Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İmei son iki hanesi 09

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 20 gellen bir güncelleme yok beklicez daha sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrtbogus kullanıcısına yanıt
    Benimde son iki 09 fakat gelen giden bir şey yok. Bu da demek oluyor ki güncellemenin imei numarası ile alakası yok.

• Benim imeinin sonu 1. Güncelleme 3 temmuzda öğlen vakti geldi. Sırayla gidiyorsa bugün sonu 4 olanlara yarın 5 olanlara gelmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: kafabandi

Benim imeinin sonu 1. Güncelleme 3 temmuzda öğlen vakti geldi. Sırayla gidiyorsa bugün sonu 4 olanlara yarın 5 olanlara gelmesi lazım
    Benimde imei nin sonu 1.bana bugün geldi hocam. Bence bölgeyle alakalı bir durum..

• Gezinti tuşları gizlenebiliyor! Buda ekranınızda extra alan açıyor demektir.

Çok fazla bakamadım ama en sevdiğim özellik, uygulamaların üzerine basılı tutunca yapmak istediğiniz kısa yol uygulamalar seçeneği çıkıyor. istediğiniz seçeneğin üzerine de basılı tutunca ekranda kısayol oluşturuyosunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: webjini

Benimde son iki 09 fakat gelen giden bir şey yok. Bu da demek oluyor ki güncellemenin imei numarası ile alakası yok.
    Aynen , karışık geliyor demekki.
  • Sanki bana tlf daha hızlanmış geldi.

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam.demek ki imei ile alakası yok

• P smart ile p 10 lite'ın kamerasını karşılaştırabilecek biri var mı arkadaşlar? her ikisini de gören... p smart'ın kamerasından şikayet eden çok var. aslında bütçem de kısıtlı. honor 9 lite, p smart ya da p10 lite almak istiyorum. sanırım mi 8 se bu fiyatların çok üzerinde olur?
  • september28th kullanıcısına yanıt
    Mi 6 bakın.

• Hala gelen bir guncelleme yok ekran goruntusu paylasan arkadaslarin hatti vodafone hep hatla alakali biseymi acaba

• Bana da gelmedi henüz, bu Huawei işin suyunu çıkartmaya başladı da hadi bakalım nereye kadar.

• benim telefonum da çift hatlı ve kipadan almıştım.
    güncelleme bana da gelmedi.
    neler bekliyorsunuz bu güncelleme ile ya da çalışmayan uygulama mı var ki bu kadar isyan ediyorsunuz?
  • Beyler spigen in rugged armor kılıfını aldım,herkese tavsiye ederim. Hem şık hemde telefonu çok iyi koruyor. Fiyatı biraz yüksek ama şu an hepsiburada da 52 tl.

• webjini W kullanıcısına yanıt
    Link var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kalinlastiriyor ama çok iyi kılıf kaymiyor ve parmak izi göstermiyor. Fiyatını hakediyor.
    Dün siparişini verdim bu gün elime geçti.

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel ★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webjini -- 7 Temmuz 2018; 13:26:5 >

• Beyler oreo gelenler yurtdışı imelimisiniz teknik destek daha Türkiyede başlamadı dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sbizmit

Beyler oreo gelenler yurtdışı imelimisiniz teknik destek daha Türkiyede başlamadı dedi
    Onlara bakma sen. Huawei Türkiye'ye kalırsa B207 güncellemesi olduğunu iddia ediyolar.
  • Bu güncelleme ile gelen değişiklikler neler ki bu kadar sabırsızlanıyoruz, tel zaten stabil çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.