Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otomatiğin kapalı olduğunu yazmıştım 😊 kapalı olmasına rağmen uygulamalara girdiğimde parlaklık azalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 27 Haziran 2018; 19:39:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gormedim🙂 pil bolumundeki ayarlara bakin oladi guc tasarrufu ekran çözünürlüğü vs cok karisik geldi telofon insgram dan huaweimobiletr den yazin hemen cevapliyorlar baya ilgililer benim sorunumu da cozmek icin baya calistilar eposta vs falan gonderdim derleme vs numarisinin (ama sonunda kendim. Cozdum) bana samsungdan gecince dah dogrusu ayarlar bölümü cok geniş herseye mudale edebiliyorsun bu guzel ama bazi şeyleri cozmek zaman alack herhal🙂

• Alikah03 kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar sorunumu çözdüm muzdarip olana bildirilir.

Ayarlar=guvenlik ve gizlilik =yüz ile kilit acma =akilli kilit ekrani bildirimleri(etkinmis) burayi kapattim. Duzeldi ayrica diger secenekle yüzü algilayinca kaydir yaparsakta bu yer isaretli olsa yüzü algilayinca icerigi gosteriyor kaydirrsan aciliyor aydirmassan acilmiyor (bu kadar ayrintili ayarlar bolumu olab bir tel ilk defa kuuaniyorum hergun farkli bir sey kesfetmek guzel....

• quote:

Orijinalden alıntı: Alikah03

Arakaslar kilit ekraninda mesaj namaz vakti vb tum. Bildirimleri goremiyorum içerik gizlendi diyor ayarlardan asla diyorum hic gostermiyor gizle diyorum. Tmm gizlendi diyor goster diyorum. Yine gizlendi diyor kafayi yicem baska herden ayari mi var cozumunu bulan varmi ben kilidi acmadna goreyim. Ona gore acarim. Acmam ekrani ya🙂😊
    Kendi sorunumun cevabini buldum ayni derdtten muzdarip olanlara gelsin

ayarlar=guvenlik ve gizlilik =yüz ile kilit acma =akilli kilit ekrani bildirimleri(etkinmis) burayi kapattim. Duzeldi ayrica diger secenekle yüzü algilayinca kaydir yaparsakta burayı etkinlestirsince yüzü algilayinca icerigi gosteriyor kaydirrsan aciliyor aydirmassan acilmiyor (bu kadar ayrintili ayarlar bolumu olab bir tel ilk defa kullaniyorum hergun farkli bir sey kesfetmek guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: la1end38

benim ilk aldigim cihazin kamera caminda sorun vardi ayipli diye iadeye gönderdim parasini aldim distribitör garantiliydi sarj cihazida quick sarj 5v 2 amper 9 v 2 amper hatta sarj aleti sorunluysa diye samsungun hizli sarji takmıştım oda ayni yarim saatte yuzde 40 50 arası sarj eden var benimki yüzde 25 sarj oluyodu dediğim gibi bu cihazlarda sorun var simdi aynisindan tekrar aldim onu deneyecem 2 saati aşmasında sorun etmeyecem umarim sıkıntı cikarmaz yine 1 ay iadesini bekleyemem
    Demekki bazi serilerde sorun var elektronik sans isi bu zmana kadar ithalatci da kullandim. Distribitörde herkeste olur cok ilginc inşallah düzelir ugrasmassiniz birdaha... huaweimobiletr insteram sayfasi her soruya cevap veriyor deneyebilirsiniz denemediyseniz....

• Bugün gittigidiyor.com Dan huawei tr garantili cihazı teslim aldım, kutunun üstünde mobiltel stickeri var, tr garantili cihaz için doğru mudur bu? Bir de ekranda cam film hiçbirsey çıkmadı. Tamamen çıplaktı yani. Buna da şaşırdım, sizlerde nasildi?

• drerdogan kullanıcısına yanıt
    mobiltel huawei ile anlaşmalı diye biliyorum huawei arayip sorabilirsin garanti derdin olursada huaweinin kendi servisine gönder teleservise felan gonderme ağlarsın umarim servislik bi durum olmazsa kutudanda film vs bişey cikmiyo hatta posete koymuşlar teli bana çok saçma geldi görünce yuh dedim insab telefonun oturacağı bi kutu hazirlar kulaklığıda koskoca çinde daha iyisini yaptıramamış mi

• quote:

Orijinalden alıntı: la1end38

mobiltel huawei ile anlaşmalı diye biliyorum huawei arayip sorabilirsin garanti derdin olursada huaweinin kendi servisine gönder teleservise felan gonderme ağlarsın umarim servislik bi durum olmazsa kutudanda film vs bişey cikmiyo hatta posete koymuşlar teli bana çok saçma geldi görünce yuh dedim insab telefonun oturacağı bi kutu hazirlar kulaklığıda koskoca çinde daha iyisini yaptıramamış mi
    Teleservice göndereceğim son yer olur. Sony ve asustan sağlam tecrübelerim var.

Aynen poşette ve serbestte idi, takır tukur oynuyordu kutuda.

• Arkadaşlar kulaklık sesi diğer kullandığım cihaza göre daha düşük geliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar,

Vodafone dan aldığım 3 haftalık siyah P20 lite ımı satıyorum. 1950 TL uygun mu?
  • Bu telefon ile P smart'ın işlemcileri aynı. Fakat neden arada bu kadar fark var? Değer mi sizce aradaki farka?
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    kamera yönünden fark var. ram yönünden fark var. ve daha da önemlisi android 9'u kesin alacak olması. P smarta'da vereceklerdir eminim ama p20 lite kesin alacak. Bence değmez. Almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriyurga

kamera yönünden fark var. ram yönünden fark var. ve daha da önemlisi android 9'u kesin alacak olması. P smarta'da vereceklerdir eminim ama p20 lite kesin alacak. Bence değmez. Almayın.
    Peki P smart almaya değer mi? Şuan telefonum ölmek üzere ve peşin param olmadığı için yine istemeyerek bu yönteme başvuracağım sanırım. Hat üzerine telefon almaya yani. Operatörlerdeki en uygun telefon da bu P Smart gibi duruyor.
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Benim de cihazım ölmek üzereydi. En başta yeni nokiaları bekledim ama baktım gelmiyorlar p smart aldım. Çok memnun kaldım. Arayüzü ram kullanımı şarjı kamerası beni tatmin etti. Tek kötü yanı ekran koruması yok gorilla glass yok. Ben Nano cam aldım. O yeterli oldu. Güven verdi. Bence alınır bir cihaz.

• sabriyurga kullanıcısına yanıt
    Siz bunu yazana kadar benim aklım Mate 10 Lite'e kaydı hocam :D Bilmiyorum bakalım 2 hafta içinde kesin karar vermiş olurum galiba.
  • Arkadaşlar bu GPU turbo güncelleme olayı p20 lite için geçerli değil sanırım. Daha önce p20 serisi yazıyordu haberlerde şimdi p20 pro ve p20 modellerinin adı geçiyor. Var mı bilgisi olan?
  • Alttaki sanal navigasyon tuşlarını kapatıp iphoneX gibi parmak hareketleri ile kullanabiliyor muyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umut_1981 kullanıcısına yanıt
    nova icin diyor p20lite nova aslinda. yani bizlerede gelecek.

eminim cok daha keyifli olacak ozaman bu cihazlar

• ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Telefonu kullanıp satmış biri olarak şarj sorunu yaşamıştım servise gönderdim düzeldi ve geri geldi bu telefonun 1 Saat 20 dakikada şarj olması imkansız teknik servis bile en az 1 saat 50 dakika ile 2 saat arası bir süre verirken bu değerleri göremezsin.Anladık fanboysun ama en azından insanları yanıltma.

Bu cihazda P20 ve P20 prodaki hızlı şarjın aynısı yok arkadaşlar normal 3000 mah pil 3 saatte tam dolar P20 Lite da minimum 1 saat 50 dakikada doluyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.