Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei musteri hizmetleri Hizli sarj sorunu icin guncelleme cikti dendi hala yok guncelleme beklemek istemesseniz hardreset atin duzelir dendi , attim duzelmedi sarj sureai 2saati geciyor hatta 3saati buluyor. Ayni sorunu yasiyan varmi baska?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, ben çok beğenerek aldım telefonu ve çokta memnunum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kamera konusunda bence ideal bir telefon neden bu kadar kötülediklerini anlamadım. Evet p20 lite fiyatına mate 10 düz modelini alabilirsin tek farkı işlemcisinin yüksek olması. Ne kadar işlemcisi yüksek olursa olsun her telefon 6 ay sonra eskiyor yeni işlemciler yeni cihazlar bu nedenle neden bu kadar tartışma çıkartıyorsunuz ki? Hayır işlemci yüksek olunca telefonla ne yapıyorsunuz bunuda merak ediyorum.

Benim tek sorunum var anlayamadım onuda ekran parlaklığı otomatik kapalı olmasına rağmen uygulamalara girdiğimde ekran parlaklığı azalıyor ana ekrana dönünce parlaklık artıyor. Ayarımı var nesi var çözemedim bulamadım.

Şarj konusunda ben sorun yaşamadım 1 buçuk saatte 100 de 100e geliyor.
  • virus18 kullanıcısına yanıt
    yazilim surumunu yazabilirmisin

• Beyler telefondaki adım Sayarın doğruluğunu test eden oldumu hiç?

Bundan önce Samsung Gear s3 kullanıyordum kabaca baktımmı doğru gibi gözüküyor.

Birde tema olayı HTC ve lg de hep diğer markalara göre ileriydi. Huawei de çok detaylı olmamakla beraber gayet güzel. Ben ios teması yükledim şahane oldu tavsiye ederim. Hem kaliteli hemde çok anlaşılır oluyor tel.

İphone x emui 5\8 diye magazadan aratın deneyin

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 12 Temmuz 2018; 10:54:4 >
    imei numaranizi karalayip da gosterseydiniz keske.

• ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Haklısınız atlamışım. Teşekkür ederim.

• Ayni yazilim surumumu sizinkide

• Sifir aldigim telefonu servise yollucam kargo yolu ile

• Bu telefonun çift sim kart desteği mevcut mu? Kapalı ise nasıl aktifleştirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawash35

Ayni yazilim surumumu sizinkide

evet aynı sürüm.
    Ekran parlaklığı sorununuz için Geliştirici seçeneklerini açtıysanız kapatın. Düzelir

telefon %1 den %100 e 3.5 saatte sarj oluyo hiLi sarj sorunu ver servise gondercem bu yuzden

• 3.5 saatte çok uzun gerçekten gönderin

• Beyler kilit ekranında bildirim içeriği gizli onu nasıl açık yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Beyler telefondaki adım Sayarın doğruluğunu test eden oldumu hiç?

Bundan önce Samsung Gear s3 kullanıyordum kabaca baktımmı doğru gibi gözüküyor.

Birde tema olayı HTC ve lg de hep diğer markalara göre ileriydi. Huawei de çok detaylı olmamakla beraber gayet güzel. Ben ios teması yükledim şahane oldu tavsiye ederim. Hem kaliteli hemde çok anlaşılır oluyor tel.

İphone x emui 5\8 diye magazadan aratın deneyin
    Bugün kolumda Gear Fit ile evden çıktım. Telefon 10.000'e ulaştığında saat 8900 civarındaydı.
  • Kalan şarj %3. Konum servisleri 2-3 dakika açık kalmıştır. 3G genelde açıktı. Instagram , Chrome ve Whatsapp kullandım genelde. BT hiç açılmadı. Ekran parlaklığı genelde maksimumda.
    Bu şartlarda 4 saat 10 dakika ekran süresi aldım, sizce normal mi?
  • Merhaba telefonu alalı birkaç hafta oldu. Görüşlerim şu şekilde : Pil performansı kullandığım en iyi android telefon. 2 gün hatta 3 gün kullanabiliyorum. Kamera güzel. Parmak izi ve yüz tanıma hızlı ve güzel. Arayüz oldukça güzel EMUI harika. Tasarım güzel. Kesinlikle siyah alın. Tüm kılıflarla uyumlu o biçimde. Hızlı şarj güzel. Her ne kadar kims ef/p olarak bakmasa bile bence zenfone 5'ten daha güzel. Puanım 10 üzerinden 10 sayın seyirciler. Olmuş bu telefon. Huawei'ye karşı sempatim oldu sevdim. Sanırım favori cihazım bu.
  • Arkadaşlar Xiaomi mi 6 mi p20 lite mi sizce?

• ymtrgkbr Y kullanıcısına yanıt
    P20 lite kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.