Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam hem ekonomik hem güzel bir kulaklığa benziyor.
  • Arkadaşlar Cihaz ile benim bir sorunum var :

Güncellemeyi yaptıktan ve SIM kartımı cihaza takıp cihazı açınca, ilk başda SIM kartın şifresini istiyor (bu OK), ancak sonra MESAJ (SMS) ekranı çıkıyor... Geri dönüş okuna dokuntuğumda ANA EKRAN geliyor.... Bu MESAJ EKRANINI nasıl iptal edebilirim ki ??? Varmı böyle bir ayar ?? ve neden açılışı yapınca ANA EKRAN yerine böyle bir ekran karşıma geliyor.... Yardım edebilirseniz çok memnun olurum.
    Selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiturk2008

Arkadaşlar Cihaz ile benim bir sorunum var :

Güncellemeyi yaptıktan ve SIM kartımı cihaza takıp cihazı açınca, ilk başda SIM kartın şifresini istiyor (bu OK), ancak sonra MESAJ (SMS) ekranı çıkıyor... Geri dönüş okuna dokuntuğumda ANA EKRAN geliyor.... Bu MESAJ EKRANINI nasıl iptal edebilirim ki ??? Varmı böyle bir ayar ?? ve neden açılışı yapınca ANA EKRAN yerine böyle bir ekran karşıma geliyor.... Yardım edebilirseniz çok memnun olurum.
    Selamlar,

Cihaz güncelleme mi aldı?
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşım,
    28 Auğustos tarihli güncellemeye yaptıktan sonra bu durum meydana geldi... reset attım iki kez söz konusu güncellemeyi tekrar yükledikten sonra da durum ayni... @Hakimichi-kun
  • turkcell mağazada 329 tl olan model hem telefonlu hem tablet olan mı yoksa ben çok yanlış mı anlamışım

telefonlu olan tablet için bir satın alma linki atar mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

turkcell mağazada 329 tl olan model hem telefonlu hem tablet olan mı yoksa ben çok yanlış mı anlamışım

telefonlu olan tablet için bir satın alma linki atar mısınız

Turkcellde satılan hocam o hem telefon hem tablet olan

• BEYLER BU CİHAZA UYGUN BLUETOOTH KULAKLIK VARMI?ARAMA YAPARKEN NAPCAZ KOCAMAN CİHAZI

• quote:

Orijinalden alıntı: ern_dgn

BEYLER BU CİHAZA UYGUN BLUETOOTH KULAKLIK VARMI?ARAMA YAPARKEN NAPCAZ KOCAMAN CİHAZI

Hocam keşke yukarıda yazanları okusaydınız ; iki sayfadır bluetooth kulaklık hakkında konuşuyoruz

• şmdi okudum ama benim sorumun cevabı yok güzel kardeşim cihazı gördüm ama kablolu nasıl bi bluetootlu cihaz bu anlamş değilim
  • quote:

şmdi okudum ama benim sorumun cevabı yok güzel kardeşim cihazı gördüm ama kablolu nasıl bi bluetootlu cihaz bu anlamş değilim

Hocam o kulağa direk takılanlar zararlı diye şimdi bu kulaklıklı modeller türedi bunlar da kablosuz alıcıya sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

şmdi okudum ama benim sorumun cevabı yok güzel kardeşim cihazı gördüm ama kablolu nasıl bi bluetootlu cihaz bu anlamş değilim

Hocam o kulağa direk takılanlar zararlı diye şimdi bu kulaklıklı modeller türedi bunlar da kablosuz alıcıya sahip

o zararlı ise bu değilmi sanki ya hep aynı boş haberler kabloluya yönlerndirmeye çalışıyolar.kablo olcaksa ne işe yarıycak kabloyu cihaza bağla aynı şey :D

• BANA YARDIMCI OLABİLECEK BİR ARKADAŞ YOK MU ACABA ????

Arkadaşlar Cihaz ile benim bir sorunum var :

Selamlar,
  • ern_dgn kullanıcısına yanıt
    Siz öyle diyorsanız öyledir hocam. :D

Boşuna bu kadar firma oturup kafa yorup böyle birşey üretmiş. Nereden bileceklerdi ki direk cihaza kabloyu bağlabileceğini... :D

Şaka bir yana zevk meselesi hocam. Senin istediğin tarzda da btt kulaklık mevcut sonuçta. Biraz internette ara bulursun gönlüne göe olanını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Siz öyle diyorsanız öyledir hocam. :D

Boşuna bu kadar firma oturup kafa yorup böyle birşey üretmiş. Nereden bileceklerdi ki direk cihaza kabloyu bağlabileceğini... :D

Şaka bir yana zevk meselesi hocam. Senin istediğin tarzda da btt kulaklık mevcut sonuçta. Biraz internette ara bulursun gönlüne göe olanını...

yok yaw çoktan sipariş verdim ama pişman oldum neyse idare etcez artık

Neden pişman oldun hocam. Ne sipariş ettin?
  • quote:

Neden pişman oldun hocam. Ne sipariş ettin?

http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-bh-214-bluetooth-kulaklik-siyah/productDetails.aspx?productId=telbkulnokbh214s&categoryId=16218
    na bu çok övdüler sipariş ettim artık ama pişman oldum biraz sanki kablolu kablolu mk

Bence güzel bir ürün. Fiyatı da gayet mantıklı. Bir şans ver derim garibime.

Hocam siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz mediapad 7 youth'u. İzlenimleriniz nedir? Ekran, wifi, pil ömrü, oyun performansı nasıl? Takılma, kasılma durumları var mı?
  • quote:

Bence güzel bir ürün. Fiyatı da gayet mantıklı. Bir şans ver derim garibime.

Hocam siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz mediapad 7 youth'u. İzlenimleriniz nedir? Ekran, wifi, pil ömrü, oyun performansı nasıl? Takılma, kasılma durumları var mı?

ya ben alalık 1 ay oldu eski uyduruk bi android cihaz vardı yeni bişi alcaktım aklıma tablet alayım diye heveslendim alırkende 3g olsun dedim birde gördüm ki hepsi yüksek fiyatlar 900-1000 arası vazgeçiodum huawie 7 tabeti gördüm ama tükendi yazıyodu ve o yazıyı görmem beni tetikledi araştrdım beğendim yorumları ve gittim timden 319 a aldım ve pttcelle geçtim 14 tl tarifeli olan sınırsız netle birlikte yanımdan ayırmıyorum ama telefon olarak konşurken bu soruna çözüm için araştırırken yukarda arkadaş önerdi bu kulaklığı ben hemen hzlı bğenen birisiyimdir ve hemen sipariş ettim ama sonra kulaklık olayı takıldı kafama hernyse aldık artık gelince bi yorumda ben yaparım

Hocam bana da biraz versene biraz o hızlı beğenme özelliğinden. Ben tam tersine çok kararsızım ve başıma ne gelirse o yüzden geliyor

Fiyatı ve özelliklerinden dolayı tam bir f/p ürün bence. Size tekrar yukarıda sorduğum soruyu soracağım kusura bakmayın.

İzlenimleriniz nedir? Ekran, wifi, pil ömrü, oyun performansı nasıl? Takılma, kasılma durumları var mı?
  • quote:

Hocam bana da biraz versene biraz o hızlı beğenme özelliğinden. Ben tam tersine çok kararsızım ve başıma ne gelirse o yüzden geliyor

Fiyatı ve özelliklerinden dolayı tam bir f/p ürün bence. Size tekrar yukarıda sorduğum soruyu soracağım kusura bakmayın.

İzlenimleriniz nedir? Ekran, wifi, pil ömrü, oyun performansı nasıl? Takılma, kasılma durumları var mı?

Yaw onlari pek incelemedim ama yorum yapanlar fiyata gore cok iyi dedi bnde aldim birde bu bnm ilk tabletim ama bnce almalisin pisman olmassin paran bosagtmez bnce.ekran guzel wifi guzel pil guzel sabahtn aksama bos durdugunda %5 gtti .real racing 3 oynasim hele super birde nette cok iyi ekran 7 inc biraz daha buyuk olsa cok buyuk olur tam ideal ogrenci tableti yaw saten samsung fln alsan ne fark war bnm arkadsda s4 war kullanmasini bilmio salak .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.