Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Volte var diyor ama bu cihazda kullanan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldi türktelekomdan alınma cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewhat -- 11 Temmuz 2018; 19:24:22 >
  • Bana da güncelleme geldi. Vodafone'dan alınma.

• Bana halen gelmedi aynı durumda olanlar yazsın buradan

• Facebook uygulamasında genel bir sorun mu var ? Yoksa bende mi var.
    3 kere kaldırıp tekrar kurdum.
    Uygulamaya girince 2 saniye sonra kapanıyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Facebook uygulamasında genel bir sorun mu var ? Yoksa bende mi var.
    3 kere kaldırıp tekrar kurdum.
    Uygulamaya girince 2 saniye sonra kapanıyor !
    Bende de durum aynı. Sorun telefonda mı yoksa uygulamada mı anlamadım.
  • Arkadaslar merhaba dun s5'imin agzini yuzunu kirdiktan sonra telefon arayisindayim.Bu telefonu alma diyceginiz kronik bir problemi var midir veya biraz daha koy sunu al diyceginiz model?
  • Mrperfect1007 kullanıcısına yanıt
    kamerasından memnun olmayanlar varmış . Öyle çok kaliteli olmasada ben memnunum kamerasından ve diğer özelliklerinden . Mağazaya gidip bi incele ,kafanda bişeyler oluşur muhtemelen.
    Benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler cevap icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrperfect1007

Arkadaslar merhaba dun s5'imin agzini yuzunu kirdiktan sonra telefon arayisindayim.Bu telefonu alma diyceginiz kronik bir problemi var midir veya biraz daha koy sunu al diyceginiz model?
    Orta halli telefon , sosyal medya ve günlük işlerinizi çok rahat halledersiniz. Ama daha fazlasını beklemeyin.
    Oreo 'da kimisine geldi kimisine gelecek. Yani sürüm olarakta güncel.
    Dediğim gibi çok büyük bir beklentide değilseniz. alınır...
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Yani s5ten sonra tabiki ozellik olarak ust seviye, s7 edgeye de bakiyorum ancak onun da pembe cizgi sorunu falan varmis.Sorun cikarmayacak guzel bir cihaz ariyorum ama bakalim.Tesekkurler size de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrperfect1007 -- 12 Temmuz 2018; 21:44:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri3566

İmei nosuna göre geliyor sanırım son numarası kaç imei lin bize daha gelmedide ondan sordum?
    Güncelleme alan arkadaşlar imei numarasını ve aldığı tarihi paylaşa bilir mi? Gerçekten güncellemenin imei sıra numarası ile alakası var mı diye merak ettim.

• Telekomdan aldim cihazi fakat hala gelen bi guncelleme yok imei sonu 70 bolge kodu 432 gelen hicbirsey yok

• WAS-LX1AC185B187 nolu 700 mb lık güncelleme için işlem başlattım Ekranda %35 Bitti yazıyor ve doğrulanıyor diyor ama 1 saattir hala doğrulanıyor diyor. Telefonu yeniden başlattım aynı yer açılıyor. Bu sorun nasıl çözümlenir?
  • Hala gelen bir şey yok.

• P10 lite mı P smart mı önerirsiniz ?
  • berkay0035 kullanıcısına yanıt
    p10 lite kullanıyorum memnunum ama . P smart diyorum ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Biraz beklentilerle alakalı bi durum. Mirrorshare kullanacaksanız p smartta ac standardını desteklememesi bir dezavantaj. P10 lite'da ac var. Bunun dışında küçük bi işlemci farkı, çift kamera ve 18:9 ekran oranı p smartı yeni trende daha yakın kılıyor.

Bunun dışında arkadaşlara genel bi bilgi vereyim. Benim telefonumun imeinin sonu 73 ve 12 temmuzda orroyu aldım.

Bu da telefonla çektiğim bi fotoğraf.
    ★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 14 Temmuz 2018; 13:34:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Biraz beklentilerle alakalı bi durum. Mirrorshare kullanacaksanız p smartta ac standardını desteklememesi bir dezavantaj. P10 lite'da ac var. Bunun dışında küçük bi işlemci farkı, çift kamera ve 18:9 ekran oranı p smartı yeni trende daha yakın kılıyor.

Bunun dışında arkadaşlara genel bi bilgi vereyim. Benim telefonumun imeinin sonu 73 ve 12 temmuzda orroyu aldım.

Bu da telefonla çektiğim bi fotoğraf.
    hocam cevap için teşekkürler mirrorshare olmasına gerek yok , günlük kullanımda kasmasın en az 3 yıl götürsün ve kamerası daha iyi olsun benim istediklerim onlar. p10lite 4gb ram olması cezbetti p smart ile aynı rame sahip olsa direk p smart tercih ederim zaten.

Kamerası daha iyi mi acaba? Derinlik algılıyor tamam ama ana sensör belki pek de iyi bir şey değil. Kıyaslamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.