Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Ayar yapmayı gayet iyi biliyorum, eklediğiniz fotoğraflarda da bana göre sıkıntı var zaten.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ayarlarda nerede bu menü? Yani 3 parmak ile ekran yönetimi?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Önce ayar bilmemekle suçladın, şimdi de ayara gerek yok diyorsun. Elim ne kadar titremiş olabilir ve 1/750 enstantanede bu ne kadar etkiler? Kaldı ki fotoğrafı yakınlaştırdığında sorunun titreme olmadığı çok açık gözüküyor.İlk defa telefon kullanmıyorum, ilk defa fotoğraf çekmiyorum,ilk defa telefonla fotoğraf da çekmiyorum. Telefonu kamera için almadım ama beklentimden kötü çıktı ve bunu dili getirmek en doğal hakkım, kimseye soracak değilim. Çok rahatsız olan engeller!

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok alınmışsın.

35 yaşında telefonunu sadece iş için kullanan, 1 adet dahi oyun bulunmayan kamera kullanmayan ama lazım olduğunda da güzel çeksin isteyen biriyim.

2 sene öncesinin amiral gemisiyle karşılaştırmamda bana göre en ufak bir yanlışlık yok. Iphone 8 ile yada samsun s8 ile karşılaştırmıyorum ben bu telefonu. 2 sene öncesinin teknolojisi ile karşılaştırıyorum. Sıfırı 1500 liraya satılan htc 10 ile karşılaştırıyorum. Ve sana şunu net bir şekilde belirtiyim arkadaşım, 2 sene öncesinin htc 10'u bu telefondan kat ve kat daha iyi.

Htc babamın malı değil zira nefret ederek kullanmayı bıraktığım telefondur.
    Gayette araştırarak gidip P20lite aldım. Kamerasının iyi olmadığını bilerek aldım ve kamerası kötü.
    Benim beklentime, benim algıma göre 2k tl için bu kamera kötü.

Eğer sen bu telefonun kamerasının iyi olduğunu iddia ediyorsan buyur tepe tepe kullan. Ama bana göre malını allayıp pullayan, olmadığı kadar iyi göstermeye çalışan birisin. Nokta.

Bu arada şunu da bil. Genel olarak telefondan gayet memnunum, htc'den sonra ilaç geldi. Ama kamera deme bana.

• İlk çıktığında almıştım bu telefonu. 1 ay kullanıp sattım p20pro aldım. Yakindiginiz p20lite kamerası gerçekten çok iyi ve keskin fotoğraflar veren bir kamera. Neden kotuluyorsunuz anlamadım. Hele ön kamerası abartmıyorum p20pro dan net daha iyi. Sizin fotoğrafları beğenmeme sebebiniz muhtemelen hama yakın fotoğraflar çıkartması. Samsung mesela direk modlu fotoğraf verir size gözünüze daha hoş görünebilir. Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera ile ilgili şimdilik son yazım. Sorunun benim cihazımla alakalı olup olmadığını öğrenmek istemiştim, özellikle de buradaki yorumlardan sonra. Ben sadece BANA GÖRE kameranın iyi olmadığını söylüyorum, size güzel gelebilir, ona lafım yok.

AndroidPIT
    Huawei P20 Lite review: Is it really overrated? | AndroidPIT
    https://www.androidpit.com/huawei-p20-lite-review

Cihaz ile ilgili yorumda kameranın hayal kırıklığı yarattığı söylenmiş.

Başka bir inceleme.
    In the case of the P20 Lite, images are not usable, not even on Instagram, as most landscape shots turned out to be either too noisy or too blurry. You can have a look at the sample images in the embedded gallery and you will get a good idea of how bad the images look.
    Benim gibi İngilizcesi kıt olanları için :)
    P20 Lite söz konusu olduğunda, çoğu manzara çekimi çok gürültülü veya çok bulanık olduğu için, fotoğraflar bile Instagram'da kullanılamaz. Gömülü galerideki örnek resimlere göz atabilir ve resimlerin ne kadar kötü göründüğüne dair iyi bir fikir edinirsiniz.

• forografa meraklı bir ınsanım.ayarlarıyla oynayıp çekmeyi cok severim.kameradan asırı memnunum.özellikle yukarıda arkadasların dedıgı gıbı ön kamerası gercekten sahane.
    dokunmatıgı cok ıyı çalışıyor. face ıd aldığımda daha seriydi sankı ama suanda da hala cok ıyı.ben cok memnunum.alacak arkadaslar hiç dusunmesın.2 aydır falan kullanıyorum.sureklı telefon elimde ınstagram twitter ve ınternette dolaşıyorum surkelı.daha hiç donma kasılma yasamadım. pubg de oynadım.hıcbır sorun yok. şarjı bu kadar kullanmama rağmen rahat rahat 1 gutu cıkartıyor.benım kadar aktif kullanmayan bırı ıkı gunu zorlar.benim ııcn birkaç eksisi var klavyeye ıphonedan sonra asla alışamıyorum. bir de günesın altında ekran parlaklığı zayıf ve bir de cok geç şarj oluyor.2 3 saat arası.ama şarj etme suresini hiç sorun etmedim çünkü şarjından cok memnunum.ıphone u gunde 2 3 kez sarj ederdim. kısacası eğer aklınızda varsa alın derim.
  • Arkadaşlar soruma cevap alamadım ama? yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaslar esime p20 lite aldik fakat dış ses cok az geldi bize yukseltme olanagi varmi

• Arkadaşlar merhaba. Telefonu almak üzere araştırma yaparken okuduğum bazı şeyleri paylaşayım sizinle. Doğruluğunu buradaki kullanıcı arkadaşlar ile birlikte teyit edebilirsek bir ihtimal şarj süresi sorununu çözebiliriz.

Uzun şarj süresi probleminin kaynağı hakkında genel kanı iki nokta üzerinde.

Birincisi, sıcaklığın yaklaşık 35-36 derece üzerinde olduğu durumlarda telefonun yavaş (daha doğrusu standart hızda) şarj olduğu; bu sıcaklıkların altında ise hızlı şarjın aktif olduğu yönünde. (Klima açık halde deneyip farkı onaylayanlar var.)

Diğer konu ise kutu içerisinden çıkan adaptör modeli. Farklı bölgelerde kutu içerisinden 5V/2A ve 5V~9V/2A olmak üzere farklı değerlerde adaptörlerin çıktığı söyleniyor.

Şarj süreleri olarak ise hızlı şarj olduğu durumlarda %10-%80 arası dolumun yaklaşık 1 saat sürdüğü söyleniyor. Standart hızda ise, buradaki bazı kullanıcı arkadaşların da şikayet ettiği gibi, 2,5 saat ve üzeri sürelerden bahsediliyor.

Ne yapılabilir konusuna gelirsek.

Özellikle şikayetçi olan kullanıcı arkadaşlar kendilerine kutu içlerinden çıkan adaptörlerin üzerindeki değerleri ve şarj sırasındaki sıcaklık değerlerini paylaşabilir. Hatta biraz zahmete girip telefonu şarj esnasında 30'lu derecelerde tutmaya çalışarak bir işe yarayıp yaramadığını teyit edebilirler. Telefonun bataryayı korumak adına yüksek ısılarda yavaş şarj olması mantıklı sayılabilir. Ancak bu sıcaklık sınırı denildiği gibi 35-36 gibi düşük derecelerde ise yazları hızlı şarj kullanmak hayal demektir.

Uzun oldu farkındayım. Son olarak tekrar belirteyim. Kendim kullanıcı değilim. Sadece telefonu alma aşamasında biraz fazla araştırma yapmayı seviyorum. Bir zahmet deneyip sonuçları paylaşırsanız hem almayı düşünenlere hem sorundan şikayetçi olanlara yardım etmiş olursunuz.

Edit: Kaynak - Envai çeşit yurt dışı forum ve inceleme yorumları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mushishi -- 3 Temmuz 2018; 23:40:9 >

• mushishi kullanıcısına yanıt
    Ben esime aldim mecburen vodafone anlasmali taksit ve fiyat avantajindan dolayi. Bence baska telefon almayi dusun bi fiyata alinmaz bu telefon . Zenfone 5 cok daha iyi ornegin. htc u playda inceleyebilirsin. Yada xiaomi modellerine bakabilirsin mesela.

• HTC hayraniyim desem yeridir...

Ancak bence u play ile bu telefon kıyaslanamaz bile...

Açık ara p20 lite derim...

• Temalar uygulamasi calisiyor mu. Gecenlerde guncellemisti simdi bakiyorum ne duvar kagidi ne de temalar gorunmuyor.

• P20lite sarja taktigimizda hizlisarj uyarisi cikmiyor ayni sarji lg g4 taktigimda hizli sarj uyarisi cikiyor ve hizli sarj ediyor. Alali 1hafta olmadi iade edebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 4 Temmuz 2018; 9:49:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawash35

P20lite sarja taktigimizda hizlisarj uyarisi cikmiyor ayni sarji lg g4 taktigimda hizli sarj uyarisi cikiyor ve hizli sarj ediyor. Alali 1hafta olmadi iade edebilirmiyim
    evt uyari çıkmamasi hizli sarj etmiyo anlamina gelmiyor 2 saati geçmiyorsa sorun etme bence hizli sarjida bunun bu kadarmiş 1 gün bile olsa iade etmiyorlar servis yapıyor iadesini diye

• Telefonun fiyatı mağazalarda 2.600 TL olmuş. (Teknosa,Mediamarkt,Vatanbilgisayar)
  • Peki arkadaşlar ben türk telekomdan tarife ile alacağım için benim bütçeme göre p20 lite, mate 10 lite, iphone 6,a5 2017,sony xa1 ultra var bunlar arasından p20 lite ı daha çok beğendim sizce alınır mı?

Biliyorum normal şekilde alacak olsam zenfone 5 alır yoluma bakardım ama size de sormak istiyorum, cevaplarsanız sevinirim.
  • Daha önce de yazmıştım, bu telefonu kötüleyenler şunları anlatayım.
    Fiyatı çok yüksek diyenler, 1500 TL den fazla para verilmezmiş bu telefona, kamerası berbatmış, Şarj süresi çok uzunmuş....

Ben ise daha önce belirttiğim gibi adamlar bu telefonu düşük fiyatlı satıyorlar. Bu telefon 2.400 TL nin üzerinde bir fiyatla satılmalı diyordum. Teknolojiyi biraz takip eden, donanımdan biraz anlayan kişiler bu telefonun değerini zaten biliyor. Diğer telefonlarla karşılaştırınca bu çok bariz ortaya çıkıyor.

1.500 TL etmez diyenlere sesleniyorum, Siz gidin Galaxy j7 pro (1.800TL) veya Iphone 6 (2.100TL),
    veya Vestel Venüs z20 (1.800TL) alın.

Kamerası kötü diyenler, bunu neye göre söylüyorsunuz??? Ben Samsung da kullandım Iphone da kullandım.
    Bu sefer denemek için Huawei aldım. Doğruyu söylemek gerek.
    Kamerasını S9+ veya Iphone X veya P20 Pro ile kıyaslarsanız haklısınız, yetersiz kalır,
    Fakat bu yazdıklarım dışında kalan piyasadaki tüm telefonlardan daha iyi bir kamerası var.
    Adamlar bu telefona P20 Pro daki gibi Leica lens koymamışlar fakat teknoloji olarak Leica nın teknolojisini kullanmışlar. Zaten Leica lens koyarlarsa fiyat otomatik olarak 1500-2000 TL artar.
    Gündüz çekimleri mükemmel, gece çekimleri ise ortamdaki ışığın şiddeti ve ışığı alma açınıza göre değişiyor.
    ( Zaten çok çok iyi fotoğraf çeken bir telefon almak istiyorsanız X veya S9 Plus veya P20 Pro alın, sizi tutan mı var!!!)

İşlemcisi Kirin 6'imiş. Kirin 6 iki sene öncesinin işlemcisiymiş. Adamlar Kirin 9 u P20 ye koymuş.
    Çok dert olduysa P20 Pro al. (Adamlar 4 sene önce çıkan 1 gb ramli iphone 6 yı 2.100 TL ye satıyor!!!)

Diyorlar ki PUBG çok iyi oynanmıyor, grafik ayarları p20 PRO daki kadar kaliteli değil.
    Bunu diyene "2.100 TL lik iphone 6 da PUBG oynadın mı" diye sorarım? Değil PUBG okey veya tavla bile oynayamıyorsun. Web de dolaşırken ekran saniyelerce takılıp kalıyor.
    Ondan sonra çıkıyorlar bu telefon 2.400 TL etmezmiş. Şimdi 2.600 TL oldu.

Bu telefon daha önce kullandığım telefonlara göre şarjı en fazla dayanabilen telefon, oyun oynamadığınızda 2 günü rahatlıkla kurtarıyor. Daha ne olsun? Bu özelliklerde olup şarjı 2 günden daha fazla dayanabilen telefon varsa söyleyin bilelim.

Tasarım olarak son model bir telefon (sonsuz ekran ve çentikli ekran, isterseniz çentiği kapatabiliyorsunuz)
    Parmak izi, yüz tanıma, NFC(kablosuz şarj) , FHD ekran, 64 gb hafıza, 4 gb ram daha ne olsun?
    Fiyatı da uygun 2.600 TL.

Dediğim gibi işlemcisi daha hızlı olsun, kamerası daha iyi olsun, suya karşı koruma olsun diyorsanız
    P20 Pro, İphone X veya S9 Plus alabilirsiniz. Bu kadar dert etmeye gerek yok.

Ayrıca ay sonunda GPU Turbo yazılımıda çıkacak, yüzde 60 a yakın iyileştirme olacakmış.
    GPU turbo yazılımı çıktıktan sonra telefonun fiyatı 2.800 TL olursa da şaşırmayın.

• heavyy H kullanıcısına yanıt
    Huawei trollugunde zirve yapmissin piyasada sadece iphone 6 mi var zefone 5 xiaomi mi serileri vesaire bir cok rakibi var telefonun sozde hizli sarj destegi var ama hic ise yaramiyor daha 5 gun oldu alali insallah baska sorunu cikmaz

• blackrether kullanıcısına yanıt
    zenfone 5 i detayli bi arastir bence huawei p20 lite karsilastirmalari var

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.