Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a_72

dostum kulaklık nasıl memnun musun müzik dinleyebiliyomuyuz şarj süresi nasıl bilgi vere bilirmisin kardeşim

kulaklık dün geldi şarj ettim kullanıyorum ses kalitesi beni tatmin etti sadece müzik değil tabletten çıkan herses kulaklığa geliyor yani film izlerken müzik dinlerken oyun oynarken. dün 6 7 tane telefon görüşmesi yaptım sordum sesimde herhangi bir problem olmadığını söylediler. araba kullanırken kullandım onun zevki daha farklı :D
    müzik dinlerken tabletten uzaklaştım yazdığı gibi 10metreden sonra hafif kesilmeler yaşanıyor oda problem değil. içinden çıkan kulaklığı kullanıyorum. bakalım şarjı ne kadar gidecek.
    kulaklık beni tatmin etti diye bilirim.
  • gangster Vegas kurdum çok akıcı bir şekilde oynatıyor hiç takılma olmadı şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: act02

quote:

Orijinalden alıntı: a_72

dostum kulaklık nasıl memnun musun müzik dinleyebiliyomuyuz şarj süresi nasıl bilgi vere bilirmisin kardeşim

kulaklık dün geldi şarj ettim kullanıyorum ses kalitesi beni tatmin etti sadece müzik değil tabletten çıkan herses kulaklığa geliyor yani film izlerken müzik dinlerken oyun oynarken. dün 6 7 tane telefon görüşmesi yaptım sordum sesimde herhangi bir problem olmadığını söylediler. araba kullanırken kullandım onun zevki daha farklı :D
    müzik dinlerken tabletten uzaklaştım yazdığı gibi 10metreden sonra hafif kesilmeler yaşanıyor oda problem değil. içinden çıkan kulaklığı kullanıyorum. bakalım şarjı ne kadar gidecek.
    kulaklık beni tatmin etti diye bilirim.

dostum şarjınada baktığında bilgilendirirsen sevinirim...

• en iyi uygulamal hangileri arkdaşlar ücretsiz uygulamalardan bahsediyorum işe yarayan uygulamaları yazarsanız sevinirim oyun dahil...
  • a_72 A kullanıcısına yanıt
    ekşisözlük: işe yarar android uygulamaları :)
  • @Hakimichi-kun
    tablet kutusundan kulaklık çıkmıyor
    biz şu aşağıdaki linkteki kulaklıktan bahsediyoruz, tableti elimize almadan çantadan çıkarmadan konuşma yapmak ve müzik dinlemek için şöyle bi şey almıştım
    http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-bh-214-bluetooth-kulaklik-siyah/productDetails.aspx?productId=telbkulnokbh214s&categoryId=16218

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamyatin -- 15 Eylül 2013; 14:05:21 >

• arkadaşlar,bu tableti kontratlı almak için Türkcell'in sitesinde, 'mevcut hattın dışında yeni hat alarak' da oluyor şartı var.Yani Türkcell faturalı hat kullanmayan birisi gidip de yeni hat alarak bu kampanyaya katılabilir mi?Bu soru üzerine tim'in yolunu tuttum bugün.Kampanya için aranan şartları sordum.1 yıldan fazla Türkcell faturalı hat kullanmış olmak cevabını verdi.Yeni hat alarak kampanyaya katılma şartını sorduğumda buna cevap veremedi.Böyle bir şey yok dedi ve ben de üstüne gitmedim bu olayın...
    Böyle tablet alan var mı yada bununla ilgili bilgiye sahip olan var mı?
    Tablet kampanyasıyla ilgili detaylarda yer alan 'Yeni Hat Alma' ibaresinin geçtiği 2 paragraf da aşağıda yazılı....

Kampanyadan hem yeni tesis edilen hem de mevcut faturalı data hatları faydalanabilir. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin TC Kimlik Numarası ile birbirine bağlı hatlarından hiçbirinin son ödeme tarihi geçmiş ama ödenmemiş borcu olmaması, faturalarını düzenli olarak son ödeme tarihi ve öncesinde ödemiş olması gereklidir.

Yeni hat alarak kampanyaya katılmak istenirse, Yeni Tesis Vergileri yansıyacaktır. Sadece 1 defa 12 eşit taksitte alınan 39 TL tutarındaki "Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi" aylık 3,25 TL olarak ilk aydan itibaren, TGM Ruhsat (yıllık 15,68 TL) vergisi (sadece abone olunan ilk yıl ve 12 eşit taksitte, aylık 1,31 TL) ve TGM Kullanım (aylık 1,31 TL ve kontrat süresi boyunca) vergileri ayrıca faturanıza yansıtılır. İlave olarak kampanya sözleşmesinden doğan damga vergisi (seçilmiş olan pakete göre) paket fiyatına dahil değildir ve ilk faturanıza uygulanır.

yardımlarınızı bekliyorum...

• Yeni hat alma işlemi için, mevcut Turkcell abonesi olma şartı var. İster yeni bir DATA HATTI ile alabilirsiniz. İsterseniz mevcut DATA HATTINIZ için alabilirsiniz demek istiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamyatin

@a_72
    bugün de bitmedi şarjı pek yoğun kullandığım söylenemez kulaklığı bekleme süresi iyi sanırım, benim içn yeterli gibi, tablette bluetoothun sürekli açık kalması şarjını pek etkilemiyor gibi geldi bana
    @Hakimichi-kun
    biz şu aşağıdaki linkteki kulaklıktan bahsediyoruz, tableti elimize almadan çantadan çıkarmadan konuşma yapmak ve müzik dinlemek için şöyle bi şey almıştım
    http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-bh-214-bluetooth-kulaklik-siyah/productDetails.aspx?productId=telbkulnokbh214s&categoryId=16218

Peki memnun musunuz hocam bu kulaklıktan, fiyatı uygun gibi ; F/P durumu nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

@a_72
    bugün de bitmedi şarjı pek yoğun kullandığım söylenemez kulaklığı bekleme süresi iyi sanırım, benim içn yeterli gibi, tablette bluetoothun sürekli açık kalması şarjını pek etkilemiyor gibi geldi bana
    @Hakimichi-kun

Peki memnun musunuz hocam bu kulaklıktan, fiyatı uygun gibi ; F/P durumu nasıl

karşılaştırabileceğim bi ürün kullanmadım fakat ben oldukça memnun kaldım fiyatı performans beni memnun etti

• ipad mini, galaxy tab, polypad, ainol vs geçti elimden. Bu fiyata 3g li bir cihaz olarak bence alternatifsiz f/p ta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

ipad mini, galaxy tab, polypad, ainol vs geçti elimden. Bu fiyata 3g li bir cihaz olarak bence alternatifsiz f/p ta.

^3g yi geçtim telefon özelliği, mesaj atma/alması ve --her ne kadar ekran çözünürlüğünden kaynaklandığını düşünsemde-- her türlü oyunu ve uygulamayı çalıştırabilmesi cihazı sadece tabletler değil telefonlar arasındada alternatifsiz F/P ürünü yapıyor
  • çarşicini stok gelmiş
  • quote:

çarşicini stok gelmiş

Tüh 12 lira fazladan geçirmis türkcell bize birde bugün antutu testi yaptim arka planda uygulama açik olmasina rağmen 15140 aldı, her gecen gün şaşırtıyor cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün geleceğini söylemişlerdi zaten ama 269a sattıktan sonra bu fiyat onlara yakışmamış:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carsicini olmayan ürünü satıyor dikkat edin
  • @rbcntechnic
    çarşıcini siteden komple kaldırmış şu anda ürünü
  • arkadaşlar hi suite ile pc bağlantısını yapamıyorum yani kablosuz bağlanamıyorum (WİFİ) kodu girdiğim halde bağlanılmıyor bende mi sıkıntı var yoksa tablette mi bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
  • a_72 A kullanıcısına yanıt
    hiç denemediğim için bilmiyorum.

airdroid kullanmanız daha kolay olmaz mı?
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba...
    Cihazı Turkcellmagaza.com'dan aldım. Herhangibir turkcell numarası ile üye olun ve alışverişinizi yapın. Taahhüt şu bu yok. Turkcell'lilere indirim 25 TL. böylece cihaz bana 304 TL.Ye geldi.
    Cihazı her yönüyle denedim. Telefondan tutunda GPS yazılımına kadar (İGO Primo yükledim). Sıfır sorun, sıfır takılma. Telefonu kulağınıza getirerekte kullanabilirsiniz, kulaklık ile de. Bluetooth kulaklıklardan Nokia ve Samsung denedim, mükemmel ses kalitesi.Oyunlarda takılma yok. Ayrıca cihazın DLNA ve AirSharing özellikleri ile benim Philips PFL6907'ye direkt bağlandım. Tablette yüklü olan film ne kadar kaliteli ise aktarım da o kadar kaliteli. Görüntü kaybı kesinlikle yok.
    304 TL'ye bence piyasadaki en iyi cihaz. Çevremdekiler özelliklerini görünce iPad'ten soğudu.
    Turkcell'teşekkür....
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.