Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum ayarlarda bidirim ve durym çubuğu ayarı var orda bildirim yönetimi diye bi ayar var orası olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ekran geçişlerini ayarladığımız yerdeki ayarlar kısmında işaret uygulama simgeleri diye bi ayar var oradan denedin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

dostum ekran geçişlerini ayarladığımız yerdeki ayarlar kısmında işaret uygulama simgeleri diye bi ayar var oradan denedin mi

Bilgi için teşekkürler dostum , yeni birşey daha öğrenmiş oldum fakat orda Instagram seçili olmasına rağmen işaret düşmüyor. Facebook ise o listede yok. Ve o listeye başka uygulama ekleme şansı da yok .

• önceki dediğim yere baktın mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

önceki dediğim yere baktın mı

Evet oradaki ayarlarda da bi sıkıntı yok. Sen kullaniiyormusun bu 2 uygulamadan birini ? Ve böyle bir sorun var mı ?

• ben kullanmıyorum ama sen bildirim ve durum çubuğu ayarında bildirim yönetimi var oraya baktın mı

• Evet baktım, oradaki bildirimlerin hepsi açık

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarıdaki gönderdiğim yere baktın mı

• Evet kardeş bunların hepsi ayarlı. Ayrıca uygulamanın bildirimleri de full açık.

• Arkadaşlar bu telefon sağ parmaklarımı okumuyor sol parmakları okuyor bir ara iyi okuyordu sağayıda acaba sensör mü bozuktur

• Parmak izi bende çok iyi çalışıyor, dediğin gibi senin sensörde sorun olabilir

• karsıyakalıı K kullanıcısına yanıt
    aynen bende de sıkıntı yok maşallah

• Herkese iyi forumlar, novayı alalı bir ay oldu, telefondan memnunum fakat Whatsup mesajları hep gecikmeli geliyor, mesela Whatsup bir mesajınız olabilir diye bir ileti alıyorum neredeyse mesaj 2 saat sonra geliyor, arkadaş normal telefon mesajından sana gönderdim diyor, telefonun kendi fabrika ayarları menüsünden fabrika ayarlarına döndürsem bir çözüm olur mu, yoksa özel bir tekniği mi var, foruma hızlıca bir göz atmıştım telefonunuzun daha iyi çalışması için fabrika ayarlarına döndürün gibi bir bilgi paylaşılmış fikri ve tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

• bilgekılıçhan B kullanıcısına yanıt
    whatsapı sil tekrar kur belki düzelir

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim, fabrika ayarlarına dönüp Whatsup tekrar kuracağım dediğiniz gibi farklı bir çözüm görünmüyor.

dostum fabrika ayarlarına dönmeden whatsapı sil ve kur oda işe yaramazsa ayarlar–gelmiş ayarlar–yedekle ve sıfırla– ayarları sıfırla bide bunu dene

Yedekle ve sıfırla kısmı mantıklı telefonda çok bir bilgi yok zaten deneyeceğim

bak orda sdece ayarları sıfırla var ayarları sıfırla telefonu değil

Teşekkür ederim, dediğini gördüm, Whatsup silip yeniden kurdum, mesajlar gidiyor fakat arkadaş beni görüntülü aradı beni çaldırdığı halde, görüntülü arama çalmadı ben onu aradım, çalıştı, müsait bir zamanda hepsini sıfırlayacağım tel zaten çok bir yedeği yok, playstoreda Whatsup ile mesajlara baktığımda başka marka telefonlarda da benzer sıkıntılar söylenmiş, sanırım sorun Whatsup güncellemesiyle ilgili. Bir sonuca ulaşırsam buradaki arkadaşlara faydası olması açısından inşaallah paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.