Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap verebilecek kimse yokmu ne yaptıysam rootlanmıyor cihaz.. rootlandı diyor yeniden başlatıyor ama rootlanmamış.. ne yapmam lazım bi yardımcı olun..
  • Root programı ile tableti bağlayıp kontrol ettiğinizde reroot yazıyorsa tabletiniz rootludur. Diğer bir kontrol ile uygulamalarda çince bir program varsa rootlanmış demektir. Eğer su komutunu ilk yazdığınızda uyarı veren çin programına no dediyseniz program uyarı vermez- izin de vermez. Play googledan super user programını kurarak tekrar terminal komutlarını yazın. Diğer bir olay ise forumda bazı harkadaşlar vroot programınınher versiyonunun rootlamadığını yazmışlardı. Fikret Kurt arkadaşımız böyle bir durumla karşılaştığını yazmıştı. O yorumları gözden geçirmenizde fayda var. Kolaty gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afelus A kullanıcısına yanıt
    Konuda 68 sayfa var sabah okumaya başlasam gece anca biter :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ern_dgn -- 2 Kasım 2014; 15:07:15 >
  • merhaba
    derine kaçan sim kartını ataçla çıkarttıktan sonra tablet şarz bilgisini tutarsız göstermeye başladı; şarja taktıktan sonra şarj oldu yazıyor, kablosunu çıkartıyorum %4 kaldı yazıyor, tekrar takıyorum uzun süre %39 diyor, çıkartıyorum %100 diyor
    benzer durumla karşılaşan oldu mu?
    çözüm öneriniz var mı?
  • ern_dgn kullanıcısına yanıt
    Araştırmadan sonuca ulaşmak biraz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afelus -- 2 Kasım 2014; 23:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarde

merhaba
    derine kaçan sim kartını ataçla çıkarttıktan sonra tablet şarz bilgisini tutarsız göstermeye başladı; şarja taktıktan sonra şarj oldu yazıyor, kablosunu çıkartıyorum %4 kaldı yazıyor, tekrar takıyorum uzun süre %39 diyor, çıkartıyorum %100 diyor
    çözüm öneriniz var mı?

bir tek bende olan bir durum sanırım?
  • serdarde S kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa servise göndermek sanırım en iyi alternatif.Söylediğiniz durumlar genelde pili ölmüş cihazlarda sık rastlanır.
  • madprospar M kullanıcısına yanıt
    google a mgyun yaz çıkan sonuçlarda ilk sıradaki sitenin ikinci alt başlığında root ve yanında çince harfler çıkacak büyük ihtimal phone yazıyor . orada indirme butonu olacak. tablete indir kur. sonra programı aç üzgün bir android simgesi olacak yanındaki butona bastığında tabletini root edecek ve kinguser adında programı otomatik yükleyecek. Tabletin rootlanmış oldu hayırlı olsun. Daha dün hiç ümidim yokken bastım dedim olmaz. Tablet rootlanmış oldu. Bedavadan garantiyi yedik. İyi oldu ama google play books gazetelik film stüdyosunu felan hep kaldırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorten S kullanıcısına yanıt
    Nokia'nın mağazasından veya google'dan Juikospot diye arattır, ben bu programla bir zamanlar nokia telefonumun üzerinden bilgisayarı internete bağlayabiliyordum...
  • MediaPad 7 (701u)'ya CygonenMod veya başka bir custom rom yükleyebilen varmı ?
  • farukaydin F kullanıcısına yanıt
    evet kesinlikle rom lazım cyanogen süper olurdu. 4.4.2 yapabilsek yeter. 4.3 de olur :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç screen mirror yapabilen varmı aranızda kablosuz olarak ? veya hdmi ya sorunsuz mhl adaptörü ile bağlayan ? varsa marka veya foto veyada link rica edicem
  • Arkadaşlar sonun da 6 ay sonra tabletim b008 den b005 versiyona geçti. tableti eski versiyona geçiremiyorum diye tamamen umudum bitmişti ama mahallemizdeki telefoncu abiye 50 tl kaşılığında yaptırdım. sonunda kurtuldum bu beladan.çok mutluyum :)
  • ern_dgn kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun Kardeşim Tekrar
  • full navigasyon nasıl yükliyebilirm tablete bilgisi olan varmı?
  • Mehabalar,

Şanssızlık eseri (sakarlık da diyebilirsiniz) tableti düşürdüm. Camı kırıldı. Dokunmatik dahil tüm işlevleri çalışıyor.

Camı, her hangi bir tamirci değişebilir mi, servise mi göndermek gerekir? Ya da camı bulabileceğim, bildiğiniz bir yer var mı?

Servise göndermek gerekirse, cihazın komple yedeğini nasıl alabilirim? Daha önce bir arkadaş cihazı servise göndermiş ve telefon dahil bazı uygulamaların çalışmadığını, servisin, versiyon değişikliği yaptığını, geriye dönemediğini yazmıştı.

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

merhaba
    çözüm öneriniz var mı?

bir tek bende olan bir durum sanırım?

bir kaç defa şarz ettikten sonra bu sorun kendiliğinden düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afelus

Garantisi varsa servise göndermek sanırım en iyi alternatif.Söylediğiniz durumlar genelde pili ölmüş cihazlarda sık rastlanır.

kendiliğinden düzeldi teşekkürler
  • serdarde S kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferr25turkey

full navigasyon nasıl yükliyebilirm tablete bilgisi olan varmı?

forum androidsitem.net'e gir...
    Ben 8 adet ayrı navigasyon yükledim...
    Hepsini de kullandım...
    Sygic 16.6.8
    TomTom 1.3.2
    IGO
    Navitel
    Navigon
    Co pilot
    ....
    Tabi normal haritalar
    ve Yandex'de cabası...
    Hepsini de çatır çatır çalıştırıyor...
    Hatta cihazımı satılığa çıkardım ve navigasyon örnekleri de var;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-huawei-mediapad-7-youth-telefon-ozellikli-tablet-187826058/detay/

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.