Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun Android 8 i yukledim. Sarjda inanilmaz bir cimrilik tespit ettim. 2 saattir nette takiliyorum. Bunun 40 dakikasi Pubgseydim %97 den 82 ye anca indi. Cok sevindim resmen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Aman iyi bari şarjı bozulmasın da...bu telin en sevdiğim tarafı batarya performansı...

• İmei 70 hala gelen bisey yok hat turkceldi vodafone gectim bu arada ama yine gelen giden bisey yok bole aptalca bir dagitim sekli gormedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Seli.

İmei 70 hala gelen bisey yok hat turkceldi vodafone gectim bu arada ama yine gelen giden bisey yok bole aptalca bir dagitim sekli gormedim
    Benimde imei sonu 80 demek ki sonu 0 olanlara henüz gelmedi ve bu güncelleme konusunda Huawei sınıfta kaldı artık benim gözümde

• Seli. S kullanıcısına yanıt
    Diğer firmaların güncelleme sistemini bilmiyorum ama ağ üzerinden güncelleme de kullandığınız hat önemli olmamalı. Yalnız Otg ısrar ları nedendir bilinmez ama bilgisayardan da izin verseler iyi olurdu diye düşünüyorum ekleme daha önce ki güncelleme lerde ayın sonunu bulmuştu ime 98 ile bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ö.rümcek -- 17 Temmuz 2018; 18:41:25 >
  • Arkadaşlar dün p smart siparişi vermiştim fakat pil sorunu oldugunu öğrendim ve az önce iptal ettim p10 liteda böyle bi sorun mevcut mu ? 1600tl verip alınır mı sizce ya da gidip p9 2017 mi alsam 1110tlye oyun oynayan biri değilim.
  • berkay0035 kullanıcısına yanıt
    p smartta ne gibi bir pil sorunu var hocam ? bence bu saatten sonra 16 gb hafızalı telefon almak mantıksız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un Kurabiyesi

p smartta ne gibi bir pil sorunu var hocam ? bence bu saatten sonra 16 gb hafızalı telefon almak mantıksız
    Durdugu yerde sarj yiyormuş

• Beyler güncellemeyi alanlar değişikleri yazabilir mi huawei sitesindeki EMUI 8 özelliklerini kapsıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkay0035 kullanıcısına yanıt
    P10 lite sarj konusunda performans konusunda uzmez gayet hos ve kibar cihaz

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsLaNN46 -- 18 Temmuz 2018; 13:44:44 >
  • kipa'dan aldığım çift hatlı p10 lite'ma güncelleme geldi. meraklılarına duyurulur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: justorcun

kipa'dan aldığım çift hatlı p10 lite'ma güncelleme geldi. meraklılarına duyurulur :)
    Şu an için bende yok güncelleme
  • Migrostan aldığım cihaza bu akşam 8.0 geldi VOLTE nasıl açılıyor acaba bulamadım? Bir de recovery mode nasıl giriyoruz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisinet -- 18 Temmuz 2018; 20:33:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

Migrostan aldığım cihaza bu akşam 8.0 geldi VOLTE nasıl açılıyor acaba bulamadım? Bir de recovery mode nasıl giriyoruz acaba?
    Volte şuanlık sadece Vodafone hatlarda var galiba.
    Recovery için . cihazı kapatın. Açarken ses açma ve güç tuşuna recovery menüsü gelene kadar basılı tutun...
  • Ekranı üst tarafında dokunmatik camda kırık olan bu cihazdan aldım 550 liraya. 6 aylıkdı daha telefon. Fatura vs herşeyiyle. Şu an çalışmasında bir sorun yok ama ekranı sizce yetkili serviste mi değiştirtiyim yoksa dışardamı? Biraz araştırdım serviste 330lira gibi bi rakam istiyormuş. Dışardan ekranı çerçevesiyle birlikte 100 lira gibi bir rakama alabiliyorum özellikle çinden. 50 lira da değişim ücreti olur. Değer mi dışarda yaptırıp garantiyi hiçe saymaya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece gelen güncelleme de fark ettiklerimden birisi...

Bizim evde telefon pek verimli cekmediginden şebekeyi 2g ye alırdım. Baya bir fark ederdi. Güncelleme sonrası şebeke bağlantı seçenekleri 2g 3g 4gv.b kalkmış sadece 4g yıl etkinleştirme seçeneği var. Bu kapali ise standart 3g çekmediği yerde sanırım 2g olur. Ayar açılınca 4.5g devreye giriyor yine otomatik mod olarak sanırım...

Hattım Vodafone ama volte mevzuunu goremedim

• Ayrıca otomatik ekran çözünürlüğü ayarı gelmiş. Pil performansı katkı sağlamak için. Gereksiz yerde düşük çözünürlük oluyormuş.
    Ekran tuşlarını gizleyebilme gelmiş ancak otomatik gizlilik yok elle gösterip elle gizliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TektusKOR -- 19 Temmuz 2018; 11:3:21 >
  • TektusKOR kullanıcısına yanıt
    Benim hattım da Vodafone ve hiçbir ayar değişikliği yapmadan güncellemeden itibaren volte aktif.

• Bana hala gelmedi Türkiye kayıtlı cihaz. Bu hafta gelir belki. Çift tıklama ile ekran açıp kapama gelse keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.