Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lestet

Bana hala gelmedi Türkiye kayıtlı cihaz. Bu hafta gelir belki. Çift tıklama ile ekran açıp kapama gelse keşke.
    Bende çok istiyordum çift tıklama ile ekran aktif etmeyi ancak buradan bir arkadaş o özelliğin donanımsal olduğunu yazılımla alakalı olmadığı söylemişti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

Bu özellik daha önce yoktu sanırım.ancak etkin olduğunda Samsung lardaki gibi simge çıkmıyor.samsunglarda wifi anteni ve ahize şeklinde bir simge çıkıyordu...

• Turk telekomdan alma cihaz hala bnada gelen bir guncellme yok bunlarin dagitim seklini........

• Daha gelmedi android 8

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

• ★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

Oreo ile sanki daha iyi gibi ekran süresi...?

• Güncelleme gelmeyen arkadaşlar bidaha kontrol etsinler. Biraz önce geldi bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TektusKOR

Bu özellik daha önce yoktu sanırım.ancak etkin olduğunda Samsung lardaki gibi simge çıkmıyor.samsunglarda wifi anteni ve ahize şeklinde bir simge çıkıyordu...
    Modu wifi yapın , Wowifi olarak çalışır.
    Sanırım hattınız vodafone değilse mobile veride çalışmıyor, sadece Wifi de çalışıyor.

• Az ömce 8 güncellemesi geldi yaptım.

Assistive touch kayboldu tekrar bulamadım bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Modu wifi yapın , Wowifi olarak çalışır.
    Sanırım hattınız vodafone değilse mobile veride çalışmıyor, sadece Wifi de çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Bende denemek için bugün wifi ye çektim ayarı. Hattım Vodafone .

Ancak yine de bir simge falan çıkmadı.

Yedeklerimi alıp formatlamayi düşünüyorum. Belki kendine gelir. Gerçi simge kesinlikle çıkıyor mu onu da bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

Az ömce 8 güncellemesi geldi yaptım.

Assistive touch kayboldu tekrar bulamadım bilen var mı?
    Ayarlar

Sistem

Bu menü içersinde sanırım dediğiniz.

Şekil ve uygulaması değişmiş bende alışmaya çalışıyorum...

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

• TektusKOR kullanıcısına yanıt
    Bende Vodafone kullanıyorum, mobil veride volte, wifi de wowifi yazıyor. İsterseniz bi reset atın. Belki düzelir.

• Herkese merhaba..

Şuan a5 2016 kullanıcısıyım, p10 lite alınır mı? Oyun ve pil performansı nasıl? İnternette baktımda p10 lite'ın oyun performansını Türklerden yapan olmamış.

Uzun süre kullanan arkadaslarım yorum yapabilir mi? Fiyat-Performans telefonu mudur? 2000TL ye kadar alınabilecek en iyi telefon diyebilir miyiz?

• Akşam kardeşimin telefonuna da Oreo geldi mutluyuz :)

• bu telefonu almayı düşünüyorum. tavsiye eder misiniz.

teşekkürler
  • Kesinlikle tavsiye ediyorum.... Bütün Huawei cihazlar içinde en stabil olanı bu...

• Güncelleme geldi bütün farkları görebileceğimiz bilgi yazısı gibi bir şey var mı ona göre keşfedelim telefonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme gelmeyen bi ben kaldım sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz daha 187 deyiz bırak 209 u oreo yu
  • Hala gelen giden birşey yok.

• Bugün oreo bildirimi geldi yükledim. Cihaz kipadan alınma ithalatçı garantili olanlardan. Daha önce Sony Xperia C4 kullanırken 5.0 dan 5.1 e yükselttim 5.1 çok daha iyiydi daha sonra HTC ONE A9 da 6.0 dan 7.0 a yükselttim ve telefonu satmama sebep oldu diyebilirim. Aslında güncelleme yapmayı düşünmüyordum ama bir anda yaptım Sıfırlayıp baştan yüklemek vardı aklımda ama gerek yok gibi şimdilik bir problem görmedim.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.