Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Magazin ekran kilitli diye geçiyor... Arada kendini günceller.. Ayarlardan 3 aydan eski resimleri sil dersen otomatik siler... Bence güzel bir uygulama..

Ancak bilmemekle beraber zannetmiyorum huawei ile çekildiğini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 14 Haziran 2018; 17:45:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook videolarını yan cevirip tam ekran izlemek istedigimde videonun alt yarısı görünmüyor. Sizde de durum böyle mi duzeltmek için ne yapmak lazım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar tavsiye edermi? Samsung note 5 kullanıyorum 3.senesi dolacak ufak ufak sorunlar başladı tamamen bozulmadan değiştirmeyi düşünüyorum note 5 den geçersem model düşmüş gibi olurmuyum? Ebatça çok büyük olmaması hoşuma gitti. Bir de 64 gb+micro sd girişi olması hoş göründü telefondan çok dizi izlerim netflix den falan benim telefonda micro sd girişi yok ve 32 gb hafıza var indiremiyorum dizileri buna istediğim gibi yüklerim sanırım. Mate 10 lite biraz büyük geldi bu tipçe hoşuma gitti ama bi taraftan da attan inip eşeğe binmişim gibi olmasın hız açısından vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektro Dalga

Önemli değil
    merhaba bende telefonu ilk aldığım gün şarja %2deyken taktım sonra dolmasını beklerken uyuya kalmışım sabaha kadar şarjda kaldı telefon sorun olur mu ? bide nasıl şarj etmek gerekir ?
  • onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    Yeni telefonların hiç birinde şarj vakti diye birşey yok lion piller istediğin zaman tak çek. Eski 3310 zaman ki pillerde vardı o sorun

• 7 plustan geçtim bu telefona ama çok heyecanlandırdı beni hala özelliklerini keşfetmeye çalışıyorum :) bide turkcell volte ayarını bulamadım destekliyor mu ? İkinci sorum da bildirimlerde titreşimi nasıl kapatabilirim ?

• Arkadaşlar bu telefonu alıp almakta kararsızsanız iseniz şöyle bir durum var.. P20 Serisinde 3 tane model var.

P20 Lite....... 2.400 TL

P20............. 4.000 TL

P20 PRO...... 5.000 TL

Yazdığım fiyatların 150 - 200 TL altında fiyatlarda da satanlar mevcut.

Bütçenizin durumuna göre bu üç modelden birini seçebilirsiniz.

Aralarındaki en büyük fark işlemci gpu ve kamera farkıdır.

Kullanım, arayüz, tasarım ve diğer özellikleri aşağı yukarı aynıdır.

• Mate 10 lite ile kıyaslarsak aralarında ki en büyük fark

P20 Lite ın Hızlı şarjı desteklemesidir.

Bunun dışında kablosuz Bluetooth kulaklık ile kullanımda p20 lite daha iyi kesintisiz ve problemsiz bir dinleme sağlamaktadır.. son teknoloji qualcomaptx teknolojisini destekliyor olmasıdır.

Tasarım olarak 2018 yılında trend olan çentikli tasarıma sahip olmasıdır. İsterseniz çentiksizde kullanabiliyorsunuz.

Asus Zenfone5 ile kıyaslarsak en büyük fark birçok kişinin farkında olmadığı SAR değerinin Asus da 1 in üzerinde olmasıdır. Bu değer cihazın etrafa yaydığı radyasyonun ölçüsüdür. Bu değer ne kadar yüksek olursa insan sağlığı açısından o derece zararlı oluyor. Uzun süreli kullanımda Kulakta çınlama ve baş ağrısına sebebiyet verebiliyor.

Asus ile arasında ki en büyük ikinci fark,

kamera farkı. p20 lite gündüz çektiğimiz fotoğrafların kusursuz olmasıdır. Gece çekimlerinde ise fiyatına göre iyi sonuçlar veriyor olmasıdır. Zaten gece çekimlerinde de kusursuz olsa P20 PRO yu kimseye satamazlar.

Pil performansı ve şarj konusunda ise.,

oyun oynamadığınızda, şarj etmeden 2 günü rahatlıkla tamamlayabiliyor olmasıdır.

Bekleme modunda Huawei bu işi çözmüş görünüyor. Gece 22. 00 dan sabah 07.00 a kadar geçen sürede toplam pilin yüzde 1 veya yüzde 2 sini harcıyor. Hiçbir marka ve model bu sayılara ulaşamıyor.

İki gün şarj etmeden kullanım sizi tatmin etmezse ayarlarda pil performansını arttırabilmek için bir çok değişiklik yapabiliyorsunuz.

Şarj süresi ise 3000mah lık pilin.. hızlı şarj ile 0 dan yüzde 100 e olan dolumu 2 saat 15 dakika gibi bir sürede tamamlıyor.

Türkcellden kaynaklanan bir sorun var. 1 hafta önce vodofone geçtim volte otomatik geldi. Türkcell de olmuyordu. Bildiriler veya ses menüsünden girip titreşimi kapatabilirsiniz

• Pardon bildirimlerde ki titreşimi kapatmak için , Uygulamalar bölümünden tek tek kapatmak gerekiyor. Diğer türlü bende bulamadım.

• Telefonu hep gece yatarken şarj ettiğim için ne kadar sürede şarj ettiğini bilmiyordum. Gündüz şarja takınca çok yavaş şarj ettiğini fark ettim. Sanırım kronik bir problem bu şarj süresi. Forumda da tek ortak şikayet bu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Huawei, GPU Turbo teknolojisini alacak olan Modeller

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10

Huawei Mate 10 Lite

Huawei P20 Pro

Huawei P20

Huawei P20 Lite

Huawei Mate RS

Huawei P10

Huawei P10 PLus
    Bilgi nerden hocsm? P9 yukarıdaki birkaç modellden daha güçlü işlemcisi var ama lisstede yok. Gerçi gerek de yok gibi

😀

• Arkadaşlar merhaba,

Ben de yaklaşık 3-4 gün önce Huawei P20 Lite alarak bu aileye katıldım. Önceki telefonum Samsung A7(2016) idi. Telefonun yanında bir akıllı bileklik olan Xiaomi Mi Band 2 de kullanıyorum. Samsungda herhangi bir problem yaşamıyorken Huawei'de bazen kopma problemi yaşıyorum. Bluetoothtan mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor bu sıkıntı bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
  • focusone F kullanıcısına yanıt
    https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Huawei-telefonlar-hizlaniyor.htm

Buraya göz atabilirsiniz hocam
  • Güncelleme gelmiş biraz önce gördüm.
  • Performans güncellemeleri gözle görülür fark yaratıyor mu pil kullanımında vs

Edit: Ağırlıklı wifi veya ağırlıklı mobil veri kullanımında 5 saatin altını gördüğünüz oluyor mu, sabahtan akşama günü tamamlasa yeter.

Bir de GPU turbo sadece oyun performansıyla mı alakalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchiStudent -- 18 Haziran 2018; 14:44:7 >
  • arkadaşlar sizce p20 lite mı yoksa mate 10 lite mı ve geçersem xiaomi mi 6 üzerinden geçeceğim böyle bişey yapmalımıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forshire F kullanıcısına yanıt
    Ss koyar mısınız ?

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• thermofısa T kullanıcısına yanıt
    1900 tl ye nerde buldun
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.