Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera performansında artış ve face unlock var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadas hala gelen bisey yok nasil bir guncelleme dagiti. Sekli bu apple dagitim yapincs herkes ayni anda aliyor nasil bisey bu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas hala gelen bisey yok nasil bir guncelleme dagiti. Sekli bu apple dagitim yapincs herkes ayni anda aliyor nasil bisey bu anlamadim

• Güncelleme alınca ne olacak arkadaşlar? Yapamadığınız neyi yapmaya başlayacaksınız bu güncellemeyle? Nedir nu hırs anlamadım ki.

• Müthiş bir yaklaşım gerçekten.

• Güncellemeyi almayıp Firware Finder dan onaylı şekilde yükleyen var mı?

• Arkadaşlar 7 ile 8 arasında bi fark yok. Sadece insanlar 8 olduğunu biliyor. Şimdide 9 bekliyoruz. Ondada bi şey değişmeyecek. Eski tlf samsung tu o eskiyene kadar hiç güncelleme gelmedi. a7 android 6 iken aldım. Ne 7 ne 8 geldi. 3 sene oldu. Ha huawei ha samsung.

• Arkadaşlar mate 10 lite modelinde kuzenim şebeke problemi yaşıyor telefon yurtdışı,nedendir?biz kendimiz halledebilirmiyiz?

• Güncelleme bekleyen arkadaşlara bazıları güncelleyince ne değişecek falan yazmış size ne ne değişicekse değişir sizi ırgalamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadir1453

Güncelleme bekleyen arkadaşlara bazıları güncelleyince ne değişecek falan yazmış size ne ne değişicekse değişir sizi ırgalamaz
    konuyu takip ediyorum, herkes aynı şekilde defalarca güncelleme gelmedi diye ağlıyor. biz de merak ettik nelerin değişeceğini.
    asıl sana ne bizim yazdıklarımızdan?
  • Nelerin değişeceğini merak edenler.
    internette kısa bir aramayla sonuca ulaşabilirsiniz.
    Emui 8 yazıp detaylara görebilirsiniz.
    Android 7 ve 8'i kıyaslayabilirsiniz.

Bir de lütfen birbirimize saygılı olalım...
  • justorcun kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi bekleyenlerden biriyimde ama sizin hiçkimseyi nedensizce sorgulamaya hakkınız yok.

İsteyen güncelleme gelmedi yazar hatta isteyen istediğini yazar buda kimseyi ilgilendirmez.

• Konu 3-5 aynı kişinin aylardır günceleme de güncelleme diye yakınmaları etrafında dönüyor. Bilgi var mı diye giriyoruz aynı adamların aynı mesajlarını okuyup çıkıyoruz. Bu kadar şikayetçiyseniz burayı aynı mesaj yağmuruna tutacağınıza gidin huawei'ye mail atın. İnsanları sıktınız.

• Utku kullanıcısına yanıt
    huawei den alınan cevap 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri3566 -- 9 Temmuz 2018; 15:0:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P10 lite model telefon için fast charge özelliği destekleyen taşınabilir şarj cihazı öneriniz varmı acaba?

• Arkadaslar telefonu kendi sarjindan baska hicbir cihaz hizli sarj etmiyor bilginiz olsun mate 10 pro ve p20 pro denedim onlarin sarjida normal sarj etti tasinabilir icinde aynisi gecerlidir diye dusunuyorum bosa para vermeyin bence

• Seli. S kullanıcısına yanıt
    Benim telefonum paralel ithalat ve dönüştürücü kullanıyorum, oda çok kaba oluyor. P10 lite için orjinal şarj adaptörü nereden bulurum acaba?

• Bugun yine huawei ile gorustum p10 lite 8.0 orjinal surum yok guncelleme alanlar beta test surumu almis olabilir diyolar saka gibiler ya kesin ve net hicbir bilgi yok wllerinde kendi telefonumun surumu onlarda b203 gozukuyor ben 209 yuklu oldugunu soyluyorum adam donup kaliyo cevap veremiyor nasil calisma sistemleri var anlamiyorum

• Bugun yine huawei ile gorustum p10 lite 8.0 orjinal surum yok guncelleme alanlar beta test surumu almis olabilir diyolar saka gibiler ya kesin ve net hicbir bilgi yok wllerinde kendi telefonumun surumu onlarda b203 gozukuyor ben 209 yuklu oldugunu soyluyorum adam donup kaliyo cevap veremiyor nasil calisma sistemleri var anlamiyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.