Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu teslim ettim deği?im istediğimi söyledim iki saate gel dediler ama deği?im kutusuz sıfır ürün ile deği?ir dediler bende peki dedim tamir ettiğiniz ba?ka bi ürünü verirseniz ne olacak dedim onlarda burası dı?arda ki telefonculardan değil öyle bi ?ey olmaz kesinlikle dedi güvenem mi bu söze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir türlü fiyatı düşmedi lanet olsun..neyse bende yeğenimin faturalı hattı var 9 haziranda dolacak yeni bir tarifeye geçecek. taksitle üzerine alacak bende onun hesabına her ay yatıracağım 130 tl.. uzun zaman sonra a class bir telefonum olacak..renk olarak ne tavsiye ediyorsunuz.
  • ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    oha vatandaş alışmış tabi aldığı ürünün arkasından servislerde günlerce sürünmeye böyle hızlı bir servis olunca ister istemez insan noluyo lan bir katakulli olmasın kazık yemeyelim diyor valla eğer iki saatte değişim yapılıyorsa bundan sonra her telefonum huawei olur net.

not : yeni fark ettim kutusuz sıfır ürün nasıl oluyor anlamadım neresi burası nereye verdiniz siz ürünü? siz kutulu teslim etmediniz mi ürünü nasıl teslim ettiyseniz öyle talep edin kutusu vs her şeyi olsun derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 17 Mayıs 2017; 15:54:22 >
  • bir diğer sorum da şu..türk telekom bayisinden aldığımız telefon dual sim olayı yok değilmi.olmamasını istiyorum zaten
  • telemcii kullanıcısına yanıt
    yok renk içinde zevk meselesi ama beyaz çok güzel duruyor tavsiye ederim
  • cemus kullanıcısına yanıt
    dostum onu deği?im olacağı için söylemedi ben kutuyu vereyim mi deyince zaten deği?im kutusuz sıfır ürün ile olur dedi

Doğru söylüyor, değişimde kutusuz aparatsız sadece cihaz değişimi yapılıyor. Kural bu her teknik servis için aynı. Teslim Alırkenmekten başka çareniz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Panda -- 17 Mayıs 2017; 16:50:58 >
    Fiyatı 2 ay sonra falan düşer. Cihaz hâlâ peynir ekmek gibi satılıyor. Benim renk tercihim Titanyum Gri oldu(koyu gri) begenirseniz gold rengini de öneririm.

• teşekkürler ..9 hazirana kadar ya sabr..ya sabr..
    Bu nasıl bir imladır yarabbi, seni tanımak istiyorum yiğidim, beni mutlaka ara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlck

Bu nasıl bir imladır yarabbi, seni tanımak istiyorum yiğidim, beni mutlaka ara...

nasıl ulaşabilirim size
  • cemaat

• Allah ın izniyle değiştiler cihazı Allah huawei zeval vermesin serviste ki arkadaş ilk başta görememiş bana sordu baktı var 10 dk da değişim oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

Allah ın izniyle değiştiler cihazı Allah huawei zeval vermesin serviste ki arkadaş ilk başta görememiş bana sordu baktı var 10 dk da değişim oldu

Oha tek ölü piksel hemen değişim kararı ve 10 dakikada yeni cihaz. Servisin süperliğine bak. Lg samnsung htc sony olsa rezalet

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    ama Allahın işi işte bu seferde sol üst köşede var bi tane siyah hariç beyaz renkte daha çok belli olmak üzere hemen her renkte belli ama siyataki kadar bariz belli değil b...kunu çıkartmanın alemide yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

ama Allahın işi işte bu seferde sol üst köşede var bi tane siyah hariç beyaz renkte daha çok belli olmak üzere hemen her renkte belli ama siyataki kadar bariz belli değil b...kunu çıkartmanın alemide yok

Alla allaaa keşke cihazı orada açsaymışsın valla

• dostum cihaz kutusuz naylonsuz veriliyo orda da açtım cihazı ama ölü piklsel olayı öyle baktı mı hemen görünen bi şey değil ki karanlıkta bakacaksın zar zor belli oluyo

Hocam bence tekrar götürün aynı sorunları bende yaşamıştım ilerde kafaniza takılacak gözünüz sürekli oraya kayacak sinir olacaksınız

-bu arada hangi ildeki servise verdiniz ? Mobitel bizim teknik servis

• Mr.Panda kullanıcısına yanıt
    ben ankarada verdim fix smart valla hiç uğraşasım yok ama bellide olmaz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.