Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu cihaza hala custom rom yapılmadı mı?
  • kental kullanıcısına yanıt
    Tableti rootladıktan sonra bazı uygulamaları durdurmustum ve birkaç pro yüklemiştim. Sorunsa yüklediğim no frills CPU programıyla alakalıymış. Şöyleki ; programda bazı modlar bulunuyor ve bunlardan biri deadline ve ben bunu seçmiştim. Araştırmalarıma gore deadline ile ilgili şöyle bir bilgi buldum. " deadline ile hangi governor' u kullanırsanız kullanın bazen telefonu uyandırmanız için cihazın bataryasını sökmek zorunda kalabiliyorsunuz" Bunun üzerine zorda olsa tabletin içini açıp bataryadan anakarta giden kabolaların bağlantısını söküp tekrar bağladım ve tatatataammmm tabletim açıldı ve bu mesajı tabletten atıyorum.
    Kental ilgin için sağol dostum

• rmzn1987 R kullanıcısına yanıt
    Ne mutlu size :). Hallolduğuna çok sevindim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tableti birine vermiştim sim kart yuvasına mikro takmaya çalışmış girmş çıkarmaya çalışırken tellerini yamultmuş. istanbulda beşiktaş kvk kapanmış galiba. bu durum başına gelen varmı acaba kaç liraya patlar bana.
  • http://www.lollipop-lollipop.org/mp3-0/huawei-mediapad-7-youth-5698.html
    Bu linkte tabletimizi android 5.0 lollipop sürümüne günceleyebileceğimiz anlatılmış sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmzn1987

http://www.lollipop-lollipop.org/mp3-0/huawei-mediapad-7-youth-5698.html
    Bu linkte tabletimizi android 5.0 lollipop sürümüne günceleyebileceğimiz anlatılmış sanırım

Ben indirmesini beceremedim. Neden şöyle google veya yandex linkleri koymazlar ki?

İndirebilen varsa bana kendi linkini yollasın. Denemeye hazırım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kental

quote:

Orijinalden alıntı: rmzn1987

http://www.lollipop-lollipop.org/mp3-0/huawei-mediapad-7-youth-5698.html

Ben indirmesini beceremedim. Neden şöyle google veya yandex linkleri koymazlar ki?

İndirebilen varsa bana kendi linkini yollasın. Denemeye hazırım ben.

bende denedim indiremedim başka biyerdede bulamadım sanırım fake

• rmzn1987 R kullanıcısına yanıt
    Tamamen bilgi hırsızlığına dayalı bir çalışma.
    Nedenleri:
    1-Forum xda da henüz böyle bir çalışma yok
    2-Tablet için programlanmış henüz CWM programı yok
    3-Bizim tabletler şu an için dload klasörü ve içindeki update.app dosyalarını kullanarak rom yüklemesi yapıyor. Bence bilgilerinizi vermeyin.. Tabii ki yine de kendiniz bilirsiniz.
  • Herkese merhaba bu ürün 1 yıldır bende ama fazla kurcalamadım. Bana bunun telefon özelliğini detaylı anlatacak bir arkadaş olursa sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu tabletten bendede var fakat ttnet mobile simcard ile ne ayar yaptıysam mobile olarak internete giremedim avenın ayarlarını tek tek denedim hard reset yaptım herşeyi sildim olmuyor 3 gündür telekomu arıyorum birtürlü çözüm bulamadım mobile ile giriş yapamıyorum nete aga baglanılamadı hatası veriyor tüm apn ayarlarını kombinasyonlarını denedim sonuç yok
  • merhaba arkadaşlar tabletin telefon özelliği aktif satmak istiyorum ihtiyacımdan dolayı 180 liraya hatay iskenderunda yaşıyorum bu bölgede yaşayan varsa elden verebilirim farklı illerden ise kargoyla gönderebilirim tablet telefon özelliğiyle birlikte sorunsuz olarak çalışmaktadır.
  • ARKADAŞLAR BU TABLETE İGO NAVİGASYON PROGRAMINNI YÜKLEYEN VARMI? VARSA NASIL YÜKLEDİNİZ?
  • B006 surumlu tabletimvar onceden gorusme yapabiliyodum neolduysa oldu simdiaramaya tiklkiyorum cagri sonlandirildi diyo sorun neolaki?

• Yalniz soyle bi durum var guncellemeye giriyorum cevrimici guncelle ye tikladigimda guncelleme yok onceden cikardi zirt pirt guncelleme vardiye yanlislikla guncellememi yukledik acep yuklediysekte b006 yazarmiki

• ARKADAŞLAR BU TABLETE İGO NAVİGASYON PROGRAMINNI YÜKLEYEN VAR MI?
    VARSA NASIL YÜKLEDİNİZ?
  • Arkadaşlar herkese merhaba tabletı bugun sanalpazardan sıpariş verdım ama burada yazılanlar kafamı karıştırdı tabletı alma amacım telefon olarak kullanma ve cps özellığı şimdi ilk aldığımda telefon ozellığı sanırım yuklu olmayacak ne yapmam gerekıyor ve bırde bazı surumların telefon ozellıgının engellendığı soylenıyor bunu nasıl anlayabılırım yardımcı olacak arkadaşlara sımdıden teşekkurler
  • Huewai s7-301u desen yanlış girildiği için kilitlendi. Recovery mode açamıyorum. Güç+ down tuşuna basıp güç tuşundan elimi çektiğim zaman android simgesi çıkıyor ve FAİL yazıyor. Ben bu alete nasıl format atabilirim?
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Soruyu yanlış yerde sormuşsunuz.Tahminimi söyliyeyim. Büyük ihtimalle aynı şekilde yüklendiğini düşünüyorum. Tavsiyem: Cihazınızın orjinal firmware ini bir sdcarta dload klasörü ve içindekileri kopyalayınız ve cihazınızı yeniden başlatınız. Eğer cihazınızda güncellemeleri sd karttan yükle seçeneği aktif ise çalışacaktır diye düşünüyorum..

Cihazınız linkteki cihaz ise firmware i oradan indirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afelus -- 24 Temmuz 2015; 2:34:35 >

• Cihaza uygun mhl kablo nereden bulabilirim? Elinde olan varsa ikinci eline bile talibim.

• Beyler izmirden yardimci olabilecek arkadas varmi acaba ?
    Bendede b0008 surumlu olani mevcut bu root islerindende hic anlamiyorum cay kahve yada ucret karsiligi yardimci olabilecek birileri olursa memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.