Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben iPhone 7'den p10'a geçtim. P10 bile iPhone 7ye on çekti hocam. Şu an p20 kullanıyorum kalite bir cihaz. Huawei ile hiç bir iPhone kıyaslanamaz bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei cloud kullanabilen var mı p20 lite'ta ?
  • oKsEAt kullanıcısına yanıt
    Henüz Türkiye'de kullanılamıyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar saçmalık ötesi bir sorunum var WhatsApp'da biriyle konuşurken Bi anda ana sohbet ekranına dönüyor kendi kendine ne yaptıysam düzelmedi bu sorunu yaşayan var mı benim gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Lorenz -- 8 Haziran 2018; 22:41:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christian Lorenz kullanıcısına yanıt
    WhatsApp i silip tekrar kurmayı denedin mi?

• Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Hard reset attım whatsappı defalarca sildim yükledim sonuç aynı ayrıca telefon 3 saatte şarj oluyor hızlı şarj yok çıldırıcam gerçekten.

• Merhaba arkadaşlar,

Mirror share kullanırken tv de ekran çerçeveleri çok büyük oluyor. Tv üzerinde de ekran oranı 16:9 ve değiştirmeye izin vermiyor. Bu özelliği kullanıp da tam ekran izleyebilen var mı ? Fotoda görebilirsiniz ne demek istediğimi.HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]
  • Merhaba , arkadaşlar ben telefonda geniş açi foto çekemiyorum hic bi değişiklik olmuyo benmi yapamiyorum…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelleous

Merhaba , arkadaşlar ben telefonda geniş açi foto çekemiyorum hic bi değişiklik olmuyo benmi yapamiyorum…
    Geniş açıdan kastınız nedir?
  • Telefon 2 haftaya yakındır elimde kullanıyorum. Kullanım şekil ve detaylarıma göre size bilgilerim şu şekilde;
    Telefonu Sürekli Mobil veri ile kullanırım sensörlerin bir kısmı açık.
    oyun olarak günde 5-6 defa pubg mobile oynuyorum kendi data verimden
    ŞARJI günde sadace 1 defa çok kullanırsam 2 defa oda yine oyun oynamak için süre kalsın diye
    Kamera konusun buluduugnuz mekanlara göre ayarları ayarlarsanız başarılı sonuçlar elde ediliyor.
    Telefonu kılıfsız ve ekran koruyucusuz 2 hafta kullandım cebimde anahrat para vb varken bile ekran da kasada çizikler olmadı Ama kasa ile ekran arasında ince ızgara var orası o kısım toz girince çirkin oluyor çıkması ugraştırıyor.Dedim gibi 3-4 saat pubg mobile oynadıgım halde telefonda ısınma olmadı diyecek kadar az belli olmuyor Ki birde Mobild veriden açıyorum daha çok güç tükettigi halde böyle sadece 1 şekilde ısnıyor şarJ takılı iken oynamya kalkarsanız telefonda Isınma oluyor buda pek tabi her cihazdan olur.
    Mavi Rengi çok şık kılıfsız kullanacaklara tavsiyemdir.
    Parmak izi ve Yüz tanıma ile kullanuyorum o duruma göre hangisi daha kolayıma geliyor ise o şekilde açıyorum.
    Sorularınız sorunlarınız varsa buyurun. Birde WİFİ OLSUN OPERATÖR ÇEKİM GÜCÜ OLSUN ÇOK BAŞARILI.
    -----
    Yaşadıgım tek sorun HUAWEİ UYGULAMALARININ BAZILARI BELKİ TAMAMI ÜLKEMİZDE DESTEKLENMİYOR.
    Unutmayın Cihazlar şans işidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanbjk1 -- 11 Haziran 2018; 12:7:11 >

• Beyler ekranının sağ üst köşeden aşağı doğru yaklaşık 2 cm yanma oldu günden güne rengi değişiyor servise vereceğim bi yedek tel bulursam sizce tamir edip ekran mi değişirler yoksa cihaz tamamen mi değişir?

• arkadaslar rehberler ilgili problemim var,
    mesela bı numara mesaj attı o numarayı kaydediyorum kaydedıldı diyor ama ben hala numara olarak goruyorum,isim yazmıyor.numaranın üstüne gelip düzenle secenegını sectıgımde o kısımda kaydettıgım ismi gorebılıyorum.bu problemi yasayan hiç yomu bunu nasıl duzeltreblırım? bir de herzaman olmuyor bu dedıgım arada oluyor.bazı numaraları sorunsuz kaydederken kımısınde bu hatadan dolayı kaydedemiyorum.
  • Htc 10'dan geçtim bu telefona.

Ciddi anlamda canımı sıkan şey şu, Htc'de ekrana bakışınızı takip ederdi. Birşey okurken falan ekran kapanmazdı. Bunda direkt kapanıyor. Htc'de hiç farkına bile varmadığım özellik bu telefonu kullanınca anlam kazandı.

Ek olarak parmak izi tarayıcı ilk aldığımda canavar ötesiydi, muhteşemdi. Şu an bir parmağımı tanımıyor, birini de zor tanıyor. Resetledim parmak izlerini ama değişen bişi yok. Yüz tanıma da ilk alındığı günkü gibi değil.
  • Arkadaslar merhaba

Turk Telekom hatti kullaniyorum Volte ozelligini konuşmada kullanmak istiyorum. Turk Telekom diyor ki hattinizin Volte ozelligi acik telefon desteklemiyor. Huawei yetkilisi de diyor ki telefon destekliyor hattin da desteklemesi gerekiyor.

Hangisi dogrudur acaba?

• Sprt06 S kullanıcısına yanıt
    P20 lite volte ve vowifi destekliyor. Ancak Türkiye'deki gsm şirketlerinin aktif etmesi gerek bunu yani sorun huawei'de değil türk telekomda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriyurga

P20 lite volte ve vowifi destekliyor. Ancak Türkiye'deki gsm şirketlerinin aktif etmesi gerek bunu yani sorun huawei'de değil türk telekomda.
    Birkackez gorustum onlarda telefon desteklemiyor diyor.

• Sprt06 S kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gün önce paylaşmıştım, üstte ne yazıyor, vodafone volte!
    Desteklemiyor diyen arkadaşın gözüne sokuver!
    HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]
  • Huawei, GPU Turbo teknolojisini alacak olan Modeller

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10

Huawei Mate 10 Lite

Huawei P20 Pro

Huawei P20

Huawei P20 Lite

Huawei Mate RS

Huawei P10

Huawei P10 PLus

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    Huawei P Smart'ı yazmayı unutmuşsun

• Arkadaşlar ekran kapalıyken güç tuşuna her bastığımızda farklı bir fotoğraf çıkıyor,
    bu fotoğraflar huawei telefonla mı çekilmiş?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.