Merhaba ben şarj konusunda memnunum. Bir günü rahatlıkla çıkartıyor. IPad hakkında düşüncem cihazın tipi ile alakalı olabilir hala eski nesil bir dış görünüşe sahip ve performans olarak Matepad 11'den hızlı değil. Artısı ise ios olabilir. Bence gidip iki cihazıda görüp karar verin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: levover_psmMerhaba ben şarj konusunda memnunum. Bir günü rahatlıkla çıkartıyor. IPad hakkında düşüncem cihazın tipi ile alakalı olabilir hala eski nesil bir dış görünüşe sahip ve performans olarak Matepad 11'den hızlı değil. Artısı ise ios olabilir. Bence gidip iki cihazıda görüp karar verin.
Tekrar merhaba,hangi web browser kullanıyorsunuz.Huawei browserda adblock tarzı reklam engelleme kurabiliyor muyuz?Hepsiburadadan 3999 tlye siparişi verdim şu an kargoda,bugün vatanda inceledim biraz tableti çok iyi görünüyor fakat browserda gezerken çok fazla reklam çıktı, teşhir ürünü olduğu için kurmamış olabilirler diye düşündüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headcoach -- 14 Eylül 2021; 15:30:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim cihazın şarjı baya oturdu. Bugün pc yi açmayıp onunla takıldım film vs izledim. Şarj su gibi akıp gitmedi. Dünde 500mb bir güncelleme gelmişti. Onun mu etkisi bilemedim.
Şu ana kadar memnunuz cihazdan hala bizi üzmedi. Arayüzde gayet güzel.
Yazılımsal olarakta ben hala eksikliğini hissettiğim bir spesifik uygulamaya denk gelmedim.
- Mesela bazı uygulamalarda şu sorun bence: Dolap uygulaması örneğin yatay moddasın mouse klavye bağlamış takılıyorsun. Dolaba tıklıyorsun cihaz dikeye geçiyor. Aklıma dolap geldi şuan başka uygulamalarda da denk geliyordur.
- Google hizmetleriyle ilgili mesela şöyle külfet oluyor. Drive da Not olan bir link var mecbur tarayıcıya kopyalayıp girip indiriyorsunuz. Ben apk kurmuyorum çalışıyor mu bilmiyorum onun için tarayıcıdan girip indirmem gerekiyor. Ama bu büyük bir sorun mu bence değil.
- Birde şunu fark ettim. Ben android telefonum olsun tablet olsun. Sıfırladığımda güncelleme yaptığımda. Kurulum olana kadar çok zaman geçer. Kurulum biter bu uygulama optimizasyonları uzun sürer. Bir sürü uygulama güncellenecektir bırakırım 1 saat kendi kurulum yapar günceller vs. Ama bu cihazda ilk açtığımda da böyledi şipşak bu güncelleme kurulum işleri oluyor. Mağazadan bir sürü güncelleme vardı aldığımda ben kurcalarken arkada hepsini yapıp bitirdi. Android de bilirsiniz cihaz mıymıylanır aynı uygulamada takılır vs. Hiç biri olmaması gerçekten dikkatimi çekti.
- Kullandığınız özel bir uygulama varsa: HUAWEI AppGallery buradan kontrol edin.
- Arada aklıma geldikçe bir şeyler yazmaya devam ederim.
-
Ben kendi tarayıcısını kullanıyorum. Tam bilmiyorum ama bende reklam çıkmıyor. Opera ya da Mozilla kurabilirsiniz.
…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 18 Eylül 2021; 20:27:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim Harmony OS 2.0.0'da henüz daha güncelleme gelmedi. Güncelleme ile şarj optimizasyonu da iyileştiriliyor mu acaba? En çok onu merak ediyorum.
ben google play uygulamaları için gspace kullanıyorum ama reklamları çok can sıkıcı oluyor gspace full apksını bulabilen yada ona alternatif bir uygulama bilen var mı ?
onun dışında gspace reklam engelleme yöntemide olur
Yeni güncelleme ile şarjla ilgili bir değişiklik görmedim. Arayüz biraz daha stabil oldu. Ben kalemi yeni aldım açıkçası, kalem kullanımı pil tüketimini yüzde 10-15 arası arttırıyor gibi geldi. Genel olarak günlük kullanımda bir günü çıkartıyor.
-
Uygun fiyatlı ekran koruyucu almak istiyorum ancak tabletin ekranına uyumlu doğru dürüst bir şey bulamadım. Her alan uyumsuzluğundan şikayetçi. Aynı ürüne biri 5 yıldız vermiş öteki büyük geldi yazmış. Aşağıdaki üründen alan var mı? Hepsiburadada 1 kişi uyumsuz demiş öteki 5 yıldız vermiş, trendyolda ise yorum yok.
trendyol.comEssLeena Huawei Matepad 11 10.95" Nano Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/essleena/huawei-matepad-11-10-95-nano-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-p-94275622?boutiqueId=61&merchantId=247121
-
Ben Çinden mat sipariş ettim gelirse bakacağız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de kutusunu dün açtım. Laptop gibi kullanmak istediğim için neredeyse bütün uygulamalar dikey şekilde çalışıyor. Uygulamalarin yatay olarak çalışması için bir yol var mı yoksa daha beklemek mi gerekiyor?
Yaklasik iki aydir kullaniyorum. Ustelik ben Air 4ten gectim. Gecis nedenim telefonumun da Huawei olmasi ve severek kullaniyor olmam sebebiyle yabancilik cekmeyecegimi dusunmemdi. Bu fiyata gercekten sahip olunabilecek en iyi tablet. Klavye Kalem ve Bluetooth Mouse ile 4300e aldim Huawei online magazadan. Eksik yonunden bahsedeyim alacaklar ona gore karar versin.
Uygulama magazasi olarak AppGallery cok yetersiz (Aurora Store yukleyerek tum Play Store uygulamalarina erisebilirsiniz)
Not alma uygulamasi olarak icinde Nebo ve Huawei Notepad geliyor. Notepad uygulamasinda yazim deneyimincok iyi M-Pencil ile tam uyumlu. Ama bu iki uygulama da klasorleme, sayfa bicimi ve kapak deneyimi olarak Goodnotes'u aratiyor. (AppGallery'de Jnotes var. Ozellikler olarak Goodnotes'a yakin hatta ses kayit da var ama ucretli oldu. 80 kusur ucreti var. Ikinci alternatif ki ben onu kullaniyorum NoteShelf. Kesinlikle harika. Yazma deneyimi sayfa bicimleri klasorleme ve kapaklar hepsi sadece tek odemelik 26 liralik ucrete dahil. Ustelik yazma deneyimi ust duzey. Ben Goodnotes'u bile bu kadar begenmemistim yazi ve basinc dengesi konusunda.
Son olarak yatay uygulama sorunu. Ben bu sorunu tek uygulamads yasiyorum o da Hasenat uygulamasi. Tarayicilar yatay mod uyumlu. Bazi uygulamalar icnde Huawei ilginc bir cozum uretmis yanyana acilan cift uygulama modu. Mesela sahibinden uygulamasi.
Gordugunuz gibi bir kac kucuk problem var ama hepsi yazilim tarafinda. Zamanla gelisecektir. Ekran olsun aksesuarlar olsun kamera olsun hepsi gayet yeterli bir deneyim sunuyor. Batarya zamanla oturuyir onu dert etmenize gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba herkese iyi forumlar.
Dün matepad 11 alarak aranıza katıldım. Merak ettiğim bir konu var. Xbox ım var. Onu matepad e taksam görüntü alabilir miyim?
Merhaba, ne yazık ki matepad 11'deki type c data aktarımı ve şarj için kullanılıyor. Görüntü aktarımı olsaydı bile tabletten harici bir kaynağa yapılabilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 16 Eylül 2021; 15:13:27 > -
Bende öyle düşündüm ama yinede bi şansımı deneyeyim dedim 😀 teşekkür ederim.
Önemli yerlere değinmişiniz. Yorumlarınız için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yorumlarınız gayet iyi hepsine katılıyorum. Noteshelf çok başarılı bir uygulama ben de satın aldım düzenli kullanıyorum. JNotes'a da bakacağım. Yalnız keşke biri notability'yi en azından taklit edip çıkarsa. Videolardan görebildiğim kadarıyla çok çok iyi bir uygulama. Özellikle detaylı not almak isteniyorsa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolilow -- 16 Eylül 2021; 18:9:48 >
Bende ipad air 4 ile bu tableti arasında kalmıştım.Dun bir arkadaşımda gördüm.Biraz inceledim.Tablet donanımı ile güzel bir tablet olmuş.M pencil tepkisi hoşuma gitti.Ama Android üzerine iPadOs Launcher yüklenmiş bir tablet hissi uyandırdı bende.Bugün sipariş verecektim ki ikinci el 3 aylık bir iPad Air 4 aldım.HarmonyOs kaliteli uygulamaları marketine kattıkça bu tablet serisi iyi tutar bence
Merhaba arkadaşlar. Tab s7 ye o kadar para vermemek adına bu cihazı dusunuyorum şuan. Dwg fastview tarzı AutoCAD görüntüleme uygulanmasını deneyen oldu mu? Stabil çalışıyor mu o önemli benim için.
Ayrıca YouTube u klavye mause ile kullanırken tarayıcı, elde kullanırken vanced ile çözebiliriz sanırım. Google uygulamalarından drive i tarayici üzerinden rahatlıkla kullanabiliyor muyuz? Gmail i sadece tarayıcı ile mi acabiliyoruz? Netflix full HD denilmiş güzel, Amazon prime ne durumda HD yayın var mı deneyen oldu mu acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X