Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: focusone

Ayarlar - pil den

Resim ekleyemedim

Alıntıları Göster
    Öyle bir ayar bulamadım dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,

Mümkünse açık havada fotoğraf çekip ekleyebilir misiniz? Acaba bende mi sorun var,yoksa kamera cidden vasat mı merak ediyorum. Bir de şu alttaki sanal butonlardan yuvarlak olanına basınca renkli toplar beliriyor küçük küçük. Daha önceden var mıydı bilmiyorum, yeni dikkatimi çekti. Onu kapatmanın bir yolu var mı?
  • Merhaba mavi bir p20 lite ile aranızdayim. Ilk intibam cok olumlu. P9 lite 2017 den gectim. Sadece swift keyboardu sevmedim.

• mmdonmez M kullanıcısına yanıt
    Evet. Renk ayarı ise telefonun menüsünden değil ilgili programın menüsünden yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellefleur

Benimki cook yavas doluyo mesela. 2 saati geciyor fullemek. Ama gun icinde sik kullanmama ragmen 7 saate yakin pil omru aliyorum.bu yuzden memnunum. Iphonedan gecrtim cok rahatladim. Iphone 6 plusi gunde 3 kere sarj ederdim

Alıntıları Göster
    Şarj aletiniz de Huawei quick charger gibi bir ifade mevcut mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: focusone

Evet bulmuşşun ama olmuyorsa sıkıntı var. Servis yada hard reset.
    Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz. Bildirimlerin sayı değil simge şeklinde gösterilmesiyle bir telefon servise gönderilir mi yada hard reset atılır mı?

İstediğiniz ayar

Ayarlar--->Uygulamalar ve bildirimler--->Bildirim yönetimi--->yukarıda sağdan 3 noktaya basınız ve simge bildirimleri seçeneğini seçiniz--->İşaret görüntüleme modu yazan yere tıklayınız--> Okunmamış mesaj seçeneğini seçiniz.
  • Parmak izimi bir turlu kaydetmeyi beceremedim. İz cok silik oldugundan tanımıyor hic bir parmagimi tanıtamadım 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nihilous kullanıcısına yanıt
    evet.ama hiç de quick değil :) ama sorun değil benim icin çünkü çabuk bıtmıyo.geceden geceye takıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Arkadaşlar tefonun pubg performansi nasil oynayan varmi? Kasma, takilma, oyundan atma vs. Zira benim için onemli. Bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
    Bugün yükleyip denedim. 20 dakikalık oyunda takılma olmadı. Pil tasarrufu kapalı. Oyun, otomatik olarak düşük çözünürlükte ayarlanıyor. Ayarlara baktım ama değiştiremedim. Pil 20 dakikada %66'dan %60'a düştü.
  • Arkadaşlar ben de bugün eşime aldım.. Sanal geri tuşunu sağ tarafa alma şansımız yok mu? Bir türlü bulamadım..
  • sahinsah52 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>sistem>sistem gezintisi>gezinti çubuğu

• Eyvallah kardeş, çok aramıştım. Çok makbule geçti.

Ana mesajda püf nokta bilgilendirmeler yapılabilir.

Mi6 konusu bu yönde çok iyi.. Bir ç ok sorunun cevabına ilk mesajda ulaşabiliyorsunuz..
    @bunkerops

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinsah52 -- 30 Mayıs 2018; 0:56:7 >
  • Tasarimi guzel diyecek bisey yok ama

Bu huaweinin ara modelleri cok problemli ve kalitesiz ustundeki kirin 659 snapdrgn 430 dan bile kotu bi islemci zamanla takilmalar oluyor ve telefon da isinma problemi var p10 da da vardi oda guzel tel di ama cok can alici yerde sorunlari vardi mesela iki ayni tel i aliyorsun biri digerinden 20 dk erken sarj oluyor arayuz guzel ama yazilim guncellemeleri iyilestirecegine bu ara modelleri dahada kotulestiriyor

Bence snapdrgon 660 ve 636 li teller tercih edilebilr daha stabil

Ancak acik mavi renkli olan efsane guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: guneyonur

Merhaba mavi bir p20 lite ile aranızdayim. Ilk intibam cok olumlu. P9 lite 2017 den gectim. Sadece swift keyboardu sevmedim.
    Tambu klavyeyi öneririm.
  • Cihaz tam anlamıyla fakir iPhone X'i
    Bu arada kamera için almayı düşünenlere tavsiye etmem.

• Cihazı dün satın alınmış buldum bende. Şarj süresi benim de dikkatimi çekti. Dakikası dakikasına dikkat etmedim fakat 0 dan 100 e 3 saati buldu. Değişime gönderen arkadaş şarj yüzünden mi değişim verdiler. başka bir sorun daha var demişsiniz onuda belirtirseniz dikkat ederiz bizde.
  • Ayrıca resimde görüldüğü üzere ayarlar simgesini üzerinde bildirim olduğunu belirtiyor, girmediğim ayar bölümü kalmadı bulamadım. Şarj tamamen dolduğunda, hala şarj aldığı simgesi sizde de çıkıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektro Dalga

Cihazı dün satın alınmış buldum bende. Şarj süresi benim de dikkatimi çekti. Dakikası dakikasına dikkat etmedim fakat 0 dan 100 e 3 saati buldu. Değişime gönderen arkadaş şarj yüzünden mi değişim verdiler. başka bir sorun daha var demişsiniz onuda belirtirseniz dikkat ederiz bizde.
    benim sarjin dolmasi 2 saati geciyodu ama asil sebep kamera caminda hava kabarcığı gibi bisey vardi 3 saatte doluyosa sorun var işte huawei destegi arayin onlarin diyeceği formatla dene olmazsa servise gönderirsin bu sorun bir çoğunda mevcut

arkadaşlar telefonunuzda geri bildirim varsa ordan sarj sorununu bildirin yada arayarak mail atarak vs bu soruna çözüm bulmazlarsa hepimizin elinde patlar demedi demeyin 1 bucuk saatte dolanlar ideal benimki 2saati geciyodu 3 saat 4 saat diyen var cok fazla hemde bu sikayet herkes bildirsin çözüm bulunsun youtube bakın bu sorunun üstüne düşen olmadi mesela zenfone 5 cikti ahize sorunu var denildi hemen düzeltildi bundada sarj sorunu var önemli bi sorun hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi la1end38 -- 30 Mayıs 2018; 19:50:50 >

• Elektro Dalga E kullanıcısına yanıt
    Şarj %100 iken şarj aleti takılıyken simge sarja takılı olarak gösteriyor.

• merhaba,

bluetooth açıldığında aşağıdaki hatayı alıyorum. nedir bilgisi olan var mı?
    bir de bazı bluetooth kulaklıkları eşleştiremiyorum, bu hatayla ilgisi olabilir mi acaba?

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.