Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar, TT müşterisi değilim, nakit almak istersem 1800 TL fiyatı var. Başka daha uygun satış kanalları var mı ? Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Herkese iyi forumlar, TT müşterisi değilim, nakit almak istersem 1800 TL fiyatı var. Başka daha uygun satış kanalları var mı ? Teşekkürler..

Hepsiburada sitesinde Türkiye Garantilisi 1579 TL .. ordan alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fet_ay -- 10 Temmuz 2017; 13:10:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon kendini aştı,,, 2 24 GB boşta diyor yaw , hey maşallah

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fet_ay -- 11 Temmuz 2017; 1:15:5 >
  • hocam sende İzmir'lisin sanırım bu arada bende hava durumu böyle değil bu 7.0 dan sonramı böyle oldu yoksa temaylamı alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

hocam sende İzmir'lisin sanırım bu arada bende hava durumu böyle değil bu 7.0 dan sonramı böyle oldu yoksa temaylamı alakalı

Evet ben de İzmir'liyim kardeş, hava durumunun öyle görünmesi duvar kağıdı ile ilgili. Telefonun kendi orijinal duvar kağıtları bölümünde bu duvar kağıdını seçince yazılar siyah oluyor. Benim de hoşuma gitti .. 2 tane hava durumu widget'i var, ben 2.sini kullanıyorum.

• Beyler radyo kullanamiyor muyuz uygulama ile ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Beyler radyo kullanamiyor muyuz uygulama ile ?

Uygulama ile kullanılıyor tabiki internet üzerinden..ama internet olmadan kullanılabilecek bir apk bulamadım ben henüz. Konu sahibi araştırıyordu ama o da bulamadı herhalde

• P9 lite kullaniyordum onda vardi o yüzden sordum. İnternet ile kullanmak keyifli degil.

• quote:

P9 lite kullaniyordum onda vardi o yüzden sordum. İnternet ile kullanmak keyifli degil.

P9 lite modelinde de dahili FM radyo yok

• İthalatci garantili idi benimki , o yuzden vardi

• quote:

İthalatci garantili idi benimki , o yuzden vardi

Ok o zaman oluyor tabi. Aslında onun bi apk'sını bulabilsek belki bizim tel.de de çalışır

• Günaydın arkadaşlar daha önceleri (sanırım güncellemeden önce idi güncelleme sonrasında fark etmedim) fotoğraf çekildiğinde bilgilere bakarken çekilenyerin adıda gözüküyordu ancak şu anda yok GPS etiketi falan da açık bilen varmı neden

• quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Günaydın arkadaşlar daha önceleri (sanırım güncellemeden önce idi güncelleme sonrasında fark etmedim) fotoğraf çekildiğinde bilgilere bakarken çekilenyerin adıda gözüküyordu ancak şu anda yok GPS etiketi falan da açık bilen varmı neden

Galeri/Daha Fazla/Ayarlar/Konumu Göster/Zamanı Göster seçenekleri aktif et kardeşim. Ayrıca kamera ayarlarında GPS etiketi seçeneğini de aktif et.

• Cihaz yanlış ölçüm mü yaptı anlayamadım, 9 saat ekran süresi aldım. Tasarruf modu falan da kapalı ..i love Nova

• wifi kullandıysan normal

• karsıyakalıı K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sakın bu ekran koruyucu almayın çünkü telefonun tamamını kaplamıyor yine yanlar açıkta kalıyor

• Önceki yazıları okuyun lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsıyakalıı

Arkadaşlar sakın bu ekran koruyucu almayın çünkü telefonun tamamını kaplamıyor yine yanlar açıkta kalıyor

Tamamını kaplayan ekran koruyucu yok zaten kenarlar oturuyorsa kalkma yapmıyorsa iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 13 Temmuz 2017; 14:1:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Günaydın arkadaşlar daha önceleri (sanırım güncellemeden önce idi güncelleme sonrasında fark etmedim) fotoğraf çekildiğinde bilgilere bakarken çekilenyerin adıda gözüküyordu ancak şu anda yok GPS etiketi falan da açık bilen varmı neden

Galeri/Daha Fazla/Ayarlar/Konumu Göster/Zamanı Göster seçenekleri aktif et kardeşim. Ayrıca kamera ayarlarında GPS etiketi seçeneğini de aktif et.

Teşekkürler cevabın için ancak hepsu açık olmasına rağmen göstermiyor eski resimlerde de konum adı yerine yer rakamsal olarak mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

wifi kullandıysan normal

Günde aktif olarak 12 saat mobil veri, 4 saat wifi kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.