Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bunkerops

Telefonu kılıfsız kullanacaksanız mavi olabilir, kılıfla kullanacaksanız rengin bir önemi yok bence
    Kılıf kullanmıyorum genelde, cihazı az önce bayiiden aldım. Yalandan yere 1 hafta müşteri hizmetleriyle uğraştık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun bir süre xiaomi mi 6 kullandım. Sinirlenip telefonu kırdım.
    Peşin param olmadığı için vodafone den p20 lite aldım mavi olandan.
    Yalnız mi 6 dan geçtiğim için mi acaba bu telefon inanılmaz yavaş geliyor.
    Adamı çıldırtıyor bazen. Yoksa bu telefon için o hızı normal mi?
  • Muratt_ M kullanıcısına yanıt
    6S den geçtim telefon son derece akıcı sadece oyun performansı düşük ama benim öyle bir beklentim olmadığı için sorun etmiyorum.

• HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

nasil cekmis sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

nasil cekmis sizce?
    Asla kötü denemez, ama çok iyi de değil. (Fotoğraf kalitesi için söylüyorum, yanlış anlaşılmasın )

• Siz bu telefonu 85x24 ay taksitle mi aldınız? Fiyat çok iyi
  • Bir mi 6 performansı bu cihaz için zor. Orta segment eninde sonunda.
  • ressamsefer R kullanıcısına yanıt
    Evet fiyat çok çok iyi vodafoneda

• BT ile müzik dinlerken sıkıntı yaşayan var mı? Aracın multimedya sistemi ile eşleştirdiğimde Fizy üzerinden müzik dinlerken şarkıları yarıda kesiyor bazen. Programı kapatıp açmak zorunda kalıyorum.
  • Arkadaslar huawei almayi düsünüyorum iphone 7 sonrasi gecis yapacagim sizce pisman olurmuyum tavsiye edermisiniz kullanan arkadaslas?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olursun alma.
  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    Sony den geçme sebebim sizin sorunun benzeri idi... Sony de bt bağlantısı çok sorunlu idi hatta bağlamak bile bazen işkence oluyordu. Ancak p20 lite da bu sorunu hiç yaşamadım..

Şu ana kadar gayet başarılı bende...

• IPhone 7 den ona geçersen pişman olursun tabi. P20 lite çok güzel tasarlanmış ama içi o kadar da dolu değil. Kanerası pek iyi sayılmaz iPhone 7 ye göre oradan moralin bozulur.

• Herkese merhaba;
    Cumartesi Vodafone Faturalı hat üzerinden (85TLx24ay) ben de p20 lite cihazı alarak aranıza katıldım.

Aslında yorum yapmak için biraz erken ama hoşuma gitmeyen tarafları öncelikle dile getirmek isterim.
    Eşime 1 ay önce P Smart modelini aldık, yaklaşık 500TL daha ucuz bu telefon ile arasında kullanım olarak hiç bir fark yok. Zaten karşılaştırma sitelerinden karşılaştırma yapılırsa ufak ayrıntılar hariç bir fark olmadığı görülecektir (bellek, ram), arayüzleri aynı, kasa aynı, ekranda ufak nüanslar hariç aynı, tek özellik çentik. Eşimin telefonunu yan yana koyup 3gb ram ile 4gb ram arasındaki farkı anlayamadım bile. Cihazın mavi gövdesine kanıp boşuna fazladan para vermişim.
    Bu cihazı alacaklara tavsiyem kullanım alışkanlıklarınıza bakıp tercih etmek.

İkinci kişisel hoşnutsuzluğum ekranın netliği, yaklaşık 3,5 yıl LG G3 kullandım, dokunmatiği bozulmamış olsa değiştirmeyi düşünmezdim bile, G3 ile bu cihaz arasında bariz bir netlik farkı var, o renk doygunluğu yok bu cihazda, daha önce de G2 kullanmış biri olarak G6 bakındım ama maalesef alamadım, LG benim gibi sıkıntısız ve cihazı ile barışık müşterilere bile cihaz satamaz hale geldiyse vay haline!

Üçüncü hoşnutsuzluğum bu çentik, normal kullanımda hoşuma gidiyor ve kullanmak istiyorum, lakin video yada oyun oynarken görüntünün çentiğin arkasına gelmesi çok kötü, herhalde 18/9 ekran telefonların genel sıkıntısıdır.

Bunların dışında telefon genel olarak güzel, ahize sesi oldukça yüksek, benim gibi duyma özürü olan bir insanı üzmedi diyebilirim, arayüz akıcı, bildirim sesini kısmayı bir türlü beceremedim, ayarı bulamadım, parmak okuyucu cihazı direkt açıyor lakin güç tuşuna basmadan kapatmayı beceremedim, kamera çekimleri benim için yeterli, resim sanatçısı değilim sonuçta, düzgün olarak anılarımı ölümsüzleştirsin yeterli.

İlk şarj çok uzun sürdü, 08:00 gibi tam sıfır olarak koyduğum şarj ancak 12:30 civarında %100 gördü ki acaba dedim, akşam şarja taktığımda %60 civarı vardı, 12:30 - 22:30 arası kullanımda sadece %40 düşmesi oldukça iyi, hatta sabah 06:00 da çıkardığım şarjım şu an 17:40 ve %84 şarjda oldukça iyi.

• quasimodo32 kullanıcısına yanıt
    çentiği ayarlardan kapatabiliyorsunuz hocam...

Ayarlar - ekran - çentik - çentiği gizle
  • HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

Mobil veri ve Wifi karışık oyun oynanmadı.

• Tam uyumlu Ekran koruyucu bulamadım, ben mi beceriksizim yoksa piyasada mı yok, 18/9 uyumlu diye takıyorlar yanlarda beyaz boşluklar kalıyor.

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: quasimodo32

Tam uyumlu Ekran koruyucu bulamadım, ben mi beceriksizim yoksa piyasada mı yok, 18/9 uyumlu diye takıyorlar yanlarda beyaz boşluklar kalıyor.

Şöyle bir şey almanız lazım, benim cihazımdaki de tam korumuyor, kenarlarda boşluk var.
    5D Temperli Cam

• bende 2 gün önce p 20 lite aldim.Gelir gelmez sarja taktim %100 oldu.Sabah kullanmaya basladim instagram facebook whatsapp flan öğlen bi baktım sarj %32 ye düştü.Huawei müsteri temsilcisini aradim tekrar sarj edin yen diye olabilir dedi.Tekrar %100 yaptım sabah yine kullandim neti kapatsam bile su gibi gidiyor.Az önce konustum yetkiliyle yazılımsal olabilir.Telefonuzu sifirlayin olmazsa bize gönderin sorun donanımsal olabilir dedi.Çoğu sikayet sitelerinde yeni alanlar bu sorunla karşilaşiyor.Burda hiç bu sorunla karsılasan birisi varmi.Bütün hevesim kursagimda kaldi.
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    İphone 7 ye alternatif olarak p20lite değil p20 olur. Ki p20 iphone 7 ye bana göre fark atar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.