Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sakin olun. En başta bu fotoğrafı atsaydınız o zaman haklısınız derdik. Durduk yere polemik yaratmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    "Anlamış değilim" lafını küfür olarak mı algıladınız ? Veya geri zekalı dediğimi mi sandınız. Size karşı yanlış bir kelime kullanan olmadı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Panda -- 26 Mayıs 2017; 16:25:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Panda

Sakin olun. En başta bu fotoğrafı atsaydınız o zaman haklısınız derdik. Durduk yere polemik yaratmayalım.

Yok dostum yaw. Hızlı yazınca ifade tarzı yanlış oldu kusura bakmayasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Estağfurullah hocam ama bir an suçlu duruma düştük. Yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Panda -- 26 Mayıs 2017; 16:26:41 >
  • quote:

Estağfurullah hocam ama bir an suçlu duruma düştük. Yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.

Ypk kardeşim kusura bakma ben ifadesiz yazınca yanlış anlaşılma oldu. :) Neyse şükür aldık güncellemeyi. Bu arada adguard ı devamlı kullanan biri olarak öneriyorum. Yerleşik avastla beraber iyi koruma ve anti reklam sağlar

• bugün itibariyle nova 2 ve nova 2 plus tanıtılmış.

bizde satışı olmaz herhalde veya seneye olur.

• Sistem güncellemesi sonrası herkese cihazı 1 kez fabrika ayarlarına döndürmesini tavsiye ederim. Hem stabilitenin sağlanması hem de gereksiz ısınmaların önüne geçmek için. Bu her cihaz için geçerli.

• quote:

Sistem güncellemesi sonrası herkese cihazı 1 kez fabrika ayarlarına döndürmesini tavsiye ederim. Hem stabilitenin sağlanması hem de gereksiz ısınmaların önüne geçmek için. Bu her cihaz için geçerli.

+ wipe cache data yaparak eski romdan kalan kalıntıları da temizleyin

Adguard benimde tavsiyemdir. Ama bence anti-virüs uygulamaları yer kaplamaktan başka birşey yapmıyor. Android de gerçek anlamda "anti-virüs" uygulaması henüz çıkmadı.

• Boşta kalan ram miktarı nerdeyse 700 mb. artmış farkını oyunlarda hisseden oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve "normal" olan font boyutu bana gereğinden fazla büyük gibi geldi anasayfa da uygulama isimleri çok büyük kaçıyor. Küçük seçeneği de çok küçük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ve "normal" olan font boyutu bana gereğinden fazla büyük gibi geldi anasayfa da uygulama isimleri çok büyük kaçıyor. Küçük seçeneği de çok küçük

Bana da öyle geldi

• Harbiden boşta ram artmış

• ana sayfa düzeninde 5x5 seçeneği bendeki gibi çıkmayan varsa ses versin merak ettim valla

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

ana sayfa düzeninde 5x5 seçeneği bendeki gibi çıkmayan varsa ses versin merak ettim valla

bi format at bakalım düzelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

ana sayfa düzeninde 5x5 seçeneği bendeki gibi çıkmayan varsa ses versin merak ettim valla

bi format at bakalım düzelecek mi?

Abi iki kez yaptım + wipe cache data da yaptım. Şimdi herşeyi yükledim kurdum ayarladım. Bir daha uğraşmak kasıyor. Neyse sorun değil ne yapalım

• Bu higame in bir olayı var mı mağazadan farklı

allah allah ilginç neden oldu ki acaba seninle imei başı sonu da aynıydı tırstım bak şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

allah allah ilginç neden oldu ki acaba seninle imei başı sonu da aynıydı tırstım bak şimdi

Sabah ilk müjdeyi ben verdim ya ondan oldu sanırım :)

aynen nazara geldin galiba
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.