|
Bildirim
Sizdeki amerika seviciliği nereden geliyor peki?
Fabrikaları ile kalkınan çin mi yoksa ucuz iş gücü diye amerika tarafından sömürülen çin mi?? Amerika Çini sömürdü. Çin aklını kullandı. Şimdi amerika çine sen daha fazla büyüyemezsin diyor. Ne çini ne amerikayı severim. Çin'in amerikan ürünlerini kullanmaması da beni ilgilendirmez, bana bir etkisi de yok. Ama amerika'nın huawei'ye uyguladığı yaptırım beni etkiliyor. Apple 5.5"lik 64gb hafızalı iphone 8plus'ı 700$'a itelerken çinliler 400$'a amiral gemisi yapıyor. |
Bu kadar huawei seviciliği nereden geliyor anlamak güç cidden, adamlar yıllarca amerikanın her şeyini yasaklayıp fabrikaları ile kalkındılar, karşı taraf sonunda dayanamayıp ağzının payını verdi ve şimdi de yana yana backdoor ların ayyuka çıkacağı bir os ile karşımıza çıkacaklar. Şuan ki android cihazları alınabilir ama yeni çıkacaklara hiç bulaşmamak lazım.
|
İyi olmuş Hongmeng kötüydü
|
Anladığımız kadarıyla zaten adamlar böyle bir ambargonun konacağını tahmin ediyorlarmış ve buna dair hazırlıklıklarını da yapmışlar. Önceden öngörüp gerekli önlemleri alıp; karşı tarafın hamlelerini beklemişler. Bu durum da huawie’in ne kadar ileri görüşlü bir şirket olduğunu gösterir. Bakalım piyasa açısından ne gibi sonuçları olacak. Umarım piyasaya, yeni bir renk katan, hayırlı ve stabil bir işletim sistemi olur.
|
Büyüklerimizin Bir Lafı Vardır.. Elin B*ku Tatlıdır. :)
|
doluşmuş yine kıblesi amerika olanlar, 6. filo geldiğinde dönüp namaza duranlar..
demek "insanı diken ! lazımmış, seven değil" bugün ülkece yaşadığımız bütün ama bütün bütün bütün sıkıntıların hepsi amerika ve batı ülkeleri yüzünden kaynaklanıyor, yani bir çinli telekominikasyon firması yüzünden konuyu buraya kadar indirgemek çok saçma ama, çin veya uzakdoğuda bir ülke gelip benim komşu topraklara silah yardımı yapmıyor değil mi, maşşallah adamların bir F35 vermedikleri kaldı, patriot bile verecekler neredeyse, ama bize parayla bile vermiyorlar, kaptın. hatta bugün 6.filo güney kıbrısta amerikan exxon mobil şirketini Türkiyeye karşı koruyor, siz daha blabla.. az omurgalı olun be, ananızın karnından akıllı tlf.la mı çıktınız.. neyse eğer sen huawei kullanırsan, ark os kullanırsan, diğer saydığın bütün yazılım geliştiricileri de ürünlerini kullanasın diye senin kapına gelir ve kendiliğinden gelişir yazılım tarafı, anladın sen oni. |
Asıl Amerikan seviciliğini sorgulamak lazım kafasına göre ambargolar sanayi şirketleri ekonomi herşey tepe taklak, Çin'in ayağa kalkabilecek gücü var ve yapıyor ama biz...?
|
Türk milleti Huawei olayına ne kader ilgiliymis çoğu da pozitif. Türk şirketine böyle birşey olsa buradaki Çinliler kimden taraf olurdu çok merak ediyorum
|
400 dolara amiral gemisi yapan Huawei değil yalnız. O devir geçti. 1000 dolar P30 pro hatırlatırım.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafabarakli23 -- 28 Mayıs 2019; 9:59:25 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Mayıs 2019; 10:47:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |