|
Bildirim
Putin in dediği gibi Liberalizmin sonu geldi... Liberal ekonomi serbest rekabet demekti, Ama gördük ki,Amerikan firmaları güçlü olduğundaymış bütün serbest rekabet. Kalleşce yok etmeye çalışıyor ve topyekün savaş açtılar... Huawei artık dünyanın en iyisi. Ben bundan sonraki tüm tercihlerimde Huawei yi destekleyeceğim...
|
Uygulama olmadığı sürece işletim sistemi işe yaramaz tek başına.
|
Huawei'ye sadece elinizdeki telefon olarak bakmayın. Almanya Rusya 5G teknolojisine Huawei ile giriyor... Amerika dünyada teknoloji liderliğini kaptırıyor...
|
Kirin 980 de a12 islemciden daha iyi oluyordu. ( Yersen )
|
Amma gömdünüz Huawei yi...
Casusluk, emellerine ulaşmak falan.. GOOGLE ve Apple yapmıyor değil mi casusluk.? Çinlileri sevmem.. Ama abd denilen sömürgeci itlere karşı direnişlerini destekliyorum.. Androidin üzerine kurgulanacak "ark OS" işletim sistemi..Var olan bütün uygulamaları kullanmama olanak sağlarsa, fiyatı ve hızı tatmin ederse ve büyük sürprizlerle gelirse.. Diğer Çinli firmalarda bu sistemi |
Ben daha çok merak ediyorum siyasi argümanla teknoloji firması destekleme nasıl bir duygudur. Madem öyle git milletçi duygu ile Vestel, Casper gibi (şahsen desteklediğimden değil) Türk firmalarını destekle. Bu ekonomik savaşsa herkes baltalarını çıkarmış durumda. Amerika'nın her zaman yaptığı etik olmayan şekilde gücünü kullanıyor. Ki Çin de hiç bir zaman masum değil. O yüzden bu sebeplerden taraf olmayın. Gidip iPhone alıp kırmayın. Huawei sevdalısı da olmayın. Samsung'da alın demiyorum bu mağdur psikolojisi ile kimse haklı yada en iyisi olmuyor. Ekonomik gücünüz neye elveriyorsa size uygun olan en iyi ürünü alın. Bu gün Vestel yada Casper olur yarın Huawei Samsung yada Apple olur...
|
işletim sistemi, uygulama olmadan olur. ancak uygulama, işletim sistemi olmadan olmaz. önce işletim sistemi olacak sonra uygulama geliştirilecek.
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |