Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TektusKOR

Aynı sorunu bende yaşamıştım ilk telefonu aldığımda...

Farklı bir tema yuklemiştim ve bildirimler ne yaptıysam görünmüyordu. Bende indirdiğim temayı tema kısmından düzenle bölümüne girerek kilit ekranı seçeneğini magazin yaptım. O zaman bildirimler düzeldi. Sanırım bazı temalarda saatin konumu v.b sebeplerden dolayı bildirimler görünmüyor.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam. Ekran kilitleme şeklini magazin kilit yaparsanız hangi temayı uygularsanız uygulayın bildirimler kilit ekranında görülür. Son güncellenen temalar da sorun yok ama bazı temalar da bildirimleri görmek için magazin kiliti kullanmak zorundasınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hisuite bağlantısını bir turlu yapamadım. Resimdeki kısmı onaylıyorum ancak "bir uygulama kısıtlama yapıyor" seklinde bir uyarı veriyor. Pc bağlantısı Deneyen varmı acaba?

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

• ★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

Yeni güncelleme geldi

• glorya_ kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi son alanlardanım , bunun bana gelmesi 1 ayı bulur büyük ihtimalle
  • Dünden belli 07.08 2018, rehbere linkledin musallat oldu. Sürekli rehberi linkledin ile eşitle diyor. Ama benim hesbım yok öyle bir isteğimde yok. Bu sadece ben de mi başkasında da var mı?

• güncellemeden sonra hafif kasmalar başladı.

telefonu fabrika ayarlarına mı sıfırlayayım ,yoksa reset mi atmalıyım ?

ikisi arasında ne gibi fark var ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme sonrası telefonda bir fark oluşmadı benim açımdan. hız konusunda hiç bir fark olmadı. fabrika ayarlarına da dönmedim.
  • Arkadaş bu telefonu babama almayı düşünüyorum. Fiyatı 1600 TL, hala bu fiyata önerir misiniz?

• Ben öneririm hocam. Güncellemeler biraz geç de olsa geliyor. Telefonda herhangi bir kasılma takılma yok. Özellikleri gayet yeterli. Tek kötü yanı kamerası ama fotoğraf çekimiyle uğraşılmıyorsa yeterli denebilir.

• _OxoskvA_ _ kullanıcısına yanıt
    Yanlış görmedim ise migros ta 1400 satılıyor bir bakın isterseniz. Şarjı bence iyi gidiyor.

• sonuç olarak güncelleyelim mi?

• Güncellemeyi rahatlıkla yapabilirsiniz arkadaşlar hiç bir donma kasma yok bende. Migrostaki 1400 tl lik İthalatçı garanti.

• bende bu telefonu almayı düşünüyorum telefonda herhangi bi sorun varmı ve camı falan saglammı bide şarjı kaç saat gidiyo ? ona göre almayı düşünüyorum
  • Ata121 A kullanıcısına yanıt
    Kronik sorunu yok.ben iki kere 50 cmden betona düşürdüm ki ekran koruyucu kullanmıyorum camına bir şey olmadı çok küçük bir çizikle atlattık. şarj ise 5-6 saat arası ekran süresi alıyorum.kasma vs yok...

• Telefonun sorunu arka camın çok kolayca ve bolca çizilmesi. Saçmalık olan şu; lensin üzerinde de aynı cam var. Dolayısıyla kamera üzerinde de aynı çizikler oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Telefonun sorunu arka camın çok kolayca ve bolca çizilmesi. Saçmalık olan şu; lensin üzerinde de aynı cam var. Dolayısıyla kamera üzerinde de aynı çizikler oluyor.
    Evet bende bundan şikayetçiyim. Aynı zamanda ön camı da çok kolay bir şekilde çizilebiliyor. GG olmayan Samsung telefonlarda bile bu kadar olmuyordu.

Şarj aletim bozuldu istersek sadece aksesuarı garantiye yollayabilirmu?uz ama ben cihazı da yollayacağım müşteri memnuniyeti açısından değiştirilmesini talep edeceğim.

• Arkadaşlar bu nedir sürekli çıkmaya başladı.

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

• İş yerinde bir abimizde bu telefondan var ama dün telefon birden kapanmış ve bir daha açılmamış.

Telefonu bana verdi ve açmaya çalıştığımda sürekli açılış ekranındaki huawei logosunda bir döngü içine girdiğini gördüm cihazın. Yani cihaz açılır gibi logo geliyor sonra logo gidiyor tekrar logo geliyor ve bu süreç devam ediyor.

Zorda olsa recovery ekranına girmeyi başardım ve factory reset attım ama sonuç aynı.

Başına bu tür bir olay gelen veya çözüm hakkında tavsiyesi olan varmı acaba.
  • Bugün b367 güncellemesi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glorya_ -- 30 Ağustos 2018; 18:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir1453

Arkadaşlar bu nedir sürekli çıkmaya başladı.

Wifi+ yıl kapat düzelir

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.