Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul anadolu yakası maltepede oturuyorum. 4 yere sordum bulamadım. varmı elinde olan bildiğiniz bir türk telekom bayii arkadaşlar. yardımcı olun şu kardeşinize ya. avrupa yakasıda olur gider alırım. şuan telefonum yok hat cebimde taşıyorum. ancak tarifeye ek alabilirim. bunun gibi güzel bi telefonda yok tarifeye ek.
  • Radyo konusunda kasmaya gerek kalmadı. Telefonun donanımında radyo özelliği yokmuş zaten.

Root'la falan da uğraşılmaz .. böyle de güzel zaten.

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

Radyo konusunda kasmaya gerek kalmadı. Telefonun donanımında radyo özelliği yokmuş zaten.

Root'la falan da uğraşılmaz .. böyle de güzel zaten.

İlginç ben başından beri donanım olarak var diye biliyorum GSM arena da da var gösteriyordu yanlış hatırlamıyorsam

• Valla bu adamlar Türkiye müşteri hizmetleri. Eger bunlar da bilmiyorsa diyecek birşey yok zaten...

• Ben hala umutluyum yurt dışından alan varmı telefonu radyo olsa bence çok iyi olurdu ancak nedense son zamanlarda çıkan telefonlara(mate ve p serisi) huawei FM yerleştirmiyor galiba TRT payı falan demiyorum radyo hiç koymuyorlar diyorum acaba neden

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Maliyet , başka izahı yok gibi :)

• Arkadaslar merhaba. Cin seyahatimde anneme huawei nova 2 modelini aldim. Ama malum kurulum icin turkiyede eksik kaldim. Google play cince uygulamalar vs. Neyapmam gerekiyor. Telefonu kullanamiyorum maalesef. Yardim edebilirseniz cok sevinirim

• p8 için de sorar mısın? radyo donanımı var mıymış? ona göre sana bir şey soylucem
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    p8 de kapalıydı avrupa güncellemesi yükledim sürüm atladım ve fm radyom oldu yuppiii huawei kapatırsa kapatsın açmak için bir yol vardır
  • Gsmarenada radyo var yazıyor. Tr de radyo olmdığı için o cevabı vermiş olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

p8 için de sorar mısın? radyo donanımı var mıymış? ona göre sana bir şey soylucem

Kendin de sorabilirsin

• Gizli menü

(*#*#2846579#*#*)

• 60 ile 75 arasında olduğuna emin olun derken ne demek istiyor acaba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

dostum ekran geçişlerini ayarladığımız yerdeki ayarlar kısmında işaret uygulama simgeleri diye bi ayar var oradan denedin mi

Bilgi için teşekkürler dostum , yeni birşey daha öğrenmiş oldum fakat orda Instagram seçili olmasına rağmen işaret düşmüyor. Facebook ise o listede yok. Ve o listeye başka uygulama ekleme şansı da yok .

Yukarıdaki sorunu Google Play'de bulunan "notifyer" isimli 3.parti bir uygulama ile çözdüm.. bilginiz olsun.

Artık Facebook ve Instagram'dan bildirim geldiğinde uygulamanın sağ üst köşesinde bildirim sayısı görünüyor. Keşke bu uygulamaya gerek kalmadan bu özellik bu uygulamalarda da olsaydı ama yapacak birşey yok. Böyle idare edicez şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fet_ay -- 17 Temmuz 2017; 23:58:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Hocam senin Nano kaplamanın linkinide verirmisin bizahmet

Tabiki hocam, ektedir

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-nova-kavisli-ekran-filmi-tam-kaplayan-silikon-full-body-stkzr12135x19-285231673

hocam bu linki tıklayınca bir sürü geliyor. tam olarak hangi satıcıdan aldınız. onu yazarsanız size zahmet bende oradan ekran koruyucu alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucas84

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Hocam senin Nano kaplamanın linkinide verirmisin bizahmet

Tabiki hocam, ektedir

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-nova-kavisli-ekran-filmi-tam-kaplayan-silikon-full-body-stkzr12135x19-285231673

hocam bu linki tıklayınca bir sürü geliyor. tam olarak hangi satıcıdan aldınız. onu yazarsanız size zahmet bende oradan ekran koruyucu alayım.

Hocam şunu almışım. Zore marka. Ben kilifland diye bir yerden almışım ama sanırım daha ucuza bulabilirsin. Yalnız takma işini bilen aksesuarciya yaptır, çünkü çok zahmetli. Ben de öyle yapmıştım

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    dostum bu sensör ayarlarına nasıl giriyoruz

• çok teşekkürler bakayım aynısını daha ucuza bulabilcekmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

dostum bu sensör ayarlarına nasıl giriyoruz

Gizli menüden mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    evet

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.