Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de 187den direkt olarak 8 e geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu güncelleme hangi sıraya göre geliyor bilen varmı tr ye geldi ama tr de neye göre sıralıyor?
  • Güncelleme ile gelir diye bekliyordum ancak halen müzik çalar da ekolayzır ayarlama yok. Herhangi bir ayar Varsa bilen anlatabilir mi?

• Banada gelmedi hala sadece bana gelmedi sanirim diyen arkadaslar caninizi sikmayin bikac aya bizede gelir heralde bu hizla sozde huawei ywtkililwri guncelleme imei no ya gore dagitiliyor diyor ama hic inandirici gelmiyor nebilim sacma sapan dagitik sekilleri var bukadar gec kalmamsi lazimdi bide mate 10 lite daha sonra cikmasina ragmen daha once aldi guncellemeyi neyse beklmeye devam

• C185 sürüm geldi güncelleme... Bu Android oreo mudur?

• Gençler şu anda geldi bana Android 8 kontrol edin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet banada geldi Kipadan alınma çift hat

• Evet sonunda geldi. imei sonu 38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 24 Temmuz 2018; 17:10:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seli.

Banada gelmedi hala sadece bana gelmedi sanirim diyen arkadaslar caninizi sikmayin bikac aya bizede gelir heralde bu hizla sozde huawei ywtkililwri guncelleme imei no ya gore dagitiliyor diyor ama hic inandirici gelmiyor nebilim sacma sapan dagitik sekilleri var bukadar gec kalmamsi lazimdi bide mate 10 lite daha sonra cikmasina ragmen daha once aldi guncellemeyi neyse beklmeye devam
    Halen bana da gelmedi yok mu bize katılan ? Yoksa gelmeyen iki kişi mi kaldık..

• Şuana kadar en çok beğendiğim özellik, bildirimleri otomatik alma olayı olmuş. Pil ayarlarından tüm uygulamaları otomatiğe aldım. İlk 2 gün bazı uygulamalardan bildirim gelmedi. Daha sonra uygulamaları kullanmaya başladıkça yerli yerine oturdu. Sanırım şu şekilde çalışıyor. Sürekli kullandığınız uygulamaları açık burakıp , nadir kullanılanları kapatıyor. Böylece ekstradan ayar yapmanız falan gerekmiyor. Birde gece telefonu bıraktığımda sabaha kadar %7 falan şarj giderdi. Şimdi %2 veya 3 gidiyor...

• Grkn1985 G kullanıcısına yanıt
    Banada gelmedi hala millet eskitti biz gecemedik hala

• BU GÜNCELLEME GELEN ARKADAŞLAR İMEİ SONU SIFIR OLAN VARMI? HERHALDE ENSON BİZ ALCAZ SAÇMA SAPAN GÜNCELLEME DAGITIMI

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri3566

BU GÜNCELLEME GELEN ARKADAŞLAR İMEİ SONU SIFIR OLAN VARMI? HERHALDE ENSON BİZ ALCAZ SAÇMA SAPAN GÜNCELLEME DAGITIMI
    çift hatlı benimki biri 0 diğeri 3
  • quote:

BU GÜNCELLEME GELEN ARKADAŞLAR İMEİ SONU SIFIR OLAN VARMI? HERHALDE ENSON BİZ ALCAZ SAÇMA SAPAN GÜNCELLEME DAGITIMI
    Benim de 0

Güncelleme geldimi?

Bende sizdenim gelen giden bir şey yok hala. İmei son rakamlar 89

• quote:

Güncelleme geldimi?
    Maalesef gelmedi henüz.

• Ayın 23 akşam geldi. İmei 98 ile bitiyor. Turktelekomdan alınma daha önceki güncelleme /yamalarda benim tele ayım23 'ü 24' ü gibi gelmişti ama Çok dikkat etmemiştim. Şimdi netleşti ilk paylaşımdan üç hafta sonra alıyorum güncellemeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ö.rümcek -- 24 Temmuz 2018; 7:49:30 >
  • banada gelmedi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmei sonu 70 hala gelen bisey yok gelceginide sanmiyorum bu gidisle

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.