Şimdi Ara

Huawei'nin geliştirdiği HongMeng işletim sistemi önümüzdeki ay tanıtılabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işletim sistemi, uygulama olmadan olur. ancak uygulama, işletim sistemi olmadan olmaz. önce işletim sistemi olacak sonra uygulama geliştirilecek.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    mevcut lar android yada ios kullanmaya devam etsin. hedef kitlesi belkide ilk defa telefon kullanacak olanlardır. ayrıca başka çıkar yolları yok. başarılı olur yada olmaz denemek zorundalar

• Çinlilerin Türkmenlere yaptıklarını hatta müslümanları fişlediklerini, zorbalıklarını gördükten sonra inşallah bütün çin şirketleri batar.

• he tek akıllı sensin zaten.

• Ev aletleriyle de çalışmaya uygun tasarlanmış bir işletim sisteminin nasıl olur da sadece cep telefonu için kurgulanmış iOS gibi bir işletim sisteminden hızlı olacağı iddia edilebilir benim aklım almıyor.
    Ayrıca bu adamlar MacOS'tan hızlı olduğunu neden iddia etmişler? Bunlar akıllı telefonlar için işletim sistemi çıkarmayacak mıydı? Biz mi yanlış biliyoruz

• s_mail S kullanıcısına yanıt
    bu sadece Türkmenlere yapılan zorbalık değil, çin halkının tamamına aynı zorbalık yapılıyor. zamanında Çin ile aramızı bozmaya çalışan FETÖ medyasının yaptığı abartılı yayınların etkisinde kalmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 8 Temmuz 2019; 10:58:14 >
  • Ilk defa telefon kullanacak biri ki genc biri olacaktir neden tercij etsin ki cevresindeki Android ve IOS cihazlari var :) ...

Bence tutumaz ... Belki Cin de kendi ic pazarinda ...

Gerci Cin dekiler yasakli kilan Google ve diger dunyalardan gelme uygulamalar degil Cin devleti kendisi cikartmis ama bloke etmemis keza zaten sideload apk kurma ile veya bilgiysayar yardimi ile bircok eksiklik gideriliyor da.

Turkiye icin nasil bir sistem kuracaklar merak ediyorum :) Bunlarin derdi casusluk odakli askeri siyasi ve ticari bilgi sizdirma o yuzden Turkiye ye gelirken altyapi ve cok ucuza urunleri ile istila etmislerdir... Bilen bilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Ilk defa telefon kullanacak biri ki genc biri olacaktir neden tercij etsin ki cevresindeki Android ve IOS cihazlari var :) ...

Bence tutumaz ... Belki Cin de kendi ic pazarinda ...

Gerci Cin dekiler yasakli kilan Google ve diger dunyalardan gelme uygulamalar degil Cin devleti kendisi cikartmis ama bloke etmemis keza zaten sideload apk kurma ile veya bilgiysayar yardimi ile bircok eksiklik gideriliyor da.

Turkiye icin nasil bir sistem kuracaklar merak ediyorum :) Bunlarin derdi casusluk odakli askeri siyasi ve ticari bilgi sizdirma o yuzden Turkiye ye gelirken altyapi ve cok ucuza urunleri ile istila etmislerdir... Bilen bilir ...
    Casuzluk mu? Zero days isimli belgeseli izle. Bu işte ABD nin eline kimse su dökemez.
  • Hesap verilebilen bir ulke ayrica gizlenmiyor er yada gec aciga cikiyor .

Cin ve turevlerinde ise imkani yoktur...

Orada casusluk yoktur derler cunki kendileri kendi icinde sizdirabilecek bir ic yapisi da yoktur Amariga gibi ..

Cazuzluk konusunda Cin oncudur.
  • Tutmaz, adamı böyle tuttururlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hesap verilebilen bir ulke ayrica gizlenmiyor er yada gec aciga cikiyor .

Cin ve turevlerinde ise imkani yoktur...

Orada casusluk yoktur derler cunki kendileri kendi icinde sizdirabilecek bir ic yapisi da yoktur Amariga gibi ..

Cazuzluk konusunda Cin oncudur.
    Belgeseli izlememişsin.
  • %60 daha hızlıdan sonrasını okumadım dalga geçmişler.

• Yok ben bana dayitilani izlemem sadece kaynaklariyla OKURUM. Oyle irdelerim vs....
  • Sen yanlış biliyorsun. Söylenene göre çıkarılacak işletim sistemi tüm ekosistemi içine alacak. Telefondan tablete bilgisayardan akıllı saate.

• quote:

Yok ben bana dayitilani izlemem sadece kaynaklariyla OKURUM. Oyle irdelerim vs....
    Bu cevap benim için doyurucu oldu. teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 8 Temmuz 2019; 14:9:26 >
  • Ve MacOS'tan hızlı olacak. Başarılar.

• "Biz mi yanlış biliyoruz"

kısmına cevap verdim sadece. Cümleye başlarken de söylenene göre diye başladım zaten. Hızlı olacak iddaasını desteklediğimi söylemedim. Hem bakıldığı zaman macos mu hongmang mi hızlı bu bize ne kazandırır ki? En nihayetinde develerin tepişmesi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ben de size karşı bir cevap gibi değil de düşüncemi aktarmak için söyledim. Yoksa haklısınız, siz böyle bir şey dile getirmediniz.

• mlhkhy kullanıcısına yanıt
    Hangi siyasi partiyle ilişkilendirdin bilmiyorum. Hayatım boyunca hiç bir siyasi parti, dernek, kişi vs taraftarı olmadım. 40 yıllık partisiz sosyalistim. Dış politikayı seviyorum. Çünkü uluslar arası işler yapıyorum. Dünyada hep önümüze çıkan bir batı hakimiyeti var. Ben buna karşı çıkıyorum. Avrupaya bile mal satmak istediğimizde önümüze engeller çıkıyor. Ama onlar bize her şeyi satabiliyor. Koca dünyada kalkıp saman bile üretemeyen, bunu planlayamayan bir ülke olarak hiç bir gruba yanaşmadan tek başımıza yaşama hakkı vermezler bunu bilesiniz. Bakmayın öyle sağcı dinci bazı insanlara asarız keseriz dediklerine. Kurtuluş savaşı zamanları değil artık. Tek bombayla koca şehirler yok edilebiliyor. Kısaca Batı hakimiyetine karşı doğuyu destekliyorum... Biz de Türkiye olarak doğuluyuz kendi bölgemizin haklarını savunuyorum... Hangi satırda siyasi parti vs yorumuymuş diye baktım da yok öyle bişey. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. Hayat artık siz beğenseniz de beğenmeseniz de Doğuya doğru ağırlığını veriyor...

• sounderland S kullanıcısına yanıt
    Mesajdan sonra araştırdım, baktım ve sustum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.