Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam konuyu siz acmışsınız size bir iki sorum olacak...
    7" telefon olarak rahat kullanıliyor mu?
    Yeni tablet aldım huawei youth alirsam aslen telefon olarak kullanmak istiyorum sizce saçma mı olur?
    Telefona yönelsem daha mı mantıklı olur?
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam konuyu siz acmışsınız size bir iki sorum olacak...
    7" telefon olarak rahat kullanıliyor mu?
    Yeni tablet aldım huawei youth alirsam aslen telefon olarak kullanmak istiyorum sizce saçma mı olur?
    Telefona yönelsem daha mı mantıklı olur?
    Teşekkürler...

Ne desem yalan olur. Gidip görüp, elde inceleyip, karşılaştırıp karar vermenizi öneririm.
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam siz telefon özelliğini ne kada kullanıyorsunuz. Aslen ne olarak kullanıyorsunuz? Telefon mu yoksa tablet olarak mı?

• quote:

Hocam siz telefon özelliğini ne kada kullanıyorsunuz. Aslen ne olarak kullanıyorsunuz? Telefon mu yoksa tablet olarak mı?

Hocam yasko hocama sormuşsunuz lakin telefon olarak almiş biri olarak çok çok bir telefon rahatliği beklemeyin, zaten mecburen bir bluetoth kulaklikla kullanacaksiniz, birde taşima sorunu var, ama tablet olarak oyun ve internet performansi on numara

• quote:

Satın aldığım ilk günden beri telefon özelliğini kullanıyorum, ama tabi ki cihaza tablet gözüyle bakıyorum. Telefon olarak düşünürsem, cebime sığmadıktan sonra... Fakat şu da var ki, bu fiyata benzer özelliklerde bırakın tableti, doğru dürüst telefon dahi satılmıyor. Dileyen, 1.ci telefon olarak da kullanabilir. Tek sıkıntısı dahili ahize donanımı bulunmaması. Karşı tarafın sesini hoparlör veya kulaklık üzerinden alarak, iletişiminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Benim 2.ci bir hattım vardı (öncesinde diğer tabletimde takılı idi), o hattı huawei'e taktım. Tableti 2 hafta kadar o şekil kullandım ardından asıl satın alma amacım olan babama verdim.

Tablet 1.5 aydan beri babamda. Aynı hat üzerinde takılı duruyor. Bazen m.h. 'lerinden çağrılar aldığını, sms-ler geldiğini sölyüyor. Ancak bunun dışında telefon özelliğini hiç bir şekilde kullanmıyor. Babamın asıl kullanım amacı, 3g bağlantısı üzerinden 3g kotadan düşmeyen turkcell tv uygulaması kullanarak tv izlemek, adres aramada gps (uygulama olarak sygic'i yüklemiştim) donanımını kullanmak, internette takılmak, skype ile görüntülü sohbetler kurmak, oyun uygulamaları ile vakit öldürmek.

Tekrar sorunuza gelirsek, bana göre, sürekli yanımda taşımadığım 2.ci hattın takılı olacağı bir cihaz şeklinde kullanmak sanırım en uygunudur. Haftada 1-2 defa gelecek çağrıları kaçırmamak/görüntülemek, varsa dikkate değer sms-leri almak gibi gibi. Fakat her gün yanımda taşıyabileceğimi sanmıyorum. Zaten 4.5-5" üstü ekran boyutuna sahip telefonlara pek sıcak bakmıyorum.

Sağolun hocam verdiğiniz bilgiler için.. Haklısınız telefon olarak kullanm pek mantıklı değil herhalde...
    Ama dediğiniz gibi ikinci bir telefon tarzı evde veya ofiste falan olabilir...
    Asıl ihtiyacım telefon benim şu an...

• Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Ben tablet almıştım aslında değişime gitti yenisi geldi a ondan da gacır gucur ses geliyo ekranın alt kısmına bastırınca... Aldığım yerden para iadesi istediğimi yazdım mail'le... Umarım kabul ederler... 1 hafta oldu alalı 1-2 saat ancak kullandım... Laga luga ederlerse me yapsam acaba sizce... Paramı iase ederlerse gider bir huawei alırım cebimdenpara da kalır.. Film seyretmek nasıl o ekranda tatmin eder mi? Pil nasıl?

• quote:

Sağolun hocam verdiğiniz bilgiler için.. Haklısınız telefon olarak kullanm pek mantıklı değil herhalde...
    Ama dediğiniz gibi ikinci bir telefon tarzı evde veya ofiste falan olabilir...
    Asıl ihtiyacım telefon benim şu an...

Bütçeniz nedir ?
  • quote:

Ben tablet almıştım aslında değişime gitti yenisi geldi a ondan da gacır gucur ses geliyo ekranın alt kısmına bastırınca... Aldığım yerden para iadesi istediğimi yazdım mail'le... Umarım kabul ederler... 1 hafta oldu alalı 1-2 saat ancak kullandım... Laga luga ederlerse me yapsam acaba sizce... Paramı iase ederlerse gider bir huawei alırım cebimdenpara da kalır.. Film seyretmek nasıl o ekranda tatmin eder mi? Pil nasıl?

Sanırım aldığınız cihaz, codegen/dark/everpad gibi gibi uyduruk markaların isimleri basıldığı tabletlerden birini aldınız. Yoksa düzgün bir cihazdan öyle "gacır gucur" sesler gelmesi çok düşük ihtimal. Hele ki servisten yeni gelen cihaz ise..

Size tavsiyem, satın aldığınız yer ile irtibata geçerek;

"TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN" 'un Madde.4/Fıkra.2: "Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren OTUZ GÜN içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, BEDEL İADESİNİ de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte ayıplı malın neden olduğu ölüm ve/veya yaralanmaya yol açan ve/veya kullanımdaki diğer mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına da sahiptir."

kanun maddesine istinaden, ürünü (fatura tarihinden itibaren 30 GÜN dahilinde) geri gönderip, ücret iadesini talep ettiğinizi belirtiniz.

Hocam şu an verebileceğim 700 tl civarı diycem tableti iade alırlarsa belki biraz daha çıkabilirim...

• quote:

Hocam şu an verebileceğim 700 tl civarı diycem tableti iade alırlarsa belki biraz daha çıkabilirim...

Bütçenize uygun olarak şu an ki fiyatı 650 lira olan GM Discovery'i tavsiye ederim. ;)

Türkiye'ye getirilen ilk parti olan ve 14 Haziran'da satışa sunulan ilk cihazlardan bir adet de ben satın aldım, kardeşim için. O günden beri elinden hiç düşürmüyor. Parasına göre muhteşem cihaz.
    Hocam değişim yapıldı bir kez ama sorun olur mu o? Yani para iadesini kabul ederlermiki odurumda... Ama sonuçta cihaz yine sorunlu... Sonuçta şu an o sesi çıkarıyorsa birkaç haftaya neler olur acaba... Bor de hayal kırıklığı yaratiyo insanda...
    Aslında cihaz artes q1003 pipo m9'un turk muadili... Çok beğenerek aldım ama soğudum biraz... Para iadesi yaparrsa belki huaweiyi alırım... İnternetten dizi falan seyretmek istiyorum memnun kalırmıyım sizce... Yoksa başka önereceğiniz bir tablet varmı? Bir ara cube u30gt2'yi düşünüyordum...

• quote:

Hocam o fiyatlara çok daha kaliteli cihazlar bulabilirsiniz ---film performansı olarak 1080 pfilmleri rahat oynatir lakin görüntü tablet üzerinde öyle aman aman durmaz ekran çözünürlüğü ortada sonuçta---

Hocam ben 700.telefon için demiştim...

Aslında benim de aklımda o var...
    Cube talk5h diye bir telefonu satışa sunabilirmiş Cube Türkiye. mtk6589 1 gb ram 4 gb rom ve 5.5" ekran, 2500 mAh pil... O da güzel bir cihaza benziyor ama ne zaman satışa çıkar kesin olarak bilmiyorum... Aklımda çinden getirtmek var bir arkadaşa xiaomi mi3'ü... Cihazda snapdragon 800 işlemci var bizim gsm şebekelerine uyan...

Discovery'yi 599'a sattıklarında aramıştım bayağı ama hiçbiir yerde yoktu... Aslında tableti aldığım yerde 625 discovery'yi satıyorlar onunla mı değiştirsem acaba... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: panti

Arkadaşlar öncelikle merhaba...
    Cihazı Turkcellmagaza.com'dan aldım. Herhangibir turkcell numarası ile üye olun ve alışverişinizi yapın. Taahhüt şu bu yok. Turkcell'lilere indirim 25 TL. böylece cihaz bana 304 TL.Ye geldi.
    Cihazı her yönüyle denedim. Telefondan tutunda GPS yazılımına kadar (İGO Primo yükledim). Sıfır sorun, sıfır takılma. Telefonu kulağınıza getirerekte kullanabilirsiniz, kulaklık ile de. Bluetooth kulaklıklardan Nokia ve Samsung denedim, mükemmel ses kalitesi.Oyunlarda takılma yok. Ayrıca cihazın DLNA ve AirSharing özellikleri ile benim Philips PFL6907'ye direkt bağlandım. Tablette yüklü olan film ne kadar kaliteli ise aktarım da o kadar kaliteli. Görüntü kaybı kesinlikle yok.
    304 TL'ye bence piyasadaki en iyi cihaz. Çevremdekiler özelliklerini görünce iPad'ten soğudu.
    Turkcell'teşekkür....

İgo primoyu nasıl yüklediniz acaba?

• quote:

Aslında benim de aklımda o var...
    Cube talk5h diye bir telefonu satışa sunabilirmiş Cube Türkiye. mtk6589 1 gb ram 4 gb rom ve 5.5" ekran, 2500 mAh pil... O da güzel bir cihaza benziyor ama ne zaman satışa çıkar kesin olarak bilmiyorum... Aklımda çinden getirtmek var bir arkadaşa xiaomi mi3'ü... Cihazda snapdragon 800 işlemci var bizim gsm şebekelerine uyan...

Discovery'yi 599'a sattıklarında aramıştım bayağı ama hiçbiir yerde yoktu... Aslında tableti aldığım yerde 625 discovery'yi satıyorlar onunla mı değiştirsem acaba... :)

Mi 3 de tegra 4 var ve stoklara girdiği an tükenen ,karaborsa telefonu şuan, ayriyetten vergili resmi kayıt yaptırmanız gerekiyor, ayrıca cubeün u55 versiyonunda bahsediyorsanız onun quad core işlemcisi elimdeki huawei den daha zayıf---------- talk 5 modeli imis , GM discovery ile ekran boyutu harici bir farki yok ve tasarımi oldukça hoş------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 19 Eylül 2013; 1:53:17 >

Mi3'te hem tegra 4 hem snapdragon 800 işlemcisi olan 2 farklı modeli var... Aslında piyasada daha yok hocam bildiğim kadarıyla... Tegra 4 için emin değilim... Ama zaten o bize yaramıyor bizim şebekeleri desteklemşiyormuş...

talk5h benim de hoşuma gitti... Ekran dışında bir başka farkları pil. Discovery 1800 mAh talk5h 2500 mAh... Ama ekran farkından dolayı herhalde aynı performansı sunacaktır diye düşünüyorum...

Hocam Huawei'in imei kayıtlı geliyor sonuçta değil mi? Yani sonra uygulamayla telefon görüşmesini aktif edince bir sorun olmuyor yani... Bir de telefon özelliğini aktifleştirmek tabletin garantisini etkiliyor mu?
  • quote:

Mi3'te hem tegra 4 hem snapdragon 800 işlemcisi olan 2 farklı modeli var... Aslında piyasada daha yok hocam bildiğim kadarıyla... Tegra 4 için emin değilim... Ama zaten o bize yaramıyor bizim şebekeleri desteklemşiyormuş...

talk5h benim de hoşuma gitti... Ekran dışında bir başka farkları pil. Discovery 1800 mAh talk5h 2500 mAh... Ama ekran farkından dolayı herhalde aynı performansı sunacaktır diye düşünüyorum...

Hocam Huawei'in imei kayıtlı geliyor sonuçta değil mi? Yani sonra uygulamayla telefon görüşmesini aktif edince bir sorun olmuyor yani... Bir de telefon özelliğini aktifleştirmek tabletin garantisini etkiliyor mu?

Huawei sim i resmi kayıtlı geliyor, 2 senede kvk garantisi var, ayriyetten telefon özelliği için cihaza root yapmıyoruz, basit bir uygulama yükleniyor Cihazına internetten indirdiği oyunu yükleyen adamın garantisi ne kadar bozuluyorsa bunun da o kadar bozulur

Anladım hocam :) sorun yok diyorsunuz yani... Zaten Huawei'in bir uygulaması... Adamlar kendi uygulamaları için laf edecek halleri yoktur herhalde...
    Kafam karıştı hocam yahu... Para iadesini alırsam cube u30gt2'mi alsam diye düşünüyorum... Yoksa Huawei mediapad youth ya da ainol novo 7 numy ax1 gibi bir tablet-telefon melezine mi yönelsem...

Bu arada Huawei'in pili herhalde daha iyi gider gibime geliyor, ainol'un 3000 mAh ama işlemci saat hızı 1.2ghz... Sizce?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.