Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HUAWEI Matepad 11 Tablet + Klavyeli Kılıf + Kalem + Çanta + HDMI Çoklayıcı Set Satın Al 1 Eylül 2022 19:04 1 1 HUAWEI Matepad 11 Tablet + Klavyeli Kılıf + Kalem + Çanta + HDMI Çoklayıcı Set Merhaba. Ürün yaklaşık 1.5 aylıktır. Sadece kurulumu yapıldı, 1-2 gün kullanıldı ve kenara kaldırıldı. İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Orijinal klavyeli kılıfı ve 2. nesil orijinal kalemiyle birlikte satıyorum. Ayrıca yanında oldukça kaliteli ve koruma sunan taşıma çantasını da hediye edeceğim. Buna ek olarak HDMI, 2 adet USB ve 1 adet Type-C'ye çoklayan çoklayıcıyı da yanında veriyorum. Kutu fatura ve garanti tamdır.FİYAT: 7000 TLPazarlık mümkün -> DMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Phanteks Eclipse P600S Beyaz-Siyah Kasa Corsair iCUE Link H115i 280mm Sıvı Soğutucu ASRock Z890 Steel Legend WiFi Anakart [SATILDI] Intel Core i7 14700KF İşlemci + ASUS Prime Z690-A DDR5 Anakart