Şimdi Ara

Huawei'nin geliştirdiği HongMeng işletim sistemi önümüzdeki ay tanıtılabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Demekki elini taşın altına koymak için firmanın başına kötü bir şey gelmemiş! Samsung un keyfi yerinde nasılsa huawei inş. umduğu gibi bir cevap alır tüketicilerden

• Huawei ve diğer çin şirketleri android tekelinden kurtulmalı. Android de tek başına Samsung ile yoluna devam etsin. Bakalım bu süreçten kim zararlı çıkacak.
  • svs S kullanıcısına yanıt
    Android tekelinden niye kurtulsun ki? Android özgür bir işletim sistemi. Google tekelinden derseniz haklısınız.
  • sabriyurga kullanıcısına yanıt
    Doğru, eskiden android özgür bir işletim sistemiydi. Zaman geçtikçe, güvenlik bahanesi altında yaptığı kısıtlamalar ortada.

Açık kaynak kodlar, hızla kapalı kaynak koda doğru ilerledi.
  • Yönetim hala bu abidik gübidik markayı yağlayıp ballamaya devam mı? Çin malı casper bu başka birşey değil. Alıştığım huawei cihazımın ekranı kendi kendine ölü piksel doldu değiştirmek durumunda kaldım gittim xiaomi aldım şimdi de 18:9 orana alışamıyorum dokunmatik hassasiyeti farklı geldi bu marka yüzünden kazığın alasını yedim gittim yeni telefon aldım hala kafam rahat etmedi ne pislik bir markaymış gerçekten dökülüyor kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 4 Ağustos 2019; 19:35:49 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.