Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deyvidey

Bugün İstanbul maltepedeki carrefour içindeki Turkcell Merkezine sordum. 385 TL fiyat çektiler. Netteki mağazada 329 TL alabiliyorum.

Cihazı alıp almama arasında kaldım. Cep telefonu niyetinede kullanacağım. Cihazı kullanan arkadaşlar tavsiye edermi ? Kullanım olarak alışılabiliyormu , sürekli kulaklık takılı cepte taşımak zor olsa gerek. Yada bluetooth kulaklıkla dolaşmak gibi.

Note 2 gibi büyük ekranlı bir tel düşünüyordum zaten.

Tam karar veremedim. Alma tarafım ağır basıyor ama tereddütlerimde yok değil.

note 2 ye bu kadar para verilmesinden yana değilim, onunla yapacağınız her işlemi yapabilirsiniz, alışamazsanız da yanına gm discovery gibi bi telefon alırsınız bence
    bütçeniz varsa tablet + gm discovery, note 2 ye göre çok uygun oluyor bence çok daha iyi bi seçim olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Zamyatin

quote:

Bugün İstanbul maltepedeki carrefour içindeki Turkcell Merkezine sordum. 385 TL fiyat çektiler. Netteki mağazada 329 TL alabiliyorum.

Cihazı alıp almama arasında kaldım. Cep telefonu niyetinede kullanacağım. Cihazı kullanan arkadaşlar tavsiye edermi ? Kullanım olarak alışılabiliyormu , sürekli kulaklık takılı cepte taşımak zor olsa gerek. Yada bluetooth kulaklıkla dolaşmak gibi.

note 2 ye bu kadar para verilmesinden yana değilim, onunla yapacağınız her işlemi yapabilirsiniz, alışamazsanız da yanına gm discovery gibi bi telefon alırsınız bence
    bütçeniz varsa tablet + gm discovery, note 2 ye göre çok uygun oluyor bence çok daha iyi bi seçim olur

Sizinde dediğiniz gibi note 2 ye o kadar para vermek istemiyorum. Bu tablet hem benim android gereksinimi hem telefon ihtiyacımı hemde büyük ekran olması isteğimi karşılıyor.

Tek sorun büyüklüğünden dolayı ve devamlı kulaklıkla konuşulmasına alışılması sorun olurmu diye tereddüt etmem. İkinci bir tele para vermek istemiyorum.

Not : Bu arada arkadaşlar Tableti Turkcell mağazdan 329 TL 'ye alabilmem için Üyelik şifresini verip bana almamda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?

• quote:

quote:

quote:

Sizinde dediğiniz gibi note 2 ye o kadar para vermek istemiyorum. Bu tablet hem benim android gereksinimi hem telefon ihtiyacımı hemde büyük ekran olması isteğimi karşılıyor.

Tek sorun büyüklüğünden dolayı ve devamlı kulaklıkla konuşulmasına alışılması sorun olurmu diye tereddüt etmem. İkinci bir tele para vermek istemiyorum.

Not : Bu arada arkadaşlar Tableti Turkcell mağazdan 329 TL 'ye alabilmem için Üyelik şifresini verip bana almamda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?

bana alışabilr mişim gibi geliyordu ama telefonun yerini farklı, bazen simi telefona atıp çıkıyorum dışarı, bazen hiç yanıma bile almıyorum,
    bletooth kulaklığım yolda, elince neyi değiştirir göreceğiz, durum sizin için nasıl olur bilemem gerçi siz note 2 taşımaya hazırsınız hiç bir problem olmaz bana göre
    o kadar paranın cebinizde kalacak olması da gözardı edilemez

• arkadaşlar bilgisi olan cvp yazabilir mi ben ne güncelleme yapabildim nede root yapabildim root nasıl yapıldığını çözemedim güncelleme ise tabletteki sistem güncelleyi tıklıyom ama gencelleme yapılmıyor tablet konusunda bilgisizim ayrıntılı anlatacak bi arkadaş yok mu
  • V100R001C317B006 TABLETİN ŞUANKİ SÜRÜMÜ BU EN GÜNCEL SÜRÜM BU MU ARKADAŞLAR
  • Arkadaşlar tekrar sorim : Tableti Turkcell mağazdan 329 TL 'ye alabilmem için Üyelik şifresini verip bana almamda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de son bir sorum var. Şu anda tek endişem ekran boyutu. Telefon gibi küçük geldi bana. 10" model var ama o da pahalı bana göre(Öğrenciyim). Kullanan arkadaşlar, sizce film izlemek ve office kullanmak için ekran yeterli mi?
  • TURKCELLdeki huawei 7 nexus olanıdır YOUTH değil dolayısıyla telefon özelliği yoktur. Şuan başka yerden bakıyorum yakın zamanda başka yerden alan var mı ?

edit: tim de çalışan kişi tarafından böyle söylendi bana fakat biraz daha araştırdım sanırım yanlış bilgilendirip internet paketiyle birlikte kitlemek amacındalar KANMAYIN ! internet mağazasından alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boun_sultans -- 12 Eylül 2013; 19:30:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

quote:

Orijinalden alıntı: Divxer

quote:

http://www.sanalpazar.com/7-Tablet-Pc-Klavyeli-Deri-Kilifi-Ve-Canta__isp9289725
    http://www.sanalpazar.com/Sahin-Elektro-Kargo-Bedeli-Sadece-420-Tl__isp7649891

Bu kılıfı deneyen var mı acaba? Alınabilir mi?

Ben kullandım kenarları sıkmalı oturuyor,klavye gayet güzel çalışıyor,otg kablo kullanmanız gerekiyor.

Senin yorumuna güvenerek bu kılıfı alacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: boun_sultans

TURKCELLdeki huawei 7 nexus olanıdır YOUTH değil dolayısıyla telefon özelliği yoktur. Şuan başka yerden bakıyorum yakın zamanda başka yerden alan var mı ?

edit: tim de çalışan kişi tarafından böyle söylendi bana fakat biraz daha araştırdım sanırım yanlış bilgilendirip internet paketiyle birlikte kitlemek amacındalar KANMAYIN ! internet mağazasından alın

Beyler bu Turkcell Mağazadaki Huawei modeli ile Vodafonda satılan Huawei arasında fark varmı yoksa aynı ürünlermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nwnd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Divxer

quote:

http://www.sanalpazar.com/7-Tablet-Pc-Klavyeli-Deri-Kilifi-Ve-Canta__isp9289725
    http://www.sanalpazar.com/Sahin-Elektro-Kargo-Bedeli-Sadece-420-Tl__isp7649891

Bu kılıfı deneyen var mı acaba? Alınabilir mi?

Ben kullandım kenarları sıkmalı oturuyor,klavye gayet güzel çalışıyor,otg kablo kullanmanız gerekiyor.

Senin yorumuna güvenerek bu kılıfı alacağım :)

Bu üründeki kalem uygun mu acaba çalışır mı ? Kalem kullanan var mı not alırken yardımcı oluyorda .samsungun kalemi denedim çalışmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nwnd -- 13 Eylül 2013; 10:00:43 >

• Evet arkadaslar bataryayi test ettim. Sarji fulledikten sonra wifi ve3g hic kapanmadi. tablet i aktif kullandim. Bence sarj suresi on numara
     HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an modern combat 4 de kasmaya çalışıyorum ama tık yok

tablet alev alev yanıyor ekran parlaklığı son da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 13 Eylül 2013; 17:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

şu an modern combat 4 de kasmaya çalışıyorum ama tık yok

tablet alev alev yanıyor ekran parlaklığı son da

Tık yok derken ? Hangi anlamda anlayamadım.
  • dostum kulaklık nasıl memnun musun müzik dinleyebiliyomuyuz şarj süresi nasıl bilgi vere bilirmisin kardeşim
  • Tik yok derken isinma haricinde hic kasma yapmadi oyun cok akici 2gb lik oyunu hic kasmadan oynatiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_72

dostum kulaklık nasıl memnun musun müzik dinleyebiliyomuyuz şarj süresi nasıl bilgi vere bilirmisin kardeşim

geldiği gün şarj ettim daha bitmedi, pek yoğun kullanmadım, içinden çıakn kulaklık müzik için vasat denilebilir normal standart telefon görüşmeleri için yeterli, ep630 kulaklık ile denedim sesi çok iyi iletiyor, kablolu ile kablosuz arasında bi fark olmadı ses iletimi konusunda (mikrofon) sıkıntı olmadı aradıklarım sesimin net ulaştığını söyledi, kendi sesimi de test ettim sorun çıkmadı, ben açıkçası çok memnun kaldım, telefon olarak da kullandığım için böyle bir şeye kesinlile ihtiyacım vardı, öneririm
    bi sıkıntıyla karşılaşırsam yine burdan belirtirim
    bir de yan odadayken gelen çağrılara diğer odadan cevap verebildim, tam olarak kaç metreden sorunsuz iletişim kurulacağını ölçmedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boun_sultans

TURKCELLdeki huawei 7 nexus olanıdır YOUTH değil dolayısıyla telefon özelliği yoktur. Şuan başka yerden bakıyorum yakın zamanda başka yerden alan var mı ?

Beyler bu Turkcell Mağazadaki Huawei modeli ile Vodafonda satılan Huawei arasında fark varmı yoksa aynı ürünlermi ?

bahsettiğiniz ürün buysahttp://cepmerkezi.vodafone.com.tr/handset/huawei-mediapad-7-youth bir fark yok gibi gözüküyor, yalnız nakit satış yapmıyorlar sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a_72

dostum kulaklık nasıl memnun musun müzik dinleyebiliyomuyuz şarj süresi nasıl bilgi vere bilirmisin kardeşim

geldiği gün şarj ettim daha bitmedi, pek yoğun kullanmadım, içinden çıakn kulaklık müzik için vasat denilebilir normal standart telefon görüşmeleri için yeterli, ep630 kulaklık ile denedim sesi çok iyi iletiyor, kablolu ile kablosuz arasında bi fark olmadı ses iletimi konusunda (mikrofon) sıkıntı olmadı aradıklarım sesimin net ulaştığını söyledi, kendi sesimi de test ettim sorun çıkmadı, ben açıkçası çok memnun kaldım, telefon olarak da kullandığım için böyle bir şeye kesinlile ihtiyacım vardı, öneririm
    bi sıkıntıyla karşılaşırsam yine burdan belirtirim
    bir de yan odadayken gelen çağrılara diğer odadan cevap verebildim, tam olarak kaç metreden sorunsuz iletişim kurulacağını ölçmedim

Benden kulaklık çıkmadı yav, sıfır cihazdan, gerçi ben 319 a aldım aradaki fark için kulaklığı mı iç etti elemanlar desem ; jelatinli cihazdı. Birde tabletin batarya performansı bende normal mi acaba, şarjının tam ortasında dükkandan çıkarıp eve götürüp taktım full dolduğunda 6 saat -yarım açık ekran parlaklığında- aralıksız oyun oynayıp, 15 dk internete girdim şarjı bitti, normal midir acaba?

• Creative EP 630i modeli kulaklık ile güzel oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.