Şimdi Ara

Huawei’nin işletim sistemi için Ark OS ismi tescillendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • google uygulamalari olmayacagindan maalesef pek bi ise yaramayacak bence. youtube alternatifi yok en basitinden, kimse de girip tarayicidan acip izlemiyor telefonda youtube'u.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    O kolay aslında
    bulilprop ile , cihazın adını, yapını değiştirebilirsin.
    Mesela ben Redmi Note 5 kullanıyorum, cihazımı pixel 3 yaptım, bu sayede ar core, yükledim ve desteklenmemesine rağmen ar+ uygulamaları kullanabiliyorum.

Keza Gcam'de.

tabi iş son kullanıcıda bitiyor, aslında bu son kullanıcı şeysine karşıyım hep. Eskiden ne güzel telefonlarla uğraşmayı seven , "akıllı olduğunun farkına varan" kitle için çıakrdı bu tip cihazlar.

Diğer kullancıılar için temel seviyede sistem olur, belli başlı uygulamalar sisteme gömülür, belli sürelerle güncelleştirme yayınlarlardı firmalar.

geldiğimiz noktada onlar bize değil , biz onlara ayak uydurmak durummdayız artık," basit olsun" ,"aman son kullanıcı" diye diye işletim sistemleri ecişbücüş birşeye benzedi.
    Tizen'ler, Megoo'lar hepsi fişi çekildi.

Android'den hazlanmayan birisi olarak(sistem kaynaklarını sömürmesi en basit nedeni) alternatif sistemin tamamen androidden bağımsız sistem olmasını isterdim.
    Ama maalesef günümüz dünyası.

Misal , eskiden İnsanlar Bilgsayarına kurduğu VLC'ynin klasarünü komple telefona atıp, her formatta sadece exe'ye ana ekran kısayol oluşturup çalıştırabilen sistemler olduğunu hiçbir zaman bilemeyecek.
    bu gözler Win32 uygulamaları çalıştıramayan ve "başlat" menüsü olmayan Windows Mobile(phone oldu sonradan)işletim sistemi sürümüde gördü ya, gelecek hiçbir saçma sisteme şaşırmam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 30 Mayıs 2019; 13:52:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.