Şimdi Ara

Huawei P Smart 2019-Ana Konu- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
28
Favori
183.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kere oldu aldırmadım da bugün iki kere oldu her iki tarafta da korkmaya başladım takamıyorum kulakta büyük hasarlara yol açar Allah korusun başka birinde de oldu mu merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var aynı sorun ara ara yapıyor nasıl bir problem çıkartır

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bilmiyorum garantiye göndereceğim ben Allah korusun kulakta işitme hasarına falan yol açar sen de gönder

• quote:

Orijinalden alıntı: oksidatif

Hocam hiç bilmiyorum garantiye göndereceğim ben Allah korusun kulakta işitme hasarına falan yol açar sen de gönder
    Araştırdım statik elektriklenmeden ve dandik kulaklıktan oluyormuş

• Merhaba,

Kulaklık çalışmama sorunu yaşayan birkaç kişi daha vardı sanırım. Huawei Teknik servisi ile iletişime geçtim.

"Telefonunuzda yazılımsal bir sorun olabilir. Bu tarz yazılımsal sorunları düzeltmek için zorlama reset (hard reset) uygulamanız gerekmektedir. Durumun düzelmemesi halinde teknik servisimizle iletişime geçmeniz gerekebilir.
    Zorlama reset işlemini nasıl yapacağınıza dair detaylı bilgileri ekte yer alan dosyada görebilirsiniz.

Not: Bu işlemi yapmadan önce Google hesabınızın şifresini doğru hatırladığınızdan lütfen emin olunuz. Telefonunuz zorlama reset işlemi sonrasında sizden kimliğinizi doğrulama amacıyla Google hesabınızın şifresini soracaktır. Bu prosedür tamamen Google’ın kendi güvenlik prosedürleri ile alakalı olup şifreyi doğru girmediğiniz takdirde cihazınız 72 saat boyunca devre dışı kalacaktır."

Şeklinde bir cevap aldım.
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Ne yapmak lazım hocam garantilik bir durum var mı ki

• O değil de Xiaomi Mi 8 Lite öneren arkadaşlar nerede, az önce mi 8 lite kullanıcılar sayfasında dolaştım okudum bir çok sorunu var, oraları okumadan neden o cihazı öneriyorlar anlamıyorum, bu cihazda da vardır illa ki sorun daha yeni ama şu ana kadar ben sorun görmedim arayüzde bir kaç bug haricinde o da sayfa geçişinde oluyor yazılımsal bir de arka planda ki uygulamalarda sıkıntı varmış ben yaşamadım ama varmış o da android 9 ile alakalı, sorun varsa da çıkar yazarız yok demeyiz, sırf donanımı sağlam diye cihaz alınmaz telefon gayet güzel önerebileceğim derecede güzel
  • oksidatif O kullanıcısına yanıt
    Kulaklık jakı yuvaya tam oturmuyor olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sa gençler
    Huawei P Smart 2019-Ana Konu-

• bu 2G geçme sorununu çözemedikmi
  • arkadaslar xiaomi note 6 pro ve p smart 2019 arasinda kaldim, hangisi daha iui hangisini onerirsiniz?

• Arkadaslar telefonu bugun inceleme firsati buldum. Ancak selfi kamerasi bana çok kötu geldı. Guzellik moddu cok acikti kistim ama genede cok hosuma gitmedi. Guncellemeyle duzeltildimi acaba yoksa herkezdemi böyle ?

• Kıldan-tüyden bi şey sorucam.. Telefonu yeniden başlattığımda çalıp-görünüp-kaybolan bildirim neyin nesi?
    Ne olduğunu göremeden çekip gidiyor; 'yapay-zeka' abimizin ben görmesem daha iyi diye aldığı bi karar mı? :)
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Güncellemeye biraz düzeldi ışıkta güzel çekiyor ışık ol adımı kötü xiaomi note 6 pro ve a7 nin kamerası daha iyi fakat arada atla deve fark yokmuş ışıklı ortamda az ışıkta cidden kötü çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Başka bir seçenekle sadece istediğiniz fotoğrafı kaydedecekseniz ve Google fotoğraflar kullanıyorsanız, fotoğrafı paylaş deyip google fotoğraflara kaydedebiliyorsunuz. Oradan da galeriye indirilebilir. Başka yolu yok galiba hocam. ((:

Alıntıları Göster
    Slm, telefonu almayı düşünüyorum konuyu incelerken gördüm. Android WhatsApp ta sağ üstteki 3 nokta - ayarlar - veri ve depolama kullanımı - burada medyayı otomatik indir seçenekleri var. Otomatik inmesini istedikleriniz tıklı olsun. Hepsini kaldırdım bende öyle kullanıyorum. Malum gruplarda gereksiz içerikler paylaşılıyor bazen.

• Arkadaşlar cihazın YouTube takip incelemelerinde arka kapağının çok esnediği ve çabuk çizildiği yorumları var sizin düşünceniz nedir ve akıllı kapak özelliği varmı hiç bir yerde göremedim....... Kimse bilmiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem038 -- 4 Mart 2019; 16:51:16 >
  • Huawei P Smart 2019-Ana Konu-

Yoğun kullanımda bu kadar ekran süresi aldım. merak eden arkadaşlar vardı. Oyun oynamadım.
    yüzde 15 şarj kaldı Bir 2 saat daha giderdi herhalde.

• Bootloader açılması için kod gerekli ve huawei bu kodu vermeyi durdurdu.Para ile bu işi yapan yerler var onlardan biri Dc Unlocker. Kendilerine mail attım Bu cihaz için henüz bir gelişme olmadığını belirttiler.

Onun dışında kılıf,ekran filmi gibi şeyleri aliexpress üzerinden sipariş ettim gelince incelemesini yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Bootloader açılması için kod gerekli ve huawei bu kodu vermeyi durdurdu.Para ile bu işi yapan yerler var onlardan biri Dc Unlocker. Kendilerine mail attım Bu cihaz için henüz bir gelişme olmadığını belirttiler.

Onun dışında kılıf,ekran filmi gibi şeyleri aliexpress üzerinden sipariş ettim gelince incelemesini yaparım.
    hocam konuyu bir an önce alın da düzgün bilgi paylaşımı alalım sizden görüldüğü üzere konu sahibinin ilgisi yok.
  • carsiankara C kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi arkadaşa pm attım devrederse konuyu düzenlerim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.