Şimdi Ara

Huawei'nin Kirin 990'lı yeni telefonu Geekbench'te ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NLE-AL00 model numarasına sahip Huawei marka bir telefon Geekbench'te ortaya çıktı. Cihazın en dikkat çeken özelliği ise kısa bir süre önce Berlin'deki IFA etkinliğinde duyurulan Kirin 990 yonga seti ile güçlendirilmiş olması.

Ayrıca Bkz.Huawei Mate 30 Pro'nun yeni bir görüntüsü ortaya çıktı
    Söz konusu akıllı telefonun önümüzdeki günlerde tanıtılacak Mate 30 ve Mate 30 Pro olması pek mümkün değil. Daha çok Mate 30 X veya Honor Vera 30 olabileceği düşünülüyor. Bunun nedeni ise Mate 30 ve Mate 30 Pro'nun daha önce interente sızan model numaraları ile uyuşmaması.

Geekbench skorları yüksek

8 GB RAM içeren Huawei NLE-AL00 şüphesiz ki üst sınıf bir model olacak. Telefonun 3.842 tek çekirdek, 11.644 çoklu çekirdek puanı elde ettiğini görüyoruz. Kıyaslama açısından Snapdragon 855 Plus ile güçlendirilmiş Vivo NEX 3'ten biraz daha iyi performans gösterdiğini belirtelim.

Listede görüldüğü gibi cihaz Android 10 işletim sistemini çalıştırıyor. Ancak yeni çıkacak Huawei telefonların Google Play uygulamalarını ve servislerini içermemesi gibi bir durum gündemde olduğu için, akıllı telefon Çinli şirketin kendi geliştirdiği HarmonyOS işletim sistemiyle de gelebilir.

• Android camiasında en güçlü işlemciler arasında başı çekiyor Huawei'nin 9xx serileri. Ve buna rağmen A13'ü geçemediler. Sanırsam Apple, uzunca bir süre liderliği elinde tutacak gibi duruyor.
    Biliyorum herşey ham işlemci gücü değil. Fakat yazılım kısmında da Apple gayet iyi bunu kabul etmek gerekiyor.
  • Android camiasında en güçlü işlemciler arasında başı çekiyor Huawei'nin 9xx serileri. Ve buna rağmen A13'ü geçemediler. Sanırsam Apple, uzunca bir süre liderliği elinde tutacak gibi duruyor.
    Biliyorum herşey ham işlemci gücü değil. Fakat yazılım kısmında da Apple gayet iyi bunu kabul etmek gerekiyor.

• Bu skorlarla artık kullanıcılar internette daha hızlı apk arayabilirler.

• Google hizmetleri Instagram Twitter yok isterse 10.000 puan alsin bir işe yaramaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt
    A13 de Zaten Apple'ın 1200 dolarlık telefonunda kullandığı üst seviye işlemcisi....Kirin 990'ı geçiyor ise bile bu normal değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu o şekilde düşünmeyin
    11 pro modeli 256gb alacak olursanız 1099 dolar ödersiniz. Mate 30 un 1000 dolardan aşağı çıkmayacağını da hesaba katın istedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MetKar20 M kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu gerçekten yaptın mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Huwaei bu saaten sonra 1000$ lık telefon çıkarmasın boşuna.
    Abd ile yaşadığı sorunları görünce al benisi olması için 500$ ederi var en fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitmiş optik zoom'u 5x'den 3x'e çekmişler albenisi kalmadı bende istediklerini yapsınlar.
  • Anladığım bir konu var işletim sistemi Android (Linux) zaten Gapps diye bir ekip var ve stock romlara rahatca entegre edilebiliyor playstore telefona yüklenmeyecek birşey değil.Ben Galaxy S4 mini kullanıyorum Android 9 yüklü neyi niye abartıyorsunuz çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Anladığım bir konu var işletim sistemi Android (Linux) zaten Gapps diye bir ekip var ve stock romlara rahatca entegre edilebiliyor playstore telefona yüklenmeyecek birşey değil.Ben Galaxy S4 mini kullanıyorum Android 9 yüklü neyi niye abartıyorsunuz çözemedim.
    En sonunda bütün olaylar durulcak,huawei yine alıp yürüycek bunlarda kudurcak.
  • Çöp.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.