Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Anladım hocam :) sorun yok diyorsunuz yani... Zaten Huawei'in bir uygulaması... Adamlar kendi uygulamaları için laf edecek halleri yoktur herhalde...
    Kafam karıştı hocam yahu... Para iadesini alırsam cube u30gt2'mi alsam diye düşünüyorum... Yoksa Huawei mediapad youth ya da ainol novo 7 numy ax1 gibi bir tablet-telefon melezine mi yönelsem...

Bu arada Huawei'in pili herhalde daha iyi gider gibime geliyor, ainol'un 3000 mAh ama işlemci saat hızı 1.2ghz... Sizce?

U30GT2 özellikle oyun hususunda çok zayıf, stabilite sorunlari da var netten araştirabilirsiniz, phablet ise tamamen sizin tercihinize kalmiş bir olay. Birde pil cidden iyi gidiyor, maşallahı var, yarim ayar ekran parlaklığında 6 saat 3D oyun oynatabiliyor ki buda düşük parlaklık ve telefon olarak kullanımda iki günde bir şarj etmeniz demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Bende ilk nesil nexus 7 var bir tane de... Artık eşimin :) Genelde en düşük parlaklıkta kullandım ben...
    Yani 50% parlaklıkta 6 saat oyun oynanabiliyorsa gerçekten iyiymiş...

Genel olarak ekran nasıl... Video seyrederken tatmin ediyor mu? En düşük parlaklıkta nasıl mesela kullanılabilir mi?
  • internetten facebook ile görüntülü görüşme neden yapılamıyor... uygulama indirilmiyor desteklenmiyor diye yazıyor... bilgisi olan arkadaşlar varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_72

internetten facebook ile görüntülü görüşme neden yapılamıyor... uygulama indirilmiyor desteklenmiyor diye yazıyor... bilgisi olan arkadaşlar varmı?

Play store'da mı desteklenmediği yazıyor?

• quote:

Hocam yeni tablet aldım almasam kesin alırdım... Hiç düşünmezdim...
    Aslında telefon olarak rahat kullacağımı bilsem yine alırım...
    Telefona ihtiyacım var aslında... Ama 7" düşünündürüyo beni...
    Rahat olur mu kullanımı? Bilemiyorum...

Ben de almayı düşünüyorum stoklarda var bugün eklendi sanırım. Tablet alacaksanız alın derim. Telefon alıyorsanız Yaskoo hocamızında belirttiği General Mobile Discovery öneririm. Her geçen gün daha da hevesleniyorum bu tablete. Türkiye'de bulunan tablet markalarının ürünlerine baktım hepsinin bir sorunu mutlaka bulunuyor.

• vsincar V kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam para iadesi yapılırsa gidip bir bakacağım tablete bir yerlerde. Biraz kurcalayacağım...
    Ona göre karar veririm. Discovery güzel bir telefon biraz deneme fırsatım oldu, hiç takılma falan görmedim.
    Oyun falan denemedim... Menü geçişleri, birkaç uygulama açtım...
    Ben bu cube talk5h'i da beklemek istiyorum bakalım piyasaya çıkacak mı Türkiye'de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vsincar

quote:

internetten facebook ile görüntülü görüşme neden yapılamıyor... uygulama indirilmiyor desteklenmiyor diye yazıyor... bilgisi olan arkadaşlar varmı?

evet aynen
  • quote:

acaba hangi uygulamadan bahsediyorsunuz. bildiğim kadarıyla facebook un görüntülü görüşme yaptıran resmi bir uygulaması yok.
  • Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

acaba hangi uygulamadan bahsediyorsunuz. bildiğim kadarıyla facebook un görüntülü görüşme yaptıran resmi bir uygulaması yok.
    [/quote

tabletten görüntülü görüşme yapılmıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_72 -- 19 Eylül 2013; 13:29:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vsincar

quote:

evet aynen

Manuel olarak başka bir siteden bulup indirmeniz daha iyi olacaktır. Zira Google Play Store'a tanımlanmamış yüzlerce cihaz var. Bazen desteklenen uygulamalarda bile karşıma çıkıyor.

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    samsung mega note 3 6.3 inch ekrana sahip ve telefon olarak kullanılabiliyor. ayrıca bluetooth kulaklık ile kullandım. gayet rahat.
  • mega note 3 tabi ki telefon ama tabletten ne farkı var anlamında kullandım. yanlış anlaşılmasın.
  • panti P kullanıcısına yanıt
    Çok pada hocam... Gider lg g2 alırım onun yerine daha iyi... O da vermem ya o kadar...

• vsincar V kullanıcısına yanıt
    Facebook ile tablet/telefon kullanarak görüntülü konuşma yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adomhoar

Facebook ile tablet/telefon kullanarak görüntülü konuşma yapılabiliyor mu?

Bilmiyorum. Play store'da desteklenmediğini söyleyen arkadaşa sormak lazım

• quote:

Hocam cevap verme özelliği falan vardır herhalde değil mi? BT kulaklık hiç kullanmadın cahilliğime verin

Bu arada ainol numy ax1 diye bir model çıktı 449 tlye gold'da satılıyor. Çift sim kart destekli... Türkiye garantili. Sizce hangisi daha mantıklı?

Bir de huawei'nin telefon özelliği direk açık olarak mı satılıyor yoksa sonradan mı aktif hale getiriliyor?

Cevaplarınız için teşekkürler.

Not-Dipnot: (Uzun oldu biraz )

Aklıma gelmişken bir şey daha sorayım ainol 4 çekirdekli mt8389 1.2 ghz cortex a7 işlemci kullanıyor, huawei ise çift çekirdekli 1.6 ghz cortex a9 işlemci kullanıyor. Bir yerde okuduğuma göre aynı saat hızında çalışan 4-çekirdekli a7 ile çift çekirdekli arasındaki fark %156 gibiymiş... Çok fazla bilgim yok, bilen biri varsa açıklarsa sevinirim. Ben bu gerçeğe dayanarak huawei ile ainol'un aşağı yukarı aynı işlemci performansını göstereceklerini düşünüyorum...

Sonuçta huawei'deki işlemci 1.6 ghz saat hızında çalışıyor. Yorduysam kusura bakmayın sadece sesli düşündüm, bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını bekliyorum...

Fiyatından ve huawei'in daha tanıdık bir firma olması ve Türkiye'deki servis ağının daha iyi olacağından dolayı tam bir f/p cihazı gibime geliyor...

Sabrınız ve cevaplarınız için teşekkürler...

Edit: Unutmuşum Huawei'de 4100mAh pil var ainol'da 3000 mAh... İbre Huawei'e doğru döndü kesinlikle

bt kulaklık ile kulaklıktaki tuş ile cevap verebiliyorsunuz kulaklıgına göre müzik ses kontrolu yapabiliyorsunuz.
    telefon özelliğini aktif etmek çok kolay, ilk sayfada ilgili program var, eğer yazılımı güncellerseniz program kurmadan telefon özelliği aktif oluyormuş
    diğer tabletle karşılaştırma yapamayacağım ne yazik ki ben

• Zamyatin kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam... Ancak bt kulaklıkla kullanılır bu.. Sizin kullandığınız hangi bt kulaklık? Şu yukarılarda bahsettikleri bir tane nokia modeli vardı galiba o mu?

Bir de birileri titreşimlı bt kulaklıklardan bahsediyordu bildiğiniz bir model var mı?

İyi bir kulaklık kaç lira civarıdır? Ne kadar dayanır?
  • Arkadaşlar Tabletlerinizde telefon görüşmesi yaparken kesilme yani kapanma sorunu yaşayanlar var mı? Sürekli görüşmelerimde telefon 15-16 sn sonra kesiliyor. Ayarlar menüsünde bununla ilgili yerde yok ama...
  • quote:

Sağolun hocam... Ancak bt kulaklıkla kullanılır bu.. Sizin kullandığınız hangi bt kulaklık? Şu yukarılarda bahsettikleri bir tane nokia modeli vardı galiba o mu?

Bir de birileri titreşimlı bt kulaklıklardan bahsediyordu bildiğiniz bir model var mı?

İyi bir kulaklık kaç lira civarıdır? Ne kadar dayanır?

ben de yeni aldım, daha önceden benim de bilgim yoktu, karşılaştırma şansım ne yazık ki hiç yok
    ne kadar dayanır bunu bilmiyorum
    bu kulaklıklar şarjlı şarjı iyi gidiyor gibi
    benim aldığım kulaklığın linki
    http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-bh-214-bluetooth-kulaklik-siyah/productDetails.aspx?productId=telbkulnokbh214s&categoryId=16218
    müzik dinleyebilirsin, daha kalşiteli bi kulaklık takarak kullanabilirisn, kablosuz ses aktarımı oldukça iyi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.