Bildirim
★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (55. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bana daha 8.0 güncellemesi gelmedi. 03 hangi ülke koduysa. -
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: glorya_
Wifi+ yıl kapat düzelir
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
P10 lite çift hat telefon alınır mı arkadaşlar . Nasıl çift hat ta sorun oluyor mu Ya da onerirmisiniz . Önermeyen varsa hangi çift hat telefon alınır o fiyatlarda . Teşekkürler
Arkadaşlar bana bir yardım etseniz çok sevindirirsiniz beni 2 ay önce telefona yanlış yazılım yükleme sonucu brick oldu.recovery sayfasına geliyor ilerisi yok hafıza içinede girilmiyor sadece format atılıyor eve gidince foto eklerim şuan işteyim. pc üzerinden dowload moddan stock rom nasıl atabilirim çift hatlı servise yolladım 300 lira istediler :( 1 aylık telefondu daha 1 ay oldu hakem heyetine şikayette bulundum beklemedeyim telefonda evde yatıyor. Bir vicdanlı yardım sever varsa aranızda el atın çözelim şu işi. -
Güzel telefon tek sıkıntısı servis olayı ismini duymadığın servisle iş birliği yapıyorlar. servis dışında telefonda sıkıntı yok güzel ve hızlı fiyat performans telefonu.ama 200 300 fazla ver türkiye garantili al için rahat etsin derim.quote:
Orijinalden alıntı: Dafh
P10 lite çift hat telefon alınır mı arkadaşlar . Nasıl çift hat ta sorun oluyor mu Ya da onerirmisiniz . Önermeyen varsa hangi çift hat telefon alınır o fiyatlarda . Teşekkürler -
Herkese merhaba, telefonun kamerası ile resim çekerken 1, 2 diye sayıp çekiyor. Ben mi ayarları bozdum bile medim ama tuşa basınca hemen nasıl foto çekebilir bilen var mı
Kamera ayarlarından zamanlayıcıyı kapatın düzelir.quote:
Orijinalden alıntı: ö.rümcek
Herkese merhaba, telefonun kamerası ile resim çekerken 1, 2 diye sayıp çekiyor. Ben mi ayarları bozdum bile medim ama tuşa basınca hemen nasıl foto çekebilir bilen var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: suskunn86
Arkadaşlar bana bir yardım etseniz çok sevindirirsiniz beni 2 ay önce telefona yanlış yazılım yükleme sonucu brick oldu.recovery sayfasına geliyor ilerisi yok hafıza içinede girilmiyor sadece format atılıyor eve gidince foto eklerim şuan işteyim. pc üzerinden dowload moddan stock rom nasıl atabilirim çift hatlı servise yolladım 300 lira istediler :( 1 aylık telefondu daha 1 ay oldu hakem heyetine şikayette bulundum beklemedeyim telefonda evde yatıyor. Bir vicdanlı yardım sever varsa aranızda el atın çözelim şu işi.XDA Developers
Service Roms -DLOAD for C432,upgrade O-O or N-O, unbrick, locking bootloader, etchttps://forum.xda-developers.com/p10-lite/development/service-rom-b362-c432-upgrade-o-o-n-o-t3813946
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sağolasın,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ö.rümcek -- 15 Eylül 2018; 8:25:38 >
-
-
-
Yazı tipi değiştiyse çıkması lazım ilginç..
Arkadaşlar bende p10 life aldım sanıyordum ama cihazın adı huawai hoca 2i sorum olurmu epey karşılaştırması baktım aynı gibi ama emin olamadım cihazı migrostan 1950 aldım
Arkadaşlar bende p10 life aldım sanıyordum ama cihazın adı huawai hova 2i cıkıyor sorun olurmu epey karşılaştırması baktım aynı gibi ama emin olamadım cihaz bu www.sanalmarket.com.tr
Huawei Mate 10 Lite - Gold Cep Telefonu (Elect) - Migroshttps://www.sanalmarket.com.tr/huawei-mate-10-lite-gold-cep-tel-elect-p-255dca7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serderi -- 26 Eylül 2018; 14:21:5 >
Mate 10 Lite almışsınız. P10 lite değil. -
Teşekkürler ben 10 sayısına takılı kalmışım peki bu telefonla ilgili bir olumsuz bir görüşünüz yada olumlu varımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serderi -- 26 Eylül 2018; 20:35:10 >
Arkadaşlar sıvı teması yüzünden p10 lite cihazın batarya öldü. Servis derseniz şeref yoksunu, ne yedek parça satıyor, ne servis hizmeti veriyor. "Gerçek" orijinal batarya nereden bulabilirim?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X