Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
64
Favori
485.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisi tecrübesi olan yok mu bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan10tr

Arkadaşlar mrb, dün akşamdan bu yana telefonla ilgili bir sorun yaşıyorum, birkaç uygulamada yapıyor bunu, örneğin ntv uygulamasına giriyorum daha açılmadan kitlenmiş gibi yapıp uygulamadan atıyor, e postada da aynı şekilde, açıyor 1 2 saniye sonra kitleyip dışarı atıyor, bundle uygulamasında yapmıyordu mesela şimdi onda da yapmaya başladı. Optimizer uygulamasından Optimizer ettim, kapattım açtım, açarken ses ve power tuşuna basıp cache temizleme yaptım ama işe yaramadı, böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmak lazım? Teşekkürler

Android system webview uygulamasını play Store üzerinden güncelleyin. Güncelleme yoksa uygulamayı kaldırıp öyle deneyin.

• rawkid2 kullanıcısına yanıt

Hocam o dediğinizi bulamadım ama Google güncellemesi görünüyordu onu yaptım tesadüf mü bilmiyorum sonrasında düzeldi teşekkür ederim

• Arkadaşlar P10 plus kullanıyorum da telefondan genel olarak çok memnunum sadece tek sıkıntım video çekerken devamlı odaklama sorunu yaşıyorum.Sabit bir yerin videosunu çekerken nispeten az oluyor ama telefonu sağa sola gezdirince kayıt esnasında devamlı focus odaklama sıkıntısı oluyor hep git geller oluyor.Acaba benim telefonmu böyle yoksa bütün p10 pluslarda mı bu sorun var.Yardımcı olursanız çok sevineceğim.

• Kamera son dönemlerde çok bulanık çekmeke başladı ve odaklama sorunu yaşıyorum. Bunun sebebini bilen varmı.

• Temiz 2. El P10 Plus 6/128 TR Cihazı varsa alabilirim arkadaşlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • P10 cihaz soğuk havalarda kapanıyor. Var mı bu sorunu yaşayan?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anakart arızası nedeniyle vedalaştık. Üzücü oldu. Şahane konfigrasyonlu güzel bir telefondu.

• eRecovery kısmına giriyor, download latest version and recovery seçince failed diyor. Başka bir şey yapılmıyor değil mi... Çözümü yok mudur? Telefoncu çok para istemiş, herhalde dediğiniz gibi anakartta bi parça gitti eMMC olabilir. İnternette baya bakındım, aynı sıkıntı çoğu kişide var yabancı forumlarda da. Kronik...

• p10 ya da p10plus için, şuanda kullandığınız notlar uygulamasının apksını atabilir misiniz? Başka bir cihaza yedeklemeyi geri yüklemem gerekiyor da notlar uygulama sürümleri farklı olduğu için atamıyorum.

• Maalesef epey oldu cihala vedalaşalı. Muhtemelen Google Play üzerinde de kaldırmışlardır. Spesifik cihaz forumlarına bakmanızı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.