Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sawash35

Huawei trollugunde zirve yapmissin piyasada sadece iphone 6 mi var zefone 5 xiaomi mi serileri vesaire bir cok rakibi var telefonun sozde hizli sarj destegi var ama hic ise yaramiyor daha 5 gun oldu alali insallah baska sorunu cikmaz
    Yazdıklarımın trollükle ne ilgisi var? Gerçekleri yazdım ben. Kabullenemiyorsan o senin sorunun.
    P20 Lite dünyanın en iyi telefonu değil fakat Fiyat Performans olarak şu anda alınabilecek ilk telefonlardan biri.

Asus veya Xiomi; marka değeri ve kalite olarak Huawei nin çok gerisinde kalır.
    Dünya cep telefonu satış sıralamasında Samsung birinci, iphone ikinci, Huawei üçüncü durumda. Bunlar gerçek, trol değil.

Asus dediğiniz markanın cep telefonuyla bir ilişkisi yok ki,
    Yıllardır bilgisayarlar için Ekran kartı ve Anakart üreten bir firma, başka birşey yapmaz.
    Cep telefonunu da maksat reklam olsun diye yapıyorlar. İnsanlar "ASUS" marka olarak akıllarında kalsın istiyorlar.
    İnsanlar Bilgisayarına ekran kartı alacağı zaman Asus alsın diye yapıyorlar. Cep telefonu yapalımda lider olalım demiyorlar ki.
    Aynı şeyi Vestel de yapıyor. Vestel in cep telefonu ile işi yok ki. Zaten telefondan zarar ediyorlarmış. Fakat burada şöyle bir şey oluyor. Vestel markası insanların aklına yerleşiyor. Beyaz eşya satışlarını arttırma amaçlı.

Adama bakıyorsun "bu telefon 1.500 tl den fazla etmez" diyor. Mesajı sadece bu kadar. Başka birşey yazmamış.
    Kullandın mı diyorsun "Hayır" diyor.
    Gitmiş vatanbilgisayarda teşhir ürüne bakmış, incelemiş. Ve sonuç olarak diyor ki "bu telefon 1.500 tl etmez". Şaka gibi.

İstediğin telefonu alabilirsin tercih senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 4 Temmuz 2018; 14:15:20 >

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Ya zaten zenfone 5 daha iyi bir telefon olduğunu biliyorum fakat operatörler satışını yapmıyor malesef yapsalar direk zenfone 5 i alacağım ama olmadığından p20 lite en iyi seçenek gibi görünüyor.
  • blackrether kullanıcısına yanıt
    bende senin gibi ayni sebepten dolayi vodafone uzerinden p20 aldim taksit olanagi birazdaha uygun fiyat verdigi icin. 12 taksit zorlanmam dersen vatan computer pesin fiyatina 12 taksitli alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca Huawei kendisini batırmak istiyor olacak ki 2.400 TL lik P20 Lite a zam yapıp 2.600 TL yapmış.

Talep var ki fiyatı arttırmışlar. Bu da gösteriyor ki telefon başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 4 Temmuz 2018; 14:56:8 >
  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    öğrenci olduğum için kredi kartım bulunmuyor malesef tek seçenek operatörle almak kalıyor bana..
  • blackrether kullanıcısına yanıt
    fibabank kredisiyle satiyor vatan computer bi arastirin kredikarti ilgisi yok diye biliyorum emin degilim ama

• GittiGidiyor da 1900 lere satılıyor bu telefon . Anneme almış ailem gelmesini bekliyoruz.

• heavyy H kullanıcısına yanıt
    mükemmel anlatmışsınız.telefon bu ozellıklerıne göre cok uygun.cok memnunum telefondan
  • merhaba
    mesaj kısmında planlı mesaj kısmı bu telefonlarda yokmu ?
  • Arkadaslar p20 lite icin sikayetvar.com hizli sarj sorunu icin sikayet yazdim donus yaptilar. Yeni guncelleme yayinlamislar gerci daha benim telimde gorulmuyor , o guncelleme ile bu sorun cozulecekmis guncellemeyi beklemek istemesseniz hardreset atin duzelir dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 5 Temmuz 2018; 16:17:32 >
  • Selam Arkadaşlar bende yeni mavisinden aldım. şöyle bir sıkıntım var hisuite i pc ye indirdim fakat bir türlü telefona bağlayamadım google playdada hisuite apk si yok bu ne menem iştir.

usb ile pc ye bağlandığımda aygıtın kendi depolamasını gösteriyor. ancak sd karta erişemiyorum.

bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok makbule geçer.

ayrıca bu cihazı beğenmeyen gidip kumla oynasın. parası önemli değil hertürlü tel. kullandım. bu cihaz bi harika. zaten tasarım ve renk olarak şahane. donanımda oyun hariç zaten yıllardır çoğu telefon yeterli durumda arayüzde iyiyse hiç sıkıntı olmuyor nedir bu donanım takıntısı millet ne doyumsuz olmuş yahu.

oyun hastası kişi gider adam gibi ps4 ünü alır. babalar gibi takılır benim gibi.

• Normalde hiçbir şey yazmayacaktım lakin şu kendini teknoloji bilgini, kamera profesörü , piyasa analisti sanan diğer insanları aşağılayarak üç kuruş verdiği malını göklere çıkaran sivri zekalılara üç beş kelam etmek zorunda kaldım.

Anlamanız zor olur diye madde madde yazıcam fazla zorluk çekmeyeceksiniz rahat olun.

Telefon fiyatını hakediyor mu?

Bu telefon fiyatının bir kuruşunu bile HAKETMİYOR. Hakettiğini söyleyen de teknolojiden zerre anlamayan kontratla aldığı telefonunu vatanının öz malıymışçasına savunan güzel kardeşlerimizdir.

Gelelim bu telefon neden fiyatını haketmiyora; birincisi kamerası aynı fiyat bandında hatta bazıları daha ucuza satılan Zenfone 5,Xperia XZ1,Mi Note 3,Nokia 8 gibi telefonlar tarafından adeta tokat manyağına uğrar ve bu telefonların yanında esamesi okunmaz aynı zamanda f2.0 diyafram açıklığıyla gece çekimleri berbat ötesidir youtubedaki incelemelerden Zenfone 5 ile kıyaslamasını görebilirsiniz.

İkincisi bu telefonun kullandığı Kirin 659 işlemcisi aynı zamanda Mate 10 Lite,P Smart gibi kendisinden yaklaşık 500-1000 TL daha ucuz firmanın giriş seviyesine konumlandırdığı cihazlarla aynı performansı veren kelimenin tam anlamıyla çöp bir işlemcidir 2400 TL bandında veya daha ucuza alacağınız XZ1 ve Nokia 8/Snapdragon 835 gibi kaslı bir işlemciyi kullanırken aynı zamanda Zenfone 5 ve Mi Note 3'de yine Kirin 659 dan daha güçlü olan Snapdragon 636 ve 660 işlemcilerini barındırmaktadırlar.

Üçüncüsü her firmada olduğu gibi Huawei de Lite modellere üvey evlat muamelesi yapmaktadır en basitinden yakın zamanda gelecek olan GPU Turbo teknolojisi bile P20 ve P20 Proya Ağustosta gelecekken Lite modeline Eylülde gelmesi planlanıyor yani benzer fiyatta olan Zenfone 5,XZ1 ve Nokia 8 gibi tepe modeller güncelleme desteğini sürdüreceği kesinken P20 Lite için bu söz konusu değil.

Kısacası telefon fiyatını H A K E T M İ Y O R.

Bunların yanında hızlı şarj sorunundan,bataryanın aynı fiyat bandındaki muadillerinden daha az gitmesinden ve 2400 TL verdigin telefondan istediğin hiçbir şeyi tam anlamıyla alamamaktan bahsetmiyorum bile.

Ayrıca adamın biri gelmiş telefonu kamerayla oyunla değerlendiren ergenler konudan çıksın demiş o arkadaşın kafası ayrı bir güzel Kamerayı eledik işlemciyi de eledik e geriye ne kaldı kafası güzel kardeşim? Git 3310 kullan madem sana bunlar lazım değilse niye akıllı telefon peşinde koşuyorsun?

Hadi kalın sağlıcakla.

• Christian Lorenz kullanıcısına yanıt
    Valla bende yazacaktim gereksiz tarismaya girmemek icin uzatmamistim ayni telefonu esim icin almistim operatorden almaya mecbur kaldigim icin malum taksit sorunu var. Bencede parasini zerre haketmiyor .

• Valla bende note 8 in yanına 2. cihaz olarak almıştım 2.400 e. Şimdi 2.600 olmuş. Bu telin ederi taş çatlasa 1.500-1.700 bandı. Yakın zamanda elden çıkartıp mi8 ya da zenfone 5z almayı düşünüyorum.

• Kaan Arlı nın videosuna kanıp aldım. Demek ki her incelemeye inanmayacağız dostlar. Telefon işini görüyor çöp değil ama fiyatını kesinlikle hak etmiyor.

• Bir aylık kullanım sonrası bu telefonun benim alışkanlıklarım için uygun olmadığına kanaat getirdim.

Öncelikle yanlış anlaşılmasın, telefon kötü değil; tasarım olsun, materyali olsun, arayüzü olsun gayet kullanışlı lakin insan eski alışkanlıkları bırakamıyor ve devamlı arıyor, daha önce basit gelen bazı şeyler bir sürü para verip aldığınız yepyeni telefonda olmayışı rahatsız ediyor. LG sağolsun G6 veya V20 bulamadığım için mecburiyetten P20 Lite almıştım.

Bu telefona G3'den geçtim, ondan önce de G2 kullanmıştım.
    Öncelikle G3 hakikaten amiral gemisiymiş, amiral gemisinden lite model'e geçmek böyle bir şeymiş anlamış oldum.

Bana basitmiş gibi gelen ama bu telefonda bulamadığım bazı özellikler.
    *Akıllı ekran sayesinde yüzüm telefona dönük iken ekran kapanmıyordu
    *Titreşim ve Bildirim ses tonu ayarı vardı!
    *Alt düğme kombinasyonun yerini değiştirebiliyordum hatta ekleyebiliyordum, özellikle aşağı kaydırma tuşu benim en çok kullandığımmış
    *Basit bir el kapama hareketi ile fotoğraf çekebiliyordum
    *Çağrı geldiğinde hiç bir tuşa basmadan direkt kulağımı algılayıp cevap veriyordu
    *Çift tıklama ile ekran hem açılıyor hem de kapanıyordu (bunda sadece açılır, kapanmıyor)
    *Misafir modunu arayacağım aklıma gelmezdi
    *Telefonu sadece ters çevirerek telefonu susturabiliyordum

***yazmaya başladığımda sanki çok fark var gibi gelmişti ama ancak bunları hatırlayabildim.

• böyle bir cihaza bu kadar ağır eleştiri
    hisuite hakkında bilgisi olan yokmu beyler?
  • Christian Lorenz kullanıcısına yanıt
    Benim bir arkadaşım da ben telefondan anlarım diye bana danıştı bu telefon nasıl diye. Telefonun görünüşü kendini cezbetmiş. Bu vereceğin paraya daha iyi telefonlar var dedim. Oyunlarda iyi performans vermez diyorum, ben çok oyun oynamam diyor. Kamerası 4k video bile çekmiyor diyorum, 4k'yı ne yapacağım diyor. Benim 1000 liraya aldığım mi a1 le performansı hemen hemen aynı, fazladan niye 1400 tl vereceksin diyorum. Görünüşü hoşuma gitti diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: quasimodo32

Bir aylık kullanım sonrası bu telefonun benim alışkanlıklarım için uygun olmadığına kanaat getirdim.

Öncelikle yanlış anlaşılmasın, telefon kötü değil; tasarım olsun, materyali olsun, arayüzü olsun gayet kullanışlı lakin insan eski alışkanlıkları bırakamıyor ve devamlı arıyor, daha önce basit gelen bazı şeyler bir sürü para verip aldığınız yepyeni telefonda olmayışı rahatsız ediyor. LG sağolsun G6 veya V20 bulamadığım için mecburiyetten P20 Lite almıştım.

Bu telefona G3'den geçtim, ondan önce de G2 kullanmıştım.
    Öncelikle G3 hakikaten amiral gemisiymiş, amiral gemisinden lite model'e geçmek böyle bir şeymiş anlamış oldum.

Bana basitmiş gibi gelen ama bu telefonda bulamadığım bazı özellikler.
    *Akıllı ekran sayesinde yüzüm telefona dönük iken ekran kapanmıyordu
    *Titreşim ve Bildirim ses tonu ayarı vardı!
    *Alt düğme kombinasyonun yerini değiştirebiliyordum hatta ekleyebiliyordum, özellikle aşağı kaydırma tuşu benim en çok kullandığımmış
    *Basit bir el kapama hareketi ile fotoğraf çekebiliyordum
    *Çağrı geldiğinde hiç bir tuşa basmadan direkt kulağımı algılayıp cevap veriyordu
    *Çift tıklama ile ekran hem açılıyor hem de kapanıyordu (bunda sadece açılır, kapanmıyor)
    *Misafir modunu arayacağım aklıma gelmezdi
    *Telefonu sadece ters çevirerek telefonu susturabiliyordum

***yazmaya başladığımda sanki çok fark var gibi gelmişti ama ancak bunları hatırlayabildim.
    P20 lite'a geçince bir önceki telefonumunda olduğunu bilmediğim özellikleri öğrendim.

Yani gelen gideni arattı.

"" Akıllı ekran sayesinde yüzüm telefona dönük iken ekran kapanmıyordu."" Yahu bu özellik ne kadar efsane birşeymiş. P20 lite'ta bir yazı okumak ciddi anlamda sinir bozucu.

"" Çağrı geldiğinde hiç bir tuşa basmadan direkt kulağımı algılayıp cevap veriyordu."" Meğersem ben de buna ne kadar alışmışım.

""Telefonu sadece ters çevirerek telefonu susturabiliyordum."" Nasıl olmaz diye sormadan edemiyor insan...

• quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

P20 lite'a geçince bir önceki telefonumunda olduğunu bilmediğim özellikleri öğrendim.

Yani gelen gideni arattı.

"" Akıllı ekran sayesinde yüzüm telefona dönük iken ekran kapanmıyordu."" Yahu bu özellik ne kadar efsane birşeymiş. P20 lite'ta bir yazı okumak ciddi anlamda sinir bozucu.

"" Çağrı geldiğinde hiç bir tuşa basmadan direkt kulağımı algılayıp cevap veriyordu."" Meğersem ben de buna ne kadar alışmışım.

""Telefonu sadece ters çevirerek telefonu susturabiliyordum."" Nasıl olmaz diye sormadan edemiyor insan...

Alıntıları Göster
    Bu özellik yok ama diğer ikisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forshire -- 6 Temmuz 2018; 17:11:55 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.