi. Birde şarj olurken adb hata ayıklama açık olsun diye bir ayarda vardı onuda açık tutmak gerekiyor bildiğim kadarıyla.

bugün mate 11 se almaya gittim vatana, ips ve 11inc bu fiyata başka tablet yoktu. Sonra casper via s50 modeli olduğunu da gördüm. Aralarında bin tl fark var, hemen aldım. Ne uğraşacam harmony os 2.0 yüklü cihazla. hem Türk markası hemde android

• renega kullanıcısına yanıt

Rami hariç kağıt üzerinde iyi bir cihaz gibi gözüküyor. Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.