Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar daha önce sitedeki talimatlara göre vodafondan alınan cihazıma B005 yükledim,sorunsuz 5,6 ay kullandım son bir kaç gündür cihazı elime almamıştım,neyse açtım ve google play güncellemelerini yükledim,daha sonra tableti açıp kapatınca huawei logosunda kaldı açılmadı ,benimde aklıma tableti yeniden yuklemek geldi , B005 dload dosyasını sd kartta attım sorunsuz yükledi ,yani telefon ozellikli uluslararası sürüm kuruldu,tabi root programlar vs. gitti ama dert degil bugün onları hallederim,

sormak istedigim bu normal bir durum mu yani bu işi bir kez yaptıkmı bundan sonra downgrade yapmaya ihtiyaç olmadan dogrudan B005 dload dosyası ile tableti yeniden kurabiliyormuyuz bende oldu ve şaşırdım
  • Tableti kullananlardan biriyim. Aldığımdan bu yana - bu sene içinde aldım- gayet iyi kullanıyorum. Bazı noktalarda ufak sorunlar meydana geliyor. Onları gözardı ediyorum. Kullanımımı size örnek vereyim;

-Klavye swiftkey kullanıyorum. Türkçe klavye de olur ama tuş aralıkları ayarlanamıyor. Bazen yazmak istediğimde geç açılabiliyor. Ayar seçeneklerinden dolayı böyle sanırım.
    -Gps için sygic daha rahat geldi. İgo üç boyutlu gösterince yolu biraz zor görüyordum. Sygic en son nerede kapattıysanız orayı kaydediyor. Tekrar programı açtığınızda kayıt yerine yakınsanız hızla sizi bulabilir. Mesafe fazlaysa bulması zaman alıyor. Yönlendirmeden daha çok harita olarak kullanıyorum ben. Kendi yönlendirmemi kendim yaparım. Bu biraz kişisel bir karar.
    -Tarayıcı olarak exsoul browser en rahat olanı. Adobe flashı da yüklerseniz, içerikleri daha iyi görebilirsiniz. Yalnız ben flash içerikleri yüklemesini iptal ettim - veya öyleydi zaten-. Ben tıklamadıkça yüklenmiyor. Bu sayede siteler daha reklamsız ve hızlı açılıyor.

-Wifi aslında pek şarj yemiyor. Yalnız 20 saat bekleme süresidir. O kadar açık süre dayanabileceğini sanmıyorum. Çekim kalitesi orta düzeyde. Ekran şarjın bitmesinde çok önemli bir nokta. Parlaklığı sonuna kadar dayarsanız hızlıca biter. Geceleri ben parlaklığı komple kapatıyorum, gözümü ağrıtıyor çünkü. Normalde de çok gerekmedikçe ilk kademede kullanıyorum.

-Gereksiz bütün uygulamaları sildim. Buna google servisleri de dahil. Google play de devre dışı bıraktım. Çünkü ne zaman açsam sürekli bir güncelleme içerisinde. Burada benim düşünce tarzım; birşey sorunsuz bir şekilde işimi görüyorsa ona müdahale etme. Bu nedenle gereksiz herşeyi sildim veya devre dışı bıraktım. Ramdan kazancınız oluyor. Alıştığım özelliklerin değişmesi sebebiyle, program sorunlu değilse güncellemem. Program gerekirse, güvenilir yerlerden apk indirir öyle kurarım.

-Tablete root gerekli değil günlük kullanımda ama ben rootlu olarak kullanıyorum. Root ile kullandığım titanium backup programı var. Disable edilemeyen yedekleme, güncelleme yöneticisi gibi temel programları kapatabilmeme yarıyor. Adaway programı ile uygulamalardaki flash reklamları engelliyorum. Tarayıcıda bulunan reklam gibi.

-Tüm mail hesaplarım için sol mail kurdum - deneme aşamasında-. Yorum yapmak için erken ama fena değil gibi. Whats'up ve tube mail adlı youtube video indiricisi de diğer programlarım. Bunun harici herşeyi temel haliyle kullanıyorum. Netle ilgili her işimde tarayıcı bana yetiyor zaten.

-Genel kullanımım; günlük yaklaşık 10 bölüm civarı dizi izliyorum. Her gün 1 kere şarj ediyorum. Gece ikiye kadar da takıldığım oluyor. Tabi bu görecelidir.

-Ips ekran bizim tablette yok. Sitelerde de açıklama görebilirsiniz. İlk sayfada da ıps olmadığı yazıyor olmalıydı. Çözünürlük te 1024x600 - sanırım buydu-, yani samsung tabletlerle aynı. B005 sürüm kullanıyorum.

Başka sorusu olan varsa - bildiğim kadarıyla- yardımcı olabilirim.

• valla hocam tşker ederim çok açıklayıcı olmuş yanlız ben navigasyon olayını halledemedim bu kpnuda bir yardımcı olursanız skype üzerinde ekleyin isterseniz ordan konuşalım:skype:lord25turkey
  • Arkadaşlar uzun zamandır bu tableti kullanıyorum. Android versiyonunu güncelleyebilmek için yapabileceğimiz bir şey yok mu acaba? Custom rom falan?
    Ya da mediapad youth 2 özellikleri neredeyse aynı gibi. Ondaki 4.3 versiyonlu rom'u bu cihaza kursak olur mu acaba?

http://consumer.huawei.com/en/support/downloads/detail/index.htm?id=22888

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 19 Aralık 2014; 1:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

290a 2.el satılıyor çok ilginç sıfırı 270 lira
    http://www.ereyon.com.tr/urun/huawei-s7-701u-tablet.aspx

eee 290a satılan da telefon modu aktif

ereyondaki güncel olduğundan telefon özelliği deaktif

• İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    işlemcileri farklı .tahminimce olmaz. bende düşünüyorum yükseltmeyi lakin internette bilgi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon özelliği için yardımcı olabilirim. Konya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kental

-Gps için sygic daha rahat geldi. İgo üç boyutlu gösterince yolu biraz zor görüyordum. Sygic en son nerede kapattıysanız orayı kaydediyor. Tekrar programı açtığınızda kayıt yerine yakınsanız hızla sizi bulabilir. Mesafe fazlaysa bulması zaman alıyor. Yönlendirmeden daha çok harita olarak kullanıyorum ben. Kendi yönlendirmemi kendim yaparım. Bu biraz kişisel bir karar.
    -Tarayıcı olarak exsoul browser en rahat olanı. Adobe flashı da yüklerseniz, içerikleri daha iyi görebilirsiniz. Yalnız ben flash içerikleri yüklemesini iptal ettim - veya öyleydi zaten-. Ben tıklamadıkça yüklenmiyor. Bu sayede siteler daha reklamsız ve hızlı açılıyor.

igo da çözünürlük olayını nasıl hallettiniz.
    1024x600 ile yaptı iseniz. hangi igo yu kullanıyorsunuz.
    Bende çözünürlük hatası verdi. 600x976 (galiba) çözünürlük olması gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: kental

igo çözünürlük hatası verdi bende. 600x976 olmalı diye uyarı verdi. siz nasıl yaptınız.
  • ytas11 Y kullanıcısına yanıt
    İndirdiğim sitede bununla ilgili ek bir dosya yayımlamışlardı. Universal data and branding adında olması lazım. İki tane rar arşivi. Bunları igo'nun içindekilerle değiştiriyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar wi-fi'yi açıyorum, Kablosuz açılıyor ibaresi var ancak açılmıyor ve herhangi bir ağ bulamıyor. Etrafta bir sürü ağ var ve telefonum, bilgisayarım bu ağları görüyor, kendi internet ağıma da bağlanabiliyorum. Ancak tablet herhangi bir ağ görmüyor. Fabrika ayarlarına da döndürdüm ancak çözemedim. Ne yapmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divxer

Arkadaşlar wi-fi'yi açıyorum, Kablosuz açılıyor ibaresi var ancak açılmıyor ve herhangi bir ağ bulamıyor. Etrafta bir sürü ağ var ve telefonum, bilgisayarım bu ağları görüyor, kendi internet ağıma da bağlanabiliyorum. Ancak tablet herhangi bir ağ görmüyor. Fabrika ayarlarına da döndürdüm ancak çözemedim. Ne yapmam gerekir?

Dilerseniz android yazılımınızı tekrar yükleyin. Birçok sorun bu şekilde çözülebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar tabletimi satiyorum tel. ozelligi aktif orjinal kilifiyla birlikte garantisi devam ediyor turkcelden alindi.280tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kental kullanıcısına yanıt
    Yazılımı nasıl yükleyebilirim? İnternet bağlantım da yok, bilgisayara indirerek mi kurabilirim? Ve nerden indirebilirim, şimdiden teşekkürler
  • Divxer D kullanıcısına yanıt
    Hangi sürümü kullandığınızı bilmiyorum. Ayarlar-Tablet hakkında-Derleme numarası yolunu izleyin ve oradaki uzun etiketin sonunda hangisi var onu bir kontrol edin. Eğer B102 veya B008 ile bitiyorsa tabletin kendi yazılım güncelleme uygulaması ile güncelleyin (internet bağlantısı gerektiriyor).

Eğer B005,B006 ile bitiyorsa dilerseniz ilk sayfadaki şu mesaj içerisinde B005 yazılımı mevcut. Oradan indirebilirsiniz. Kurulumu da güncelleme başlığı altında yazıyor zaten.
  • kental kullanıcısına yanıt
    B008 sürümü İnternet'e de bağlanamıyorum :) Servis yolları bana görünüyor gibi...
  • çektiğim resimler kendi kendine siliniyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divxer

B008 sürümü İnternet'e de bağlanamıyorum :) Servis yolları bana görünüyor gibi...

B008 sanırım Turkcell 'in sürümüydü. Eğer yapabileceğinize inanıyorsanız bir önceki mesajımda belirttiğim yöntemlerle kendiniz yazılım downgrade yapabilirsiniz. Sadece yazılımı indirip gerisini çevrimdışı yapabilirsiniz. Tabi size düzeleceğine garanti veremiyorum. Çoğu zaman işe yarar diyebilirim.

Eğer servis imkanınız varsa gönderin yapsınlar. Boşuna siz yorulmayın.

• Arkadaşlar bu cihaz battlefield 4 commander uygulamasını calistiriyorsa ve fiyatida makul ise hemen almak isterim. Deneyenler varmi bf4 commander çalışır mi

• sarj yeri bozulan oldu mu? Jack nasil olduysa cok rahat girip cikiyor ancak sarj etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutluthegreat -- 14 Ocak 2015; 13:05:09 >
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.