Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biyerden bakmana gerek yok ff de sürüm onayına bakarken kendi otamatik imei nosuna göre sorguluyo zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung ve huawei sizin vereceginiz güncelleminde yaptiginiz telefonlarinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu bana habire güncelleme geliyor.

birini yüklüyorum tekrar başlatıp güncelliyor peşine hemen 1 tane daha 5 olmuştur şimdiye kadar. telefonu yeni aldım sıkıldım indirmekten.

şimdide WAS-LX1AC432B199 numaralı bir güncelleme geldi 2.35GB çüş bee.

ne zaman bitecek bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

yahu bana habire güncelleme geliyor.

birini yüklüyorum tekrar başlatıp güncelliyor peşine hemen 1 tane daha 5 olmuştur şimdiye kadar. telefonu yeni aldım sıkıldım indirmekten.

şimdide WAS-LX1AC432B199 numaralı bir güncelleme geldi 2.35GB çüş bee.

ne zaman bitecek bunlar?
    Güncellemeleri kontrol et butonuna değilde , sağ üstteki 3 noktaya basıp , en son tam paketi yükle kısmına basın.
    Bu şekilde yaparsanız en son güncelleyi indirir. O da şuanda 209.
    Diğer türlü sıradan tek tek hepsini indiriyor.
  • Cihaz imei kayıtlı ve çift hatlı,gelen giden yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imei 989 ile bitiyor, tel Türkiye garantili. Gelen guncelleme hala yok ne zaman gelir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: webjini

Imei 989 ile bitiyor, tel Türkiye garantili. Gelen guncelleme hala yok ne zaman gelir acaba?
    Yanlış hatırlamıyorsam , Mate 10 lite ilk aldığı güncellemeyi , imei son hanesine göre almıştı.
    ilk 4 gün imesi son hanesi 1,2,3
    sonraki 4 gün 4,5,6
    sonra 7,8,9
    ve en son hepsi şeklindeydi.
    Eğer Huawei tüm cihazlarda bu şekilde bir güncelleme sırası izliyorsa , siz biraz bekleyeceksiniz sanırım.
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var telefon açılmıyor ff den güncelleme yüklüyüm derken telefon çöktü huwaei erecovery sayfası geliyor sadece reboot dediğimde yeniden aynı sayfa geliyor ne yapabilirim yardımcı olursanız memnun olurum.Hisuit den sistem kurtarmayı denedim telefonunuz desteklenmiyor diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskunn86

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var telefon açılmıyor ff den güncelleme yüklüyüm derken telefon çöktü huwaei erecovery sayfası geliyor sadece reboot dediğimde yeniden aynı sayfa geliyor ne yapabilirim yardımcı olursanız memnun olurum.Hisuit den sistem kurtarmayı denedim telefonunuz desteklenmiyor diyor
    Malesef o kadar teknik bilgim yok , keşke biraz daha bekleseydiniz. Geçmiş olsun.
    Anlayan biri çıkar mutlaka , yardımcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Malesef o kadar teknik bilgim yok , keşke biraz daha bekleseydiniz. Geçmiş olsun.
    Anlayan biri çıkar mutlaka , yardımcı olacaktır.

Alıntıları Göster
    insanın başına meraktan geliyor herşey sanırım servise gidecek :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskunn86 -- 4 Temmuz 2018; 11:37:51 >
  • Ben güncelledim. Fazla bir değişiklik göremedim. Ayarlar menüsü değişmiş. Birde eskiden varmıydı hatırlamıyorum ama ekrandaki kontrol düğmelerini gizleyebiliyoruz. Keşke çift tıklama özelliği gelsydi

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım neden es sonlarda güncelleme aldığımı. İme 8 ile bitiyormuş hiç bakmamıştım.

• Benim imei 0 ilk benmi alıyom sonmu bilemedim ama şuan gelen giden yok halen 7.0😁😁😁

• Bekleyeceğiz arkadaşlar ff de onaylanan bir şey yok hala. En geç Ağustos ayı ortalarına doğru güncelleme gelecektir inşallah.

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    199 numaralı güncelleştirmeyi indiriyordu. dediğiniz gibi yaptım bu seferde yeni güncelleme bulamadı

cins bu huawei şuan 193 benimki.
  • madenci75 M kullanıcısına yanıt
    Yanlışım yok ise çift tıklama donanımsal bir özellik. Ekran türü ile ilgili. Bende aramıyor değilim. Pratik birşey di.

• madenci75 M kullanıcısına yanıt
    Sanal tuşlar mı gizleniyor?

• evet sanal tuşlar gizlenebiliyor
  • Arkadaşlar 1350tl migrosta alınır mı bu telefon .Başka alternatifler var mı acaba aklıma gelen xaomi A1..ne dersiniz eksileri artıları yazarsanız sevinirim

Tesekkurler

• Arkadaslar 8.0 oreo yu ff denmi yuklediniz yoksa otomatik guncellememi geldi bilgi verirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.