Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Meilion

Arkadaşlar merhaba,

Ben de yaklaşık 3-4 gün önce Huawei P20 Lite alarak bu aileye katıldım. Önceki telefonum Samsung A7(2016) idi. Telefonun yanında bir akıllı bileklik olan Xiaomi Mi Band 2 de kullanıyorum. Samsungda herhangi bir problem yaşamıyorken Huawei'de bazen kopma problemi yaşıyorum. Bluetoothtan mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor bu sıkıntı bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
    Arkadaşlar bir fikri olan yok mu bu konuyla ilgili?
  • Telefon tamamen kapanana kadar kullandım. Kapalı şekilde şarja taktım. Şu an çıkardım. 107 dakika da %100 oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şarj konusunda da şöyle bir detay verebilirim. Youtube da 45 50 dakikalık videolar izlediğimde %7 şarj gidiyor. Bu şekilde 10 saatte bitmediğini düşünebiliriz.

• Pil konusunda Huawei olayı çözmüş, bir sürü yerde okuyorum "telefonun pili çok çabuk bitiyor" demişler.
    Samimiyetle söylüyorum piyasada ki telefonlarla kıyasladığımızda bu telefondan daha uzun süre pili dayanabilen telefon görmedim.
    Iphone ve samsung da kullandım. Amacım kötülemek değil. insanlar gerçekleri bilsin.
    Bekleme modunda gece 10 dan sabah 7 ye kadar telefon %1 pil harcıyor, mükemmel birşey.
    Oyun oynamaz, video izlemezseniz pil ikibuçuk gün dayanabiliyor. Daha ne olsun.
    Kamera konusunda gündüz çekimleri amiral gemileri ile aynı kaliteye sahip, gece çekimleri ise düşük ışık olduğunda doğal olarak amiral gemisi kalitesinde değil fakat fiyatına göre çok çok iyi diyebilirim.
    P20 Pro nun kamera arayüzü ile aynı.
    Kamera olarak Samsung S6 ve S7 den daha iyi ve daha kaliteli fotoğraflar çekiyor.
    İphone 6 ve 6S den daha iyi ve kakiteli fotoğraflar çekiyor.

Bir de şöyle birşey var "bu telefonun fiyatı 2.200-2400 TL etmezmiş!"
    "En fazla 1600 - 1700 edermiş!" Bence adamlar bu özellikler de telefonu 2700-2800 e vermeli ucuza veriyorlar. Amiral gemisinden tek farkı kamerası.
    "Çentik nedir anlamsız diyorlar!"
    Adamlar o çentiği yapmak için ne kadar vakit emek harcıyorlar, teknolojinin sınırlarını zorluyorlar. Ayrıca istersen çentiği kapatabiliyorsun.
    Param yetmiyor demiyorlar, telefon bu fiyat etmez diyorlar. Şaka gibi.
    Kablosuz şarj ve hızlı şarj var, parmak izi okuyucu var, yüz tanıma var.
    Kamera lensleri Leica değil fakat Leica nın teknolojisinden yararlanıyorlar.

Son olarak şunu söyleyeceğim Adamlar yapmış Amiral gemilerinden tek farkı kamerası,
    eğer kamerası çok iyi bir telefon istiyorsanız zaten gidip S9+, P20 Pro, X almalısınız.
    Apple dokunmatik telefonu çıkarmıştı, ardından samsung da çıkartmıştı, samsunga bir dünya laf etmişlerdi.
    Şimdi aynı şeyi Huawei için söylüyorlar fakat yanılıyorlar.
    Şu anda pazarda ilk sırada Samsung var, İkinci sırada Apple var arkasından Huawei geliyor.

• Mi 6'yı değiştirme sebebiniz nedir hocam? P20 lite da Mate 10 Lite da daha güçsüz cihazlar Mi 6'ya + olarak sadece P20 Lite'ın ön kamerasını yazabiliriz bir de göreceli olmakla beraber tasarım denebilir onun dısında Mi 6 daha üstün bir telefon.
  • Arkadaşlar merhaba iphone 6 cihazımı sattım , daha önce xiaomi mi6 deneyimim oldu şimdi bu telefona bakıyorum taahhütlü alacağım için yöneldim , sizce beni üzermi nasıl cihazdır oyun hiç oynamam sosyal medya ve whatsap ve konuşma ile işim oluyor

sarj konusu önemli biraz benim için nasıldır sarjı 1 günü çıkarırmı acaba ?
  • ismeyu kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar.
    Bende P20 LİTE'a iPhone 6'dan geçmiş bulunuyorum. Gün içerisinde telefonu genelde sosyal medyada kullanıyorum arada bir youtube vs.
    Şarjı üzmüyor günü rahatlıkla çıkartıyor. Kamerası güzel , donma kasma yaşamadım. Parmak izi iPhone'dan hızlı. Kutu içerisinden çıkan kulaklığı biraz dandik gibi geldi bana bir iPhone kulaklığı değil ama ses kalitesi güzel.
    Şarj aleti hızlı şarj destekliyor ,kaliteli gözüküyor. Telefonu alalı neredeyse 1 hafta olacak.
    Genel olarak memnunum , tavsiye ederim...
  • Hocam bununyazmaniz guzel oldu aliyorum o zaman :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christian Lorenz

Mi 6'yı değiştirme sebebiniz nedir hocam? P20 lite da Mate 10 Lite da daha güçsüz cihazlar Mi 6'ya + olarak sadece P20 Lite'ın ön kamerasını yazabiliriz bir de göreceli olmakla beraber tasarım denebilir onun dısında Mi 6 daha üstün bir telefon.
    sadece büyük ekran isteğim hocam onun dışında bi memnuniyetsizliğim yok mi 6' dan

• HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• Kılıf kamera çıkıntısını kapatıyor mu?

• Arkadaslar selam. Bugun babama telefon alacagimdan dolayi onceki sayfalari okuyamadim kusura bakmayin ve inanilmaz yogunum su anda. Hayrina bana yardimci olabilecek olan varsa cok sevinirim. Turk telekomdan 24 ay taksitle babama telefon almak istiyorum. P smart ve P20 lite arasinda kaldim. Ikisi arasindaki fiyat farki 890 lira toplamda. Babam sosyal medya kullanir internette gezinir ve fotograf ceker. Dediklerimden yola cikarak p20 lite mi onerirsiniz yoksa p smart mi alayim? Yani 890 liraya degecek bir fark mi sizce p20 lite ile p smart arasinda. Yardimci olacak arkadaslara tesekkuru borc bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tesekkur ederim yorumunuz icin. Peki kameralari kiyaslarsak bariz fark mi sizce? Aslinda benim istedigim kameranin ortanin ustu olmasi yani guzel fotograflar cekebilsin babam. Onun harici dediginiz gibi arti ozellikler babam icin pek onemli degil. P20 lite'a iten inanilmaz hos goruntusu. Gercekten cok guzel bi goruntusu var ama aradaki fark da malum az degil

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tesekkurler hocam smart aliyorum o halde. Hayirli gunler

• Arkadaşlar geçen hafta telefonumu hızlı şarj problemi yüzünden servise vermiştim telefon incelendi hiçbir problem görülmedi diye mesaj aldım hatta teknik servisi arayıp ağzıma geleni saydırdım sorunsuz telefonu neden göndereyim diye cihaz dün gece elime ulaştı şuan şarj ettim yaklaşık 1.30 Saatte %20'den %100'e ulaştı yani ilginç bir şekilde sorunum düzeldi sizlerle paylaşmak istedim.
  • Türkiye'den alan arkadaşlara soruyorum.
    Bu telefonun kutusundan kılıf çıkıyor mu?
    Ben cihazı bahreyn'den aldım cihaz nova3e modeli. p20 den farkı yok.
    Anlamadığım şey 1 hafta içinde Arabistan ve bahreyn olmak üzere 4 arkadaşa daha bu telefonu aldırdım diğer arkadaşların kutudan sert mika şeklinde kılıf ve ekran koruma filmi(kırılmaz cam dedikleri) çıktı.Benim telefonumun kutusunda silikon kılıf ama ekran koruma çıkmadı.
    3 arkadaş arabistan'da aynı mağazadan aldı ben ve diğer arkadaşım bahreyn de aynı avm de ama farklı mağazalardan aldık.
    arabistanda 1200 SAR yani 1500 tl
    bahreyn de diğer arkadaşın aldığı 120 dinar yani buda 1500 tl
    bahreyn den benim aldığım mağazada 117,990 dinar yani 1474 tl
    Sar=1,25 tl
    BHD=12,5 tl
  • Kutu içeriğinde kılıf ve ekran koruyucu yok maalesef. Arabın 1500 e aldığı cihaza burada 2400 fiyat çektiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Daci

Kutu içeriğinde kılıf ve ekran koruyucu yok maalesef. Arabın 1500 e aldığı cihaza burada 2400 fiyat çektiler
    Arabistan GSM operatörlerinden alırsan Türkiye ile arasında fazla fark yok pasaport kaydında ekleyin ve garanti goz önüne alınınca değmez.

Ama mağaza ve küçük telefoncu dükkanlarında bayağı fark ediyor.

Küçük dükkanlarda pazarlık da var. Mısırlı lar çalıştırıyor genelde.

Mesela arkadaş Samsung A8 plus aldı 1550 sar verdi .1600 1650 sar genelde

Arabistan da telefonlar genelde çift hatlı benim için avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 23 Haziran 2018; 10:34:25 >
  • selamlar,
    p20 lite kullanıcısıyım, turkcellden aldım. şöyle bir sıkıntım var; facebook, instagram veya whatsappı kullanınca şarjım hiç dayanmıyor, hızlıca bitiyor. böyle olması normal mi? yani demek istediğim, evet şarjım azalır ama bana biraz hızlı azalıyormuş gibime geldi.
    bu telefonda bataryayı optimize etmem mi gerekiyor anlamadım. varsa çözümü yardım ederseniz sevinirim.

teşekkürler, iyi günler.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    selamlar,
    ben de hiç oyun oynamam. facebook bu kullandığım uygulamalar arasında en azıdır. çoğunlukla whatsapp ile instagram kullanıyorum. ama yine de bana çok geldi bu şarj tüketim hızı. şimdi baktım battery usage'ta en çok ekran ile instagram başı çekiyor. ekran neden bu kadar yiyor anlamadım. ekran parlaklığı otomatikte.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.