Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Huawei şarjı %50 iken ekran renkli çizgilerle doldu ve donup kaldı makina.. Zorla kapatıp, 1 2 kere yine açtım ama yine ekran çizgi çizgi oldu ve kapattık, 2 gündür de hiçbir şekilde açılmıyor..
    Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı? Yahut anlayan arkadaşlar sorunun ne olduğu konusunda yardımcı olabilir mi?
  • Merhabalar

tabletim güncelleme yaparken dondu ve yavaşladı sonrasında reset attım fakat düzelme olmadı sonrasında da hard reset attım.
    Şu anki durum resimdeki gibi android simgesi geliyor altta mavi çizgi çıkıyor. OK reeboting yazdıktan sonra tablet yeniden başlatılıyor ve yine aynı şey baştan başlıyor tablet kesinlikle açılmıyor. reset atsam da durum hep aynı. Eski yazılara bakmaya çalıştım ancak ya ben göremedim ya da hızlı okuduğum için anlamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevirinirim

• OzturkG O kullanıcısına yanıt
    Slm
    Çözüm olur mu bilemem ama sanırım kaybedeceğin birşey yok. 232B005 veya B008 gibi firmwarelerin herhangi birini sd karttan yüklemeye çalış.Eğer tabletin ayarlarında sd karttan güncelleme açık ise belki yükleme neticesinde tabletiniz açılabilir.
    Kolay gelsin

Not: bu arada düğmelerin basılı kalıp kalmadığını da bi kontrol edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afelus -- 23 Eylül 2015; 0:12:29 >
  • Arkadaşlar bu tabletin tüm versiyonlarında telefon özelliği açılabiliyor mu, yoksa belli partilerde mi geçerli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Arkadaşlar bu tabletin tüm versiyonlarında telefon özelliği açılabiliyor mu, yoksa belli partilerde mi geçerli?

sonu 6 ile biten versiyon ve öncesinde telefon açılıyor.sonrasında mevcut değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

quote:

Arkadaşlar bu tabletin tüm versiyonlarında telefon özelliği açılabiliyor mu, yoksa belli partilerde mi geçerli?

Teşekkürler.

Soruyu sorduktan sonra aklıma farklı bir nokta geldi:
    Aslında ben Windows Phone kullanıcısıyım; Android telefona geçiş yapmak istemiyorum ancak BonusFlaş gibi bazı uygulamaların WindowsPhone'a gelmemesi veya çok geç gelmesi nedeniyle bazen sıkıntı yaşıyorum. Alacağım tabletten telefon görüşmesi yapmayı düşünmüyorum ancak bankacılık uygulamaları bazen sadece telefona kurulabildiğinden, telefon özelliği de olan bir tablet istiyorum. Bu tabletin telefon özelliği açılamasa bile, sim kart takılabildiği için telefona kurulabilen bu tür uygulamalar yüklenebilir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

quote:

Teşekkürler.

Soruyu sorduktan sonra aklıma farklı bir nokta geldi:
    Aslında ben Windows Phone kullanıcısıyım; Android telefona geçiş yapmak istemiyorum ancak BonusFlaş gibi bazı uygulamaların WindowsPhone'a gelmemesi veya çok geç gelmesi nedeniyle bazen sıkıntı yaşıyorum. Alacağım tabletten telefon görüşmesi yapmayı düşünmüyorum ancak bankacılık uygulamaları bazen sadece telefona kurulabildiğinden, telefon özelliği de olan bir tablet istiyorum. Bu tabletin telefon özelliği açılamasa bile, sim kart takılabildiği için telefona kurulabilen bu tür uygulamalar yüklenebilir mi?

Eğer soruyu doğru anladıysam ...
    3 tane banka uygulaması yüklü benim tablette ( sim kart takılı değil )
    Evde wifi ile girip işlem yapabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 23 Kasım 2015; 13:42:25 >

• Bazı uygulamalar sadece telefonlara kurulabiliyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin. Mesela ben android telefon kullanırken ionroad diye bir uygulama kullanıyordum, şimdi elimdeki Hisense Sero 8 tablete yükleyemiyorum. Bildiğim kadarıyla bazı bankacılık uygulamaları da sadece telefona yükleniyor, bazıları ise her cihaza yüklenebiliyor. Benim de şu an tablette wifi ile kullandığım bankacılık uygulamaları var... Umarım yanlış biliyorumdur zira bu durumda herhangi bir tablet işimi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 23 Kasım 2015; 14:01:56 >
  • mhl kabloyla görüntü aktaran birileri yokmu yardımcı olsada bende bir tane edinsem
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=103020717 burada edinmiş olduğum tecrübeyi yazmıştım. Umarım yararlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İzmir'de oturuyorum, elimde bu tabletten var, 008 versiyonlu olandan.
    Telefon ozelliğini kazandırmayı başaramadım, bilgim bu yazdıklarınızı becerebilecek kadar değil,
    İzmir'de olup bu downgrade işlemini yapabilecek birileri var mi?
    Saygılar
  • Tabletimi 240 TL ye satıyorum. İkinci el forumunda konum mevcuttur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, benim tablette wi-fi ve bluetoothu açamıyorum fabrika ayarlarına döndum hard reset yaptım sonuç alamadım tablet turkcellden aldığım haliyle duruyor güncelleme de yapmadım telefon özelliğinden dolayı. KVK 'ya götürdum 411 tl fiyat çıkardılar tamir için şaka gibi.. harici wifi adaptörle sorunu aşabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum
  • mrb arkadaşlar tableti ilk alanlardanım bayadır kullanmıyorum dün kurcalrken google arama durdu diyor sürekli nerdeyse uygulamalara bile giremiyorum bu yazı yüzünden,hard restte atmaya çalışıyorum ondada androit smgesi geldikten 5 sn sonra ekranda kırmızı harflerle fail yazıyor altta yeşil renktede sdcart upgrade failed yazıyor 10 sn güç tuşana basın diyor,sonrada aynen acılıyor bir degişiklik olmadan,buna ne yapabiliriz bilen varmı arkadaşlar
  • kendim şans eseri hallettim yoldaşlar
  • Arkadaslar periscope kurulmuyor bi turlu, apk yi de kabul etmiyor/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım android sürümünden. 4.1.2 var üzerinde.

4.4 sürümü falan yok mu kullanabileceğimiz.
  • merhaba bu üründen satılık varmı
  • B08 den b05 e dönemiyorum ne yapmam gerek sayfa başında yazılanları yaptım FAİL yazıyor olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Huawei s7 youth um var ama telefon özelliği aktif değilve rom nasıl atılıyor yardım edermisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.