Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme alanı arkadaşlar, emui 8'le gelen app gallery uygulaması ülkemizde kullanılmıyor! Bölge değiştirip deneyen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün sabah itibariyle Emui 8 Android 8 güncellemesi geldi telefonuma arkadaşlar 2.4gb civarı boyutu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 30 Temmuz 2018; 23:0:15 >
  • dün akşam banada geldi sonunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel SONUNDA GELDİ😉😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P10 lite gpu turbo guncellemesi alacak mı

• Sonunda geldi banada ekstra olarak g3zinti tusu iyi olmus istedigimiz yerden geri gelip gecis yapabiliyoruz

• Bana da geldi. Gelmeyen kalmamıştır artık umarım

• Nihayet

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

• Beyler bu renk modundaki varsayılan bana çok sarı geliyor. Güncelleme gelmeden önce nasıldı renk kodu soğuk olan gibiydi galiba bilen var mı?

• Güncelleme yapan arkadaşlar olumlu olumsuz yönlerini paylaşırsa iyi olur.

Teşekkürler

• Bazı uygulamalar eskisine göre daha geç mi açılıyor bana mı öyle geldi ? Spotify mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: -benjamin-

Bazı uygulamalar eskisine göre daha geç mi açılıyor bana mı öyle geldi ? Spotify mesela
    Eğer üşenmezseniz kesinlikle telefona reset atın .
    Çok daha akıcı oluyor...
  • ★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

• hafif bi kasma yaşayan var mı güncelleme sonrası?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -benjamin-

Bazı uygulamalar eskisine göre daha geç mi açılıyor bana mı öyle geldi ? Spotify mesela
    Bende de sanki böyle durumlar var hatta sanki pil olayı biraz sıkıntılı... Burada bahseden arkadaş baya rahatladı

demiş hard resetten sonra... Bakalım bende yapicam

• Beyler kutudan çıkan kılıfın aynısını nerden bulabilirim?

• Ne degisti simdi guncellemeyle arkadaslar ben uzagim da bayagi

• güncellemeden sonra kilit ekranında mesaj, çağrı, whatsapp mesajı vb. hiçbirisinin bildirimini göremiyorum. Örneğin mesaj geldiğinde uyarı veriyor ancak ekranda birşey yok kilidi açınca görebiliyorum. Bildirim izin ayarlarında baktım tüm izinler verili olmasına rağmen çözüme ulaşamadım aynı sorunu yaşayıp çözen varmı?
  • canhavli38 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden sonra denemedim ama bazı kilit ekran da bu sorunu yaşamıştım. Magazin kilit ekranı nı kullanmıştım. İkincisi güvenlik ayarlarıda buna sebeb olabiliyor. Başkası okumasın diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canhavli38

güncellemeden sonra kilit ekranında mesaj, çağrı, whatsapp mesajı vb. hiçbirisinin bildirimini göremiyorum. Örneğin mesaj geldiğinde uyarı veriyor ancak ekranda birşey yok kilidi açınca görebiliyorum. Bildirim izin ayarlarında baktım tüm izinler verili olmasına rağmen çözüme ulaşamadım aynı sorunu yaşayıp çözen varmı?
    Aynı sorunu bende yaşamıştım ilk telefonu aldığımda...

Farklı bir tema yuklemiştim ve bildirimler ne yaptıysam görünmüyordu. Bende indirdiğim temayı tema kısmından düzenle bölümüne girerek kilit ekranı seçeneğini magazin yaptım. O zaman bildirimler düzeldi. Sanırım bazı temalarda saatin konumu v.b sebeplerden dolayı bildirimler görünmüyor.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.