|
Bildirim
Benim anlamadığım olay sanki işletim sistemiyle bitecekmiş gibi aksettiriliyor. İstediği kadar işletim sistemi geliştirsin. Arm lisansı iptal, Google servisleri iptal. Bugün Hongmeng veya Sailfish'li Huawei alsak, neyimize yarayacak?
Hadi işlemci işini de halletti diyelim. Sıfırdan kendi mimarisini yaptı. Ne değişecek? Çin dışındaki kullanıcı WeChat mi kullanacak, Weibo mu kullanacak? Eğer bu ambargo devam ederse, Huawei sadece Çin ve türevlerinde satış yapabilir bu saatten sonra. Hiç APK falan demeyin. Herkes telefonun inciğini cinciğini bilmez. Yazılımdır, APK yüklemektir. Çoğu kullanıcının böyle şeylerden haberi bile yok. |
Keşke öyle olsa salfish iOS tan bile stabil bir işletim sistemidir (şu anda iOS kullanıyorum) salfish yapan adamlar Nokia megoo işletim sistemini yapmış kişilerdir zamanında Nokia n9 kullanan biri olarak 500 mg RAM ille açamadığı oyun yoktu ki bunlar genelde portlanmış oyunlardı ve yağ gibi de ısınmadan akıyordu. Burada da Amerika devreye girdi Nokia ya Truva atı olarak Microsoft yöneticini CEO yapıp megoo yıl sonlandırıp Windows phone işletim sistemine geçildi. Windows kötü değildi bir çok Windows yüklü telefon da kullandım o da az donanımla büyük işler yaptı ama nedendir bilinmez onu da kaldırdılar . Toparlayacak olursak salfish bir çok insan duymadı araştırılsa bir çok insanın isteyeceği güzel bir işletim sistemidir.
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |